piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
najpiękniejsza kandydatka na posła

A o czym tu gadać. Nie lotnisko, a pracy i chleba!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: najpiękniejsza kandydatka na posła

Tiger mam prawo do własnego zdania, gwarantuje mi to Konstytucja. Nie interesuje mnie też Twoje zdanie, bo już niejednokrotnie pokazałeś, że jesteś bardzo stronniczy. Co do muzyki, to nie mówię o znanych zespołach, ale innym rodzaju muzyki (nie disco-polo). Rozglądać się nie muszę, już dawno wiem, który to Ty. Wiem, i nie mam się czego bać... Mojej mamusi się lepiej nie czepiaj, bo to Ty zaczniesz się rozglądać...

Ehh, i znów mi zepsułeś humor z rana! Wrrr!

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Impreza była okrutna... Z jednej strony germano-umcyk-disko-umcyk, pijane ogry... i jescze zgraja dzieci dosiadających BWP z armatą kal. 80mm... A potem się ludzie dziwią, że kretyniątka rosną...
Jeśli zadaniem takich festynów ma być dostarczanie taniej, ludycznej rozrywki "masom pracującym i edukującym się" to proszę potem nie narzekać na obniżający się poziom wrażliwości estetycznej narodu.
Organizatorzy takich imprez nie biorą niestety pod uwagę, że mają także wpływ na kreowanie zachowań i gustów...ale jak się samemu jest bucem z wąsem to nie ma co wymagać...(a kasa nie jest wystarczającym argumentem).

www.wilq.pl

ale to nie ja tylko taki jeden wlazł na kompa i na forum pod mojim nickem .

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Niech będzie pochwalona Matka Boska Łomżyńska (z wizerunku na desce z XVI wieku w XVII-wiecznej kaplicy katedralnej od strony południowej)!

W roku 500-lecia Katedry i 60-lecia cudownego ocalenia najstarszej zachowanej świątyni w Łomży zostanie odprawiona Msza św. dziękczynna.

12 września o godz. 18 odprawi ją Pasterz Naszej Diecezji ks. bp Stanisław Stefanek, następca na tronie biskupim ks. bp. Stanisława Kostki Łukomskiego (1874 - 1948), którego wierze i niezłomności zawdzięczamy, że ostała się wbrew wrogim zamiarom hitlerowców.

Więcej w "Kontaktach" z tego tygodnia.

Szczęść Boże!

MRD WJP

Ja będe z Kolego o 12.00 w sobote.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Ja ciągle zakochany jestem tylko dziewczyny sie zmieniają ;-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org