piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Po Wyborach

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Po Wyborach

daję tu linki, które mogą przybliżyć nieco tą dyscyplinę:

http://www.bjjfighter.com/
http://www.bjj.org/
http://ultimatejujitsu.com/techniques/brazilian.html#arm-locks

bartez, w moim poprzednim liście jest bardzo jasna odpowiedź na Twoje drugie pytanie ;)

Marx, zapraszam :) daj znać na mail.

SN4P, ze sztukami walki jest ten kłopot, że oprócz chęci potrzebni są jeszcze instruktorzy ;)

Pozdrawiam,
B.

MrS a kogo Ty z siebie robisz pisząc takie posty? Mówisz, że chętnie posłuchałbyś krytyki od kogoś "mądrzejszego", zastanów się nad tym co napisałeś wyżej i potem praw o mądrościach...
"Odważni na necie" to chyba Twoje słowa. Jesteś taki sam odważny, dlaczego tak napisałeś?

Ja trochę pogrywam, niestety tylko na komputerze i przeważnie MMORPG, a karcianki hmm...w Łomży chyba niewielu znajdziesz graczy, osobiście znam chyba ze trzech, ale życzę powodzenia :)

Mój post wznawiający ten temat to zironizowana wersja słów Noego z postu "Krytyka na forum". Polecam lekturę...

I jak zwykle cytat z piosenki K. Staszewskiego:

"A to nie moje są słowa, a to legenda ludowa..."

Zbych

Cleric:
a jakie mmorpg? może ultima online?
:)
pozdrawiam

A COŚ SĄDZICIE O RADIU ?!?!?

Nie karmić TROLA

Reklamy przeróżnych idiotycznych stron zaśmiecają mi skrzynkę mailową każdego dnia, brakowało mi tego tylko na forum... Precz ze spamem.

Do przedszkola, dzieciaki...

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Precz z czarną mafią .

ŁOMŻA MIASTO KOŚCIOŁÓW I DEWOTÓW:)

Siedzę i rzeżbię... Powoli z malutkich literek rzeźbię następny tekst w którym przemycę miłość... pragnienie... pożądanie...
Jak pokazać to, co niewidzialne. I to, co zmienne.

Odkładam pióro i widzę Ciebie... Widzę Ciebie w moich ramionach. Tańczymy erotyczne baletowe Pas de deux - taniec wykonywany przez pierwszego solistę (chcę na zawsze być nim dla Niej) i pierwszą solistkę (To Ona wciąż dla mnie), którego celem jest ukazanie ich kunsztu tanecznego (miłość to taniec - zbliżanie się i oddalanie, rytmiczne, piekne, zgrane). Składa się z: entrée (wejście) (uwielbiałem i uwielbiam ciagnąć Cię za rękę do pustego pokoju, uwielbiam jak udajesz że nie chcesz), adagio (część wolna, tańczona razem)(usta masz malinowe, dłonie ciepłe, oczy oddane, i takie jakby za mgłą); potem jest wariacja męska; wymarzona wariacja żeńska i coda (finał, tańczony razem, choć trudno utrafić w ten sam moment).

Sprawdzam pocztę - nie ma nic od Ciebie, telefon już od dawna nie wyświetlił Twego numeru... Zdjęcie wyblakło od ciągłego patrzenia...

Nie widziałem Cię chwilę czy już wieki... Umieram z samotności znacząc kartkę łzami alfabetu...

PS. Widzę Cię w snach jak tulisz nasze dzieci do piersi i patrzysz na szczęśliwego faceta...
PS. Czy ja już jestem szaleńcem?

MrS weś debilu ty jestes spam chłopak chciał pochwalić sie blogiem...

---
PGG

Byłem byłem tylko chyba Ty nie bardzo wiesz jak wyglądam :)

Napisałem maila - sprawdź skrzynkę ...

Pozdrawiam

Tiger

W Łomży jest tak samo jak w całym kraju. Ci się tylko wydaje, że władza głupieje. Wręcz przeciwnie, ona mądrzeje. Jebie coraz skuteczniej mnie i Ciebie. I wielu innych nam podobnych. A wiesz dlaczego? Bo takich niedouków, którzy nawet dwóch zdań po polsku napisać nie potrafią, najłatwiej za mordę trzymać. Bez urazy.

Kto nie doukiem ?????????a np. zastępca prezydenta morze se jedzić służbowym samochodem 160km/h poza rejonem ?????a kto to płaci z benzyne jemu >???

MrS, podziwiam Cię, że chcesz (może masz dużo wolnego czasu) odpowiadać na te (nie wszystkie) bzdurne komentarze. Na Twoim miejscu poprawiłabym opadłe szelki i poszła napić się dobrej kawy...
Może to szok powakacyjny tak się u ludzi objawia ?

coś było bo ja dopiero wstałem po wczorajszym:)

markac popieram cię w pełni jak czytam bumboksa, ale bartez to już kompletnie przerąbany klient !!!!!!! Profesor Miodek jakby przeczytał wypowiedzi w/w by się załamał i wątpie, że ktoś by go z tej depresji wyleczył. Ja tam nawet często popełniam błędy ale staram się zachować stylistykę i poprawną ortografie przynajmniej na forum, myśle, że kolesie (robio) to nieświadomie bo (majom) problemy z (głowoooo).

no tuleli jest.a łuski mam znalazłem 2 wrzesnia pod kościołem !!dużo było do kałłacha

Piotrek powiedz kto to bede tych ludzi unikał

madaman: ja podobnie jak Ty raczej czytam posty niz je komentuje i zgadzam sie z Twoja opinia ze wypowiedzi Mr.S sa na poziomie :)))
pozdrooo Mr.S ! ! !

Otworzyć jakąś dużą dyskotekę, bo jest tylko jedna, lub nowy basen. Ostatnio chodze na basen przy pg2 i zauważyłem że tam strasznie dużo osób przychodzi i jest mało miejsca do pływania.

Hmmm...Temat zacny, ale nie taki prosty.

Już pół godziny rozmyślam o jakiejś niszy rynkowej na terenie Łomży, ale nic sensownego nie przychodzi mi do głowy.

Co do basenu, dyskoteki i tego typu przedsięwzięć to myślę, że zapotrzebowanie na to jest i to całkiem spore, ale skąd wziąć tyle "sałaty" na realizację takich projektów? To jest właśnie problem.

Co do sklepu odzieżowego to dobry pomysł, bo cieniutko u nas z tym. Jeśli chodzi o markowe towary to może franchising? Ale to trzeba byłoby się bardziej tym zainteresować, bo słyszałam, że to też nie jest takie różowe jakby się wydawało.

Ja to bym chciała jakieś centrum rozrywki co by można było w kręgle pograć, w bilard i inne gry, które mi nie przychodzą teraz do głowy.

Aha, kino takie jak w Ostrołęce też bym chciała żeby nie było trzeba do nich jeździć.

Myślcie ludzie, myślcie !!!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org