Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najpiękniejsza kandydatka na posła |
A o czym tu gadać. Nie lotnisko, a pracy i chleba!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najpiękniejsza kandydatka na posła |
Tiger mam prawo do własnego zdania, gwarantuje mi to Konstytucja. Nie interesuje mnie też Twoje zdanie, bo już niejednokrotnie pokazałeś, że jesteś bardzo stronniczy. Co do muzyki, to nie mówię o znanych zespołach, ale innym rodzaju muzyki (nie disco-polo). Rozglądać się nie muszę, już dawno wiem, który to Ty. Wiem, i nie mam się czego bać... Mojej mamusi się lepiej nie czepiaj, bo to Ty zaczniesz się rozglądać... Ehh, i znów mi zepsułeś humor z rana! Wrrr! Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Impreza była okrutna... Z jednej strony germano-umcyk-disko-umcyk, pijane ogry... i jescze zgraja dzieci dosiadających BWP z armatą kal. 80mm... A potem się ludzie dziwią, że kretyniątka rosną... Jeśli zadaniem takich festynów ma być dostarczanie taniej, ludycznej rozrywki "masom pracującym i edukującym się" to proszę potem nie narzekać na obniżający się poziom wrażliwości estetycznej narodu. Organizatorzy takich imprez nie biorą niestety pod uwagę, że mają także wpływ na kreowanie zachowań i gustów...ale jak się samemu jest bucem z wąsem to nie ma co wymagać...(a kasa nie jest wystarczającym argumentem). www.wilq.pl
|
|
ale to nie ja tylko taki jeden wlazł na kompa i na forum pod mojim nickem . _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Niech będzie pochwalona Matka Boska Łomżyńska (z wizerunku na desce z XVI wieku w XVII-wiecznej kaplicy katedralnej od strony południowej)! W roku 500-lecia Katedry i 60-lecia cudownego ocalenia najstarszej zachowanej świątyni w Łomży zostanie odprawiona Msza św. dziękczynna. 12 września o godz. 18 odprawi ją Pasterz Naszej Diecezji ks. bp Stanisław Stefanek, następca na tronie biskupim ks. bp. Stanisława Kostki Łukomskiego (1874 - 1948), którego wierze i niezłomności zawdzięczamy, że ostała się wbrew wrogim zamiarom hitlerowców. Więcej w "Kontaktach" z tego tygodnia. Szczęść Boże! MRD WJP
|
|
Ja będe z Kolego o 12.00 w sobote. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Ja ciągle zakochany jestem tylko dziewczyny sie zmieniają ;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |