Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wołomińskie księstwo PiS: IV RP w pigułce |
WSZYSCY JADĄ DO OLSZTYNA, A TY???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wołomińskie księstwo PiS: IV RP w pigułce |
Ja jadę!!! rudy błazen z druhem
|
|
zgadzam sie, studio to marnotractwo pieniedzy,tyle jest pięknych miejsc że szkoda stać na tle beznadziejnego plakatu!! może ktoś ma jeszcze jakies pomysły,bo Drozdowo i Skansen w Nowogrodzie to piękne miejsca ale tam już są tłumy!!
|
|
Polacy za granicą przynajmniej zasuwają by zapewnić byt rodzinom. A wy wolicie popierd... po rynku z obrazkami z wizerunkiem Świętych i naciągać ludzi na kasę, ale jak taki rolnik z rynku chce was wziąć do zrywania owoców ( ZA KASĘ ) to słyszy tylko pusty śmiech. Weźcie się k... do roboty a nie potraficie tylko swoje kobiety czy dzieci na żebry wysyłac. A jak się coś nie podoba - to wasz kraj czeka na odbudowę. Tylko po co no nie? Jak tu macie darmowy wikt i opierunek. Ps. Mam nadzieję, że CZYTAĆ potrafisz LEPIEJ niż PISAĆ nierobie.
|
|
Ps. Nie będzie czeczen pluł Nam w twarz i Dzieci nam czeczenił ;P
|
|
miał bym manie gdybym twierdził ze dołki są kopane podemną a nie pod kims i nie mam zamiaru ratowaj czyjejs reputacji przeczytaj sobie moje posty powyzej a nie piszesz czytając tylko ostatni
|
|
NAJLEPRZE KARATE TO KARATE KYOKUSHIN W ŁOMŻY JEST NA ALEJI LEGIONOW 60 A CZY COS TAKIEGO W KAZDYM BADZ RAZIE OBOK 7 KIER POD SKLEPEM Z OSWIETLENIEM (PO SCHODKACH W DOŁ)
|
|
SPOTKANIE AKWARYSTÓW Muzeum Przyrody w Drozdowie organizuje spotkanie akwarystów w sobotę 27 września o godz. 11.00 w siedzibie Muzeum. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych, amatorów i hobbystów akwarystyki. Planowana jest prelekcja o pielęgniczkach z Ameryki Południowej wygłoszona przez Łukasza Kuleszę. Będzie to spotkanie organizacyjne, podczas którego być może pojawią się pomysły na kolejne tego typu spotkania, uczestnicy podzielę się doświadczeniami – przyjemnościami i trudnościami w hodowli rybek akwariowych. Zapraszamy serdecznie!
|
|
Nawet jeśli by był to strach takim chodnikiem przy takiej drodze iść ;-)
|
|
No widzę że są jeszcze na tym forum osoby co myślą głową a nie dupy połową :P
|
|
Jak sie przeliczy i siezgadza to sie kase przy dupie trzyma i w domu tez sie bedzie zgadzac. No chyba ze po drodze odwiedziłaes jakies lokale:)
|
|
A do planetarium jest zaplanowane wyjście?
|
|
"ja chce rzucic te go..no raz na zawsze niech mi ktos pomoze" Jak się chciało zaczynać palić to teraz nie miej pretensji że nie możesz rzucić.Twoja wina twój problem.Sam sobie pomóż,całe życie też tak na kogoś będziesz liczyć,bo chyba nie warto.
|
|
Ja z deka w tym siedziałem ostatnio jakoś to zaniedbałem...
|
|
http://www.allegro.pl/item437419315_rzuc_palenie_w_tydzien_98_skutecznie_od_ss.html
|
|
Polecam inteligo. Mam tam konto. Założenie konta odbywa się przez internet, kurier przywozi wszystko do domu. Nic nie płacisz za założenie konta. Opłaty to 99gr miesięcznie za karte i 4,5zł za prowadzenie konta jeżeli średnia miesięczna kwota na twoim koncie jest niższa jak 99zł. W Łomży są 4 bankomaty, jeden w banku na Niemcewicza kolejny przy Stokrotce, a reszta gdzieś przy centrum.
|
|
jesli chodzi o test sprqwnosciowy to nie ma problemu tu masz link gdzie znajdziesz filmik z testem sprawnosciowym http://www.policja.pl/rekrutacja/test_sprawnosci.html
|
|
for money xdd
|
|
A nikt nie wie nic o innych ofertach? A "wenecja" , " Rampa VIP", "budy czarnockie" , "jędrusiowa zagroda" no cokolwiek ... Podzielcie się DOBRA NOWINĄ
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |