Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kogo te szanowne towarzystwo reprezentuje? |
matik800 to wysyłaj, maile masz w profilu! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kogo te szanowne towarzystwo reprezentuje? |
Mam pytanie ma może ktoś w domu na ścianie sztuczny kamień wiem że w Łomży można już go kupić i jest nie drogi robię mały remont pokoju i chciałabym żeby wyglądał jakoś inaczej tym bardziej że na tej ścianie na komodzie ma stać telewizor a jak wiadomo za telewizorem ściany się brudzą i nie chce dawać jakiejś płyty mam pytanie czy taki kamień się myje czy łatwo go utrzymać w czystości i czy mi nie odpadnie za rok ?
|
|
Czy dziala u was telewizor? Jarek
|
|
działa u was POLSAT ? : D
|
|
karturo napisał(a): > Wydaje mi się, że zespół muzyczny powinien grać, a nie podkładać. ciekawe ;d grac bez podkladu, chyba nikt by tego nie słuchał
|
|
rusz dupsko i sam zobacz
|
|
okej, chcesz porozmawiać konstruktywnie? przoszę bardzo... to powiedz skąd wziąłeś "kilka procent" od kredytu?? stary, naprawdę nie znam żadnego doradcy kredytowego, ani TYM BARDZIEJ finansowego (a znam ich kilku z różnych korporacji - min. Open Finance czy Xelion), który na kredycie dałby radę zarobić KILKA procent... powiedz mi jak Twoim zdaniem wygląda prowizja doradcy, skąd się bierze, jak jest skonstruowane oprocentowanie bankowe dla np. kredytu hipotecznego... "Jeśli faktycznie coś tam próbowałeś gdzieś studiować, to chyba w złym kierunku, bo to co wyżej napisałeś świadczy o braku elementarnej wiedzy w zakresie finansów i bankowości. " no i w czym to się niby uwidacznia? w tym, że zanegowałem stwierdzenie "jednym z elementów doradzania jest załatwianie kredytów, a rodacy coraz więcej zaciągają długów, więc od jakiegoś czasu jest to dobry sposób by zarobić w usługach finansowych."? może trochę przesadziłem i kulturą wypowiedzi rzeczywiście nie zgrzeszyłem, ale kredyty to tak naprawdę kropla w morzu... w tej chwili zarabia się na innych usługach... weźmy choćby za przykład inwestycje w produkty strukturyzowane, które robią szał na rynku finansowym... "Nie zamieżam się zniżać do twojego poziomu i tłumaczyć ci zależności finasowych pomiędzy kredytobiorcą, a kredytodawcą." proszę wytłumacz mi taką zależność, może dowiem się czegoś, czego nie wiem... tylko nie zapomnij, że rozmowa tyczyła się instytucji doradztwa, która jest pomiędzy kredytobiorcą, a kredytodawcą... peace out i sorry za ten wcześniejszy post ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
wszystko stoi nic nie robią !!
|
|
-Proszę bilet studencki do xxx -NIE MA TAKIEGO BI|LETU -Jak to? -CO NIE ROZUMIESZ? NIE MA TAKIEGO. Cięzko wytłumaczyć, że akurat na ten kurs zniżka nie obowiązuje z jakiegoś powodu? Tak kilka razy wyglądała rozmowa z kierowcą PKS Łomża. Kultura marna, autobusy zazwyczaj stare, w których jest albo gorąco, albo zimno. Nie wspomnę o tym, że ciasno... Kiedyś jak w drodze do Warszawy zimą autobus się popsuł, to 2 inni kierowcy do których dzwonił "nasz" odmówili pomocy, a dyspozytor PKS Łomża powiedział, że tamci nie odbierają jego telefonów i nic zrobić nie może. 40 osób czekało, aż kierowca zatrzymał i zawrócił łomżyński autobus jadący z Wa-wy i nim pojechało 80osób, po czym kurs zawróconego odbył się normalnie z 2h opóźnieniem... Ceny jedne z wyższych, standard niski- moim zdaniem najlepszy w Polsce jest PKS Elbląg-mili kierowcy, ceny ok, nigdy nie było żadnego problemu.
|
|
515663262 to numer osoby która pomoże rozwiązać ci problem z położeniem kamienia (warto zadzwonić spore doswiadczenie)
|
|
Lolo ogłoszenia gdzie indziej masz:)
|
|
na samą twarz i dekold jest w SAHARZE na ks.Janusza (i chyba 10min kosztuje 5zł)
|
|
tak macie rację autobusy powinny być niedopuszczane do jazdy kto im podbila przeglądy te autosany mają popękane ramy wiećie są spawane nie boićie się mimi jezdzić ludzie
|
|
Lech-Legia 3:0
|
|
BRAWO !!!! DLA WSZYSTKICH NIEDOWIARKOW (czytaj naszych prezydentow ) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
|
ja wam powiem jedno nawet w piekle tego h... nie przyjmą bo będzie smołą chandlował a za to jakie problemy robi to bym go na ulicy zgnoił bo w kościele nie wypada szkoda gadac na jego temat lepiej piwo wypić a jak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Pierwszy gol i pierwsze punkty od niepamiętanych czasów. Remis a tak cieszy no i jeszcze ta bramka dla KSZO której nie było. Ambicją też można dużo zdziałać. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
to juz wiem kogo nie brać. Dzieki ale nadal nie mam pojęcia kogo wziąć. chce zimą zrobić projekt i wczesną wiosna ruszyć z rozbudową.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
to jest naprawde dobre!!!!!! :-) wyobrazasz se goscia mine???
|
|
hehehe ;d musze to kiedys zrobic :D Riposta
|
|
:)) hehe
|