Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
12 lat siedział niewinnie???? |
Troche dziwny przypadek.bo w dystrybutorach sa trzy filtry i ona sa odpowiedzialne za paliwo.moze byly juz pelne i co nieco polecialo.tankuje sie tez tam i niegdy nie widzialem problemu. DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 12 lat siedział niewinnie???? |
OJ FRANEK FRANEK TY TO JESTES ZGRYWUS !!! rudy błazen z druhem
|
|
Autor: gans Napewno są gorsze od tych drewinianych pod względem włamaniowym i wietrznym. Kolega bajki opowiada. Drewno równie łatwo przewierca się jak plastik. Mam drewniane od 5 lat, lakier odłazi i raz do roku trzeba je regulować. Teraz wszyscy malują ramy lakierami "wodnymi". Okno chłonie wilgoć i "pracuje". Nie takie to piękne jak w reklamach.
|
|
jak z albumu swojego wyjmiesz heeheehheeheeheh jakie ty masz zapedy zboczencu sperme chcesz calowac hehehehhe co ty piszerz tepaku :) nawet neta nie masz w domu musiasz z yamy pisac
|
|
Treść jest ukryta
|
|
do Autor: Krakowianin (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 15-09-08 20:56 "Czołem gtw-tomek. U nas w Krakowie też są takie teksty o księżach i Kościele. Takich niezadowolonych. Najlepiej, że by każdemu proboszcz dokładał do portfela. Weź się zastanów, czy nie jesteś zniechecony do sejmu, wojska, banków i innych instytucji. Ktoś mi powie jakie są w Łomży koszty odprawienia 1 Mszy (prąd, ogrzanie, organista, koscielny, ksiądz) /Krakus/" A co ma piernik do wiatraka? Że u Ciebie też są myślący ludzie? Nikt, z wyjątkiem rodziców mi nic za darmo nie dał. A czy ja coś pisałem o kosztach? NIE! Pisałem o głupocie która ogarnia Kościół Katolicki (jako instytucji). Tak, zniechęca mnie podejście sejmu itd. itp. Tylko że to są politycy, którzy walczą o kasę. A kościół nie po to został stworzony. Wierzę w Boga, nie wstydzę się tego. Staram się zachowywać zgodnie z przykazaniami, może czasmi mi nie wychodzi, ale ponoć - człowiek grzesznym jest (można sprawdzić z czego to jest...). Nie atakuję KK, piszę o tym co widzę i o tym, czego do końca nie rozumiem. A "koszty 1 Mszy" to dla mnie dziwne odkręcenie kota ogonem. Większość proboszczów nie płaci składek ZUS organistom i właśnie w związku z tym Oni muszą jakoś to sobie odbić (w sensie finanansowym). Znam wielu księży, wiele lat byłem blisko związany z kościołem, również z parafią wspomnianego proboszcza. I to były super lata i nie mam nic do Tegoż kapłana. Ale na litość - proszę mnie nie zmuszać do bezgranicznej ufności do księży bo swój rozum mam. PS Pozdrawiam x. Dariusza, dawnego wikariusza tejże parafi. To człowiek dzięki któremu wierzę w powołanie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |