Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Władza znów zlekceważy rodziny smoleńskie? |
ŁKS Łomża - KSZO Ostrowiec Św. 1-1 (0-0) Dodano: 04-10-2008, 14:56 Łomża: Salik - Galiński, Tarnowski, Rydzewski, Staniórski, Chludziński (66' - Gałązka), Łazar, Orliński, Siara (86' Laskowski), Sowa, Dylewski KSZO: Kwapisz - Matuszczyk, Ciesielski, Kardas, Stachurski, Nogaj, Speichler (63' Dziewulski), Skórnicki (55' Libić), Frańczak (82' Puchała), Kanarski, Ihenacho Sędzia: Tomasz Tobiański (Pomorski ZPN) Początek meczu 3' - strzał Speichlera z rzutu wolnego z ok. 18 metrów pewnie broni bramkarz ŁKS-u 5' - po kiksie obrończy z Łomży w dogodnej sytuacji znajduje się Nogaj, ale strzał naszego piłkarza z 7 metrów broni bramkarz gospodarzy 27' - dośrodkowanie Matuszczyka z rzutu rożnego wprost na głowę wchodzącego Kardasa, jednak ten ostatni nie trafia w bramkę z 5 metrów 29' - po rozegraniu rzutu rożnego w dogodnej sytuacji znajduje się Frańczak ale jego strzał wybijają obrończy z linii bramkowej 31' - groźny strzał Ihenacho z ok. 20 metrów przechodzi obok braki strzeżonej przez Salika 39' - dośrodkowanie Frańczaka z rzutu rożnego dochodzi do Stachurskiego, który z 5 metrów trafia w boczną siatkę bramki ŁKS-u 40' - po błędzie obrony drużyny z Łomży sam na sam z bramkarzem wychodzi Ihenacho. Niestety strzał naszego napastnika trafia w słupek, natomiast dobitka Kanarskiego do pustej bramki o dziwo również trafia w słupek! 44' - strzał Skórnickiego z ok. 22 metrów przechodzi obok bramki ŁKS-u. Koniec pierwszej połowy. Początek drugiej połowy 50' - groźny strzał Kanarskiego z ok. 16 metrów wybija bramkarz gospodarzy. Piłka trafia pod nogi Frańczaka, którego strzał również broni bramkarz z Łomży. 53' - dobre uderzenie Matuszczyka z ok. 30 metrów przechodzi minimalnie obok bramki ŁKS-u 55' - zmiana w KSZO: za Skórnickiego wchodzi Libić 56' 1-0 dla KSZO. Mocne uderzenia Frańczka z ok. 26 metrów. Piłka odbija się od poprzeczki a następnie od murawy boiska, jednak całym obwodem przekracza linię bramkową. 57' - 1-1 - niezdecydowanie obrońców KSZO we własnym polu karym doprowadza do przejęcia piłki przez Dylewskiego, który pokonuje Kwapisza z kilku metrów. 61' - żółta kartka dla Speichlera (próba wymuszenia faulu) 63' - zmiana w KSZO: za Speichlera wchodzi Dziewulski 64' - kapitalne uderzenie Libicia przechodzi minimalnie obok spojenia słupka z poprzeczką bramki gospodarzy 66' - zmiana w Łomży: za Chludzińskiego wchodzi Gałązka 67' - żółta kartka dla Matuszczyka (faul) 70' - mocne uderzenie Kanarskiego z ok. 18 metrów nie sprawia problemów bramkarzowi gospodarzy 82' - zmiana w KSZO: za Frańczaka wchodzi Puchała 83' - Orliński ogrywa trzech zawodników KSZO, wychodzi sam na sam z Kwapiszem ale na szczęście trafia wprost w naszego bramkarza 86' - zmiana w Łomży: za Siarę wchodzi Laskowski 89' - żółta kartka dla Kardasa (faul) 90'+4' - strzał Libicia z ok. 25 metrów przechodzi minimalnie nad bramką ŁKS-u Łomża. Koniec meczu żródło : KSZO Jarek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Władza znów zlekceważy rodziny smoleńskie? |
Dzięki za odpowiedz.Pozdro
|
|
ALE JAK,ZUPE ZJADłEś Z TYCH KOśCI??
|
|
Górnik-Wisła 1-3 ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
nie,nie zjadłam.od razu poszły do kosza! a ty byś zjadł??
|
|
kup sobie w empiku albo przez allegro, nie oszukują na pewno ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Witam, Niedługo 100-dniówki Każdy chce mieć jakoś pamiątkę z tej imprezy. Jeżeli chcecie mieć ciekawy Filmik, chętnie wam to zapewnię. Tu macie parę moich pierwszych filmików. http://pl.youtube.com/user/Sz4k4l85 Niedawno zainwestowałem w nowy sprzęt, wiec zapewniam wysoką jakość nagrań. Filmowanie to moje hobby. I zaznaczam ze nie będę robił filmiku na 3h (i tak go nikt nie obejrzy). Jeżeli będzie ktoś zainteresowany proszę pisać na e-maila: sz4k4l-85@tlen.pl Riposta
|
|
no właśnie... udało się? Takos
|
|
15 stopni miary niemieckiej to będzie ok 2,6 mmol/l2, czy dobrze przeliczyłem, jeżeli chodi o lokalizacje to ul.Kołłątaja
|
|
No PROSZĘ :-) MODERATOR SIĘ ZNALAZŁ !!! Ciekawym tylko czemu mój post o oddaniu sprawy na Policję został usunięty? W ramach zemsty za to, że MOD musiał ruszyć tyłek i palcami, żeby zrobić kilka takich (...) znaczków?? :-)
|
|
Boże!!!!!!!!!! Co wy ludzie wygadujecie??????? Gdzie szacunek dla ludzi????? Skąd w Was tyle nienawiści??????? Opanujcie się!!!!!!!
|
|
być może z kredytami na auto sprawa ma się tak, jak napisałeś... ale w przypadku kredytów hipotecznych czy gospodarczych (de facto najważniejsze i największe kredyty) to jest trochę inaczej i zysk pośrednika jest dużo dużo mniejszy (bo kilka procent z np. 200 000 PLN to już niemała kasa by była)... "Ponieważ jest coraz większa konkurencja między bankami, więc powstaje coraz więcej punktów sprzedających kredyty, a które szumnie nazywają się: Usługi Finansowe, Doradcy Finansowi etc. etc. podobnie w ubezpieczeniach, zamiast agent wielu nazywa się - Doradca Ubezpieczeniowy. W czym on jest doradcą? Chcę ubezpieczyć dom i idę do niego go ubezpieczyć. co innego multiagent." owszem, ale z tego co mi wiadomo, to te biura niezależnego doradztwa finansowego, które przychodzą na nasz rynek z innych miast (np. Expander) działają właśnie na zasadzie multiagencji i są jednak w stanie rzetelnie porównać oferty... pole do nadużyć widzę tu tylko w nierównych wysokościach prowizji (KNF dąży do tego, żeby je ujednolicić)...
|
|
Patologia k***a!!! Wszyscy macie problem o 200 czeczenow haha!!! Po pierwsze wyobrazcie sobie, ze gorzej nas traktuja w uk czy niemczech!!! Ciagle podpalenia chat czy samochodow, pobicia jak idziemy sami bo jak w kupie to nikt sie nawet nie spojrzy!!!Oni robia to samo w POLSCE! Caly zachod patrzy na nas jak na przybledy... to nasza wina??? I nas sa miliony rozsiane na swiecie! Nie!!! Rzadu!!! To wyje**ć szyby w sejmie a nie czeczenowi w samochodzie!!! Po drugie! Wiekszosc z nas po czyms takim co sie dzialo i dzieje w Czeczeni dostal by czegos w glowce!!! Oni szukaja odrobiny spokoju w zyciu! I niesadze zeby sie przejmowali tak bardzo bo oni wlasnie trzymaja sie w kupie(nie tak jak polacy) i jak bija kolege drugi nie ucieka chyba ze po reszte, heheh!!! Jak zasluzy ktos oczywiscie(nietylko czeczen) skatowac i po staropolsku obciac kawlek paluszka i w sol!!! Powtarzac zabieg 10 razy!!! Z bolu jeszcze nikt sie nie ze***l !!! Ale zeby z powodu koloru skory czy zarostu??? JAJA!!!!! Znam 3 czeczenow i mozecie mi wiezyc ze mozna polegac na nich!!! Teraz oczywiscie zostane pojechany ze sie kumpluje z "brudasami" itd. ale kazdy ma swoj sposob na zycie!!! A przyjaciol poznaje sie w biedzie czy to brudas zoltek czarny czerwony niebieski kolorowy !!! A na sparing z CZECZEN CZECZENOWICZ z checia sie umowie!!! Pozdrowienia dla wszystkich normalnych i rasistow!!!
|
|
zamkni dupe i powiedz gdzie sie spotkamy suka!!! ♥
|
|
Witam! Orjentuje się może ktoś jakimi pojazdami aktualnie dysponuje WORD w Łomży? Dokładnie interesuje mnie kat. C+E.
|
|
Ave Maryja
|
|
poto zeby uswiadomic troszke ludzi na co ich rodzice, dziadkowie i oni sami wykladaja ciezko zarobione pieniazki! pozdro!
|
|
Nie jest potrzebne skierowanie do poradni.Na wizytę czeka się w zależności ile jest ludzi .
|
|
Pewnie na Krótkiej,ja tam robiłam oczyszczanie twarzy po trądziku.
|
|
i nie Wszeborowski, partak jakich mało. W projekcie nic się nie zgadza. Nawet powierzchni nie umie dobrze policzyć.
|
|
ja tez bym chetnie schudla nawet 40 kg ale nie wiem jak to zrobic i z kim bo jak sama sie odchudzam to wpadam w anemie a rodzinny tylko mowi mniej jesc a czy to wszystko od jedzenia czy sa tej tuszy inne przyczyny moze ktos wie my razem z siostra mamy podobny problem z ta tusza
|
|
w poradni zdrowia psychicznego, w szpitalu polecam panią J. Falkowską
|
|
za te cene morzna mniec wlasny bilet nieraz nawet taniej
|
|
Wszystko mozliwe, ale "atak kosmitów' to głupota (stara cywilizcja nie miałaby co z nami do roboty). Mozliwe jest jednak sfingowanie ataku przez np grupę "iluminatów' żeby posiać zamieszanie i osiagnąć swoje cele (są o tym informacje).
|
|
Na prokuratorów itp nie liczcie, oni też się chcą budować i muszą różne sprawy złatwiać w magistracie więc bądą głusi na to "wólanie na pustyni".
|
|
cioteczka. z tego co się orientuje Pani Oliwia nie ma męża. Ja robie paznokcie juz od wielu miesiecy i jakoś nie widze grzybicy. miło tak robić antyreklame dla konkurencji?. NIe ma w Studiu |Oliwia masazy. Nikt tam ich nie wykonuje!. z kad wiec taka opinia?. ja jestem zadowolona , i moja rodzina także. Jak osdtatnio nas wyszykowała na wesele wygladałysmy slicznie. Co prawda to prawda, ja do Pani oliwi chodze tylko ale do zadnej z dziewczyn bym nie poszła. To moje zdasnie i mam prawo do tego że nikt tak nier uczesze koka jak Pani Oliwia a do tego jej makijaże sa najlepsze jak dla mnie. uczesanie nie rozwala sie po 2 godzinach , ja w swojej fryzurze poszłam jeszce na poprawiny. Pani Oliwia pracuje w telewizji w warszawie także dla mnie wystarczy to bo uważam że tam nie biora byle kogo do pracy. nie z nam z łomzy żadnej innej kosmetyczki która pracuje w telewizji, czy gdzies w jakiejs gazecie. A to że ma sprzet pierwsza klasa to swiadczy o tym że jednak zarabia kase i ma klientów bo z kad by ja miała?, jakos nie upadła z salonem. rozpisałam sie bo nie lubie jak o kims nie mówi sie prawdy, he kobieta z klasa i kasa , he a z tym mezem wyskoczyłas , kobieto. Te osoby co znaja Pania Oliwie to wiedza że jest niezamezna.pozdrawiam
|
|
Witam Pani Doroto. Zajmuję się problematyką otyłości(40kg to już otyłość!!).Mogę Pani i siostrze pomóc w zdrowy sposób, bez w padania w anemię,doprowadzić Wasze organizmy do prawidłowej wagi ciała.Jeżeli jest Pani poważnie zainteresowana poprawą swego stanu zdrowia proszę o kontakt :600436209.Zrobię Pani elektroniczną Analizę Składu Ciała i ogolną Ocenę Wellness oraz przedstawię jak może Pani znowu założyć swe ulubione ubrania ,które wiszą w szafie i czekają,Pozdrawiam Mariusz Łada
|
|
mobile, ale Ty śmieszna jesteś... Nie jedna osoba wie na tym forum, że to Ty jesteś całą właścielką tego salonu. Nie oszukujmy się, ale Twoje tipsy to trzymają się do 3 dni, pewnie nie jedna dziewczyna robi w domu bez kursów o wiele lepiej. Mówię z własnego doświadczenia, gdyż robiłam w tym salonie paznokcie, i niestety musiałam je poprawiać. Twoje konkurentki się tylko śmieją jak dziewczyny przychodzą na odratowanie paznokietków. Faktycznie w salonie Oliwia sprzęt jest bardzo dobry, ale nie ma odpowiedni sprzęt, ale nie ma do niego fachowców. Tak na marginesie ciężko jest pogodzić pracę w TV w Warszawie, a pracą w salonie, to ciekawe kiedy Pani wykonuje te wszystkie zabiegi?? Bo z tego co pamiętam to często jest Pani w salonie i popija kaweczkę i plotkuje :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
HAHA sory nie Pani Oliwia (pseudonim artystyczny) a Pani Kasia ;-))) no cóż może i nie mąż a partner Andrzej. a jak ta pani "oliwia" jest taka rozchwytywana przez warszawską TV to niby kiedy odszykowywuje te babeczki na wesela? 2 lata temu miała w planach masaż, byc może nie ma bo Emilka nie zabardzo przylożyla się do nauki na tym trzydniowym kursie;-))) Robiłam tam paznokcie raz w sierpniu dwa lata temu i ten raz mi wystarczył. Jak "Oliwia" robila mi te okropne żele bo na żel mnie namówiła to Emilka siedziała i się przyglądala (czytaj uczyła) bo "oliwia" tłumaczyła co pokolei robi. Rozwaliła mnie stwierdzeniem patrz, patrz bo zaraz przyjdzie klientka na akryl to będziesz robiła. Pomyślałam sobie że super że to nie ja byłam tą szczęściarą na której emilka miała się uczyć ;-). Pozatym Pani "OLIWI" BUZIA SIĘ NIE ZAMYKAŁA, jakaż to ona utalentowana, jaka wykształcona, jaka rozchwytywana. No i jak na prawdziwą stylistke przystało była bez maikjażu bo jak to mówiła żeby dobrze się 'zrobić' to trzeba czasu a ona czasu nie miała. Myślę jednak że żaden czas by jej nie pomógł.... ;-))) A i te okropne materialowe rękawiczki które miała na swych pulchnych łapkach... fuj bo na lateks ma uczulenie. A jak moja kolezanka poszła za dwa dni na ślubne paznokcie to odwaliła jej jakieś koszmarne przestrzenne kwiatki, paznokcie mialy różną długość i zaspiewała 250zł !!!!koleżance szczęka opadła...
|
|
Wogle polecam stronkę www.naukanatropie.pl. Artykuł o ziewniu jest również bardzo interesujący. Pozdrawiam
|
|
krawce jak z koziej du.y trąba. Do krojenia gołębników,piwnic i kurników.))) unclebechtel , w Łomży to jest ,,poważna,, gansterka, a nie kwitung na węgiel.) rudy błazen z druhem
|
|
A kogo to obchodzi?
|
|
w Retro od biedy przytulnie jest
|
|
W Baranowskim przy oberży na dole są maeńkie pokoiki-salki gdzie można bardzo nastrojowo i kameralnie przy świecach coś zjeść i wypić lamkę wina
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |