niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
12 lat siedział niewinnie????

Troche dziwny przypadek.bo w dystrybutorach sa trzy filtry i ona sa odpowiedzialne za paliwo.moze byly juz pelne i co nieco polecialo.tankuje sie tez tam i niegdy nie widzialem problemu.

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 12 lat siedział niewinnie????

OJ FRANEK FRANEK TY TO JESTES ZGRYWUS !!!

rudy błazen z druhem

Autor: gans
Napewno są gorsze od tych drewinianych pod względem włamaniowym i wietrznym.

Kolega bajki opowiada. Drewno równie łatwo przewierca się jak plastik.
Mam drewniane od 5 lat, lakier odłazi i raz do roku trzeba je regulować. Teraz wszyscy malują ramy lakierami "wodnymi". Okno chłonie wilgoć i "pracuje".
Nie takie to piękne jak w reklamach.

jak z albumu swojego wyjmiesz heeheehheeheeheh
jakie ty masz zapedy zboczencu sperme chcesz calowac hehehehhe co ty piszerz tepaku :) nawet neta nie masz w domu musiasz z yamy pisac

Treść jest ukryta

do Autor: Krakowianin (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 15-09-08 20:56

"Czołem gtw-tomek.

U nas w Krakowie też są takie teksty o księżach i Kościele. Takich niezadowolonych. Najlepiej, że by każdemu proboszcz dokładał do portfela.
Weź się zastanów, czy nie jesteś zniechecony do sejmu, wojska, banków i innych instytucji.
Ktoś mi powie jakie są w Łomży koszty odprawienia 1 Mszy (prąd, ogrzanie, organista, koscielny, ksiądz)

/Krakus/"

A co ma piernik do wiatraka? Że u Ciebie też są myślący ludzie? Nikt, z wyjątkiem rodziców mi nic za darmo nie dał. A czy ja coś pisałem o kosztach? NIE! Pisałem o głupocie która ogarnia Kościół Katolicki (jako instytucji). Tak, zniechęca mnie podejście sejmu itd. itp.
Tylko że to są politycy, którzy walczą o kasę. A kościół nie po to został stworzony. Wierzę w Boga, nie wstydzę się tego. Staram się zachowywać zgodnie z przykazaniami, może czasmi mi nie wychodzi, ale ponoć - człowiek grzesznym jest (można sprawdzić z czego to jest...).
Nie atakuję KK, piszę o tym co widzę i o tym, czego do końca nie rozumiem. A "koszty 1 Mszy" to dla mnie dziwne odkręcenie kota ogonem. Większość proboszczów nie płaci składek ZUS organistom i właśnie w związku z tym Oni muszą jakoś to sobie odbić (w sensie finanansowym).
Znam wielu księży, wiele lat byłem blisko związany z kościołem, również z parafią wspomnianego proboszcza.
I to były super lata i nie mam nic do Tegoż kapłana.
Ale na litość - proszę mnie nie zmuszać do bezgranicznej ufności do księży bo swój rozum mam.

PS Pozdrawiam x. Dariusza, dawnego wikariusza tejże parafi. To człowiek dzięki któremu wierzę w powołanie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org