Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OBIEKTYWNIE O WYDARZENIACH W JEDWABNEM |
Za granice to powinni Cię wysiedlić ,jak taki kozak w necie jesteś to może pójdziesz sam i prosto w oczy powiesz im żeby się wynosili ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OBIEKTYWNIE O WYDARZENIACH W JEDWABNEM |
Po co kolejny raz zakładać ten sam temat na forum. Jak masz wątpliwości to przejrzyj starsze wątki na temat ginekologii.
|
|
Galeria jako sklep wielkopowierzchniowy :)
|
|
te tereny sa pod inne zagospodarowanie
|
|
nie, nie o aborcję chodzi, bardziej chodzi o zaświadczenia, zwolnienia itp, ogolnie jakies papierki Riposta
|
|
Ja polecam prof. zw. dr hab. Wojciech Sobaniec w Białymstoku. Jest ordynatorem kliniki neurologii w Białymstoku w DSK. Przyjmuje też prywatnie. http://www.neurolog.podlasie.pl/
|
|
powinne tam powstać stacje paliw Łukoił lub inne spoza układu łomżyńskiego wtedy w Łomży i inne ceny poszły by w dół a tak wszyscy liczą koszty i dlatego nasze miasto jest tak drogę .
|
|
a ty skąd wiesz ze to sa złodzieje z Łomży ? pewnie ich znasz co ? , nic w artykule nie pisza o tym
|
|
www.euro-owczarki.ovh.org
|
|
Czy mógłby mi ktoś pomóc? Chciałabym wiedzieć czy jest to dokładny numer przedszkola , który podałam w temacie. Chodzi mi o przedszkole znajdujące się niegdyś między blokami na ulicy polowej, na przeciwko starego Szpitala. To taki mały wolno stojący domek, w tej chwili jest nie czynny albo znajduje się tam jakaś instytucja. Jeżeli ktoś pamięta bądź uczęszczał do tego przedszkola ,proszę o odzew , gdyż bardzo mi zależy na tym by odtworzyć kilka wspomnień. Z góry dziękuję.
|
|
mi najlepiej smakuje w dagrasso,ale w czterech porach roku robią dobrą(MAJĄ JEDEN ROZMIAR I JEST ZBYT DROGA) ale jest dobra w smaku,optymalne rozwiązanie to dagrasso,chilli pizza nie polecam ostatnim razem obie pizze jakie zamówiłem były spalone;-\
|
|
UKS TECHNIK dziękuje kibicom za przybycie na mecz i doping dla naszej drużyny. Zapraszamy już na kolejny mecz który odbędzie się 07.11.2008 piątek 19:30 przeciwnikiem tym razem będzie U Cezara Białystok.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |