Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy poseł Kołakowski zasponsoruje wyjazd do Kołak? |
Z drużyną z Ostrołęki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy poseł Kołakowski zasponsoruje wyjazd do Kołak? |
chłopie żeń się, co masz być szczęśliwszy ode mnie:) mężczyźni dziela sie na szczęśliwych i żonatych :)
|
|
ktostam301 odzywa się w tobie Kononowicz. Nie jesteś z Białegostoku tylko zakomplesionym łomżaninem lub masz rodzine w Łomży, czyli pochodzisz z Łomży, gdzyż zwykły białostoczan nie interesuje się sprawami typu gdzie Łomża ma fantanne czy zakłady pracy. Snuje teze, że jesteś zakompleksionym łomzyniakiem oraz zbuntowanym kibicem ŁKS. Pozdro, może Ci jutro przejdzie.
|
|
To co ja mam powiedzieć jak mieszkam na Poznańskiej ? :D wali ostro. ewa54 sanepid był, sprawdzili czystość itp itd i się zwinęli. Nie pierdziel o koszach na śmieci bo to nie o to chodzi w tym wszystkim. Był smród jest i będzie, wątpię ,że ktoś coś z tym zrobi.
|
|
inteligo jest spoko mam od roku tylko jest 1 problem inteligo to to samo co PKO BP ale jak chcesz wplacic kase musisz miec numer konta bo inaczej lipa i k....a mac te kolejki
|
|
pod wiatą
|
|
Pewnie nie mają "pieniążków" na zmianę tej technologii...
|
|
na farnej nie chodzi o big star sklep tylko po przeciwnej stronie jest który się nazywa jak kolega juz wyżej podał MALITA bardzo fajne rzeczy tam mają no a ceny równierz nie małe ale za firme się i jakość płaci :)
|
|
wlasnie fenix a nie malita i jest obok jubilera "se tak"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |