Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Postęp po Szwedzku - Czy czeka Nas to samo - skutki neo-komuny |
no wszystkie wypowiedzi napewno nie sa tego pana ja zastrzegam sopie prawa do swoich wypowiedzi na jakikolwiek temat NO !!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Postęp po Szwedzku - Czy czeka Nas to samo - skutki neo-komuny |
Wszyscy maja pretensje do wszystkich a moze powinnismy wspólnie działac a nie tylko sie klocic ze ten to ze tamci tamto tak nie odbudujemy ŁKS-u
|
|
Sowjskie jadlo w Ksielnicy totalny wypas naprawde polecam sala duza nie bylo ciasno zespol super bardzo mi sie podobalo bylem dwa lata z rzedu naprawde rewelka:D
|
|
Witam, mam pomysł na charytatywne radio. Radio by było częścią Serwisu Pomoz-Im.org i by były emitowane programy głównie muzyczne, ale też i informacyjne i rozrywkowe oraz informacje o osobach niepelnosprawnych, tj. apele o pomoc i audycje psychologa itd. Aby radio ruszyło, potrzebujemy sponsorów na utrzymanie radia (ok. 130 zł/mc: 100 zł - ZAiKS, 30 zł: pakiet radiowy). Te radio mam nadzieje, ze znajdzie Sponsorów, więc i ruszy. KONTAKT: Pomoz-Im.org, Paweł Dąbrowski gadu-gadu: 104 121 01. e-mail: redakcja@pomoz-im.org, pawel@pomoz-im.org, dpaweld@o2.pl rudy błazen z druhem
|
|
z czego? ja nie wystawiam faktur - nie mam dzialalnosci gosp. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |