niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tusk za ustawą o związkach partnerskich

Znaleziono psa rasy husky czarno-biały, jedno oko niebieskie drugie brązowe, ma na sobie czerwoną obrożę, ma gdzieś około 3 lat. Bardzo proszę o pilne zgłoszenie się właściciela ponieważ ja mam też pieska i nie mogę trzymać znalezionego gdyż się gryzą ... PILNE !!!

Nr kontaktowy 510 979 946 bądź 513 755 104

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tusk za ustawą o związkach partnerskich

Autor: nemo (---.acn.waw.pl)
Data: 13-09-08 12:53

"Wszędzie można zwrocić sklepy stosują samowolkę pisząc "po odejściu od kasy reklamacji się nie uzwzględnia" Wszędzie można zwrócić."

Nie można i nie wprowadzaj ludzi w bład (nie mówimy tutaj o sklepach internetowych, tam są inne zasady). Chyba, że zakupiony towar ma wadę, ale wtedy masz do wybory reklamację/niezgodność towaru z umową itp.

a o czym my tu piszemy jak nie o towarze z wadami? Chyba nikt nie będzie wymieniał towaru bez wad, któy sam sobie wybrał????? TO Są właśnie reklamacje! A samowolką jest umieszczanie przy kasie takiej tabliczki! Bo jeżeli stwierdzam w domu, że produkt ma wadę to wracam z tym do sklepu tak?

Takos

Autor: Angel (---.lom.netster.pl)
a ty jasiu byłeś?

nie ja nie bylem. wlasnie siem dowiedzialem rze znuf pzegrali. czyli jak zwykle. nie warto hodic na mecze

rudy błazen z druhem

hmmm

logic masz racje oni nic nie robia zeby nie ten radar to by wogole o nich nie bylo nic slychac heheh:D
straz osiedlowa hehhe
Zohan rulz:D

Czy ktoś miał z nim takie przeboje jak ja? Chciałem brać ślub w innym kościele niż u niego ( bo nalezę do niego do parafii), to powiedział , że nie ma takiej możliwości tylko musimy brać u niego bo zgody na ślub w innym kościele nie da. ( nawet wizyta u biskupa nic nie dała), musieliśmy również zapłacić za kurs przedmałżeński który on organizuje , chociaż na kurs chodziliśmy w innym miejscu, a gdy spytaliśmy ile kosztuje ślub to powiedział ze co łaska ale nie mniej niż 1500 zł. (ślub i tak wzięliśmy w innym kościele bez niczyjej zgody za 500 zł). Nie pozwala pochować nikogo na innym cmentarzu jak tylko na swoim ( w innym przypadku nie pogrzebie zmarłego), ciało również nie może leżeć w innej kaplicy tylko u niego i jego firma pogrzebowa musi obsługiwać pogrzeb, a najlepsze jest to ze namawia żeby stypę robić w FADOMIE ( podobno ma udziały). I podobno nic nie mozna z nim zrobić bo kościół ma pobudowany na swojej ziemi i nikt nie może go wypiepszyć .

to prawda, mnie postawil w takiej samej sytuacji! ale dziwie sie ze tobie kazal brac slub w twojej parafii jak slub bierze sie w parafii zony zawsze :/

zajmijcie się swoimi sprawami. Na ch*j tyle tematów o ŁKSie?! Jak wygrywa to spoko. Wszyscy kibicują, pytają o wyniki, ale jak nie idzie to już rozwiązać klub, wyzwiska itp. Lepiej załóżcie forum antyŁKS i tam sobie piszcie.

rudy błazen z druhem

To zadna nowosc. Ja osobiscie u niego slubu nie bralam ale moja siostra 12 lat temu brala u niego slub. Wszystko bylo zalatwione i na slubie u niej mial grac zespol ten co gra na 9 rano, bo siostra i szwagier w nim spiewali kiedys. Ale Pan proboszcz w dniu ich slubu zadzwonil do nas do domu i powiedzial, ze jezeli nie zostanie zaplacone organiscie (ktory i tak nie gral) slubu nie bedzie!!

u mnie na weselu grali i byli ok,bardzo fajnie poprowadzili wesele i nie nagwizdzali samego disco polo i nie uwalali że grają mogę ci podac do nich namiary ale przez meila ulcia2443@op.pl

Również miałam identyczną sytuację.Ślub brałamw innym Kościele.Wielkie problemy.

Paplaku ty załóż swoją religię zbuntowanych, jak widać nie będziesz sam, ale wiesz już dawno ktos cię w tym uprzedził tylko że Św. Michał się z nim rozprawił. Teraz on tobą zawładnął i jesteś narzędziem w jego ręku.

jebać ku.rwe jeeeeeeeebac :D buhahahahhahahah

Jebac jebac!!!!!!!!!!!jebac jebac !!!!!!!!!!! DRODZY łOMżYNIACY JESTEM Z WAS DUMNY U NAS W łOMżY JAK W RZąDZIE ROZPOCZEłA SIę LUSTRACJA!!!!!!!!!!!!!!! ZADEN FRAJER KONFIDENT CWE.L BEKA FILIPINIARZ NIKT SIę ***** NIE UKRYJE UJAWNIMY WAS I WASZE TECZUSZKI ......... JAK BEDZIE TRZEBA NAWET FAKTY PODAMY ZDJECIA POKAZEMY PAMIETQJCIE ZA GRZECHY TRZEBA BEDZIE ZAPłACIC A CO DO TEGO ZDAłNIONEGO SUPER BOKSERA ............ OBEJRZYJCIE TYLKO JEGO WALKę WYSTARCZY W YOUTUBE WPISAC SIERADZKI I JUZ WYSKOCZY WALKA O MISTRZOSTWO SWIATA ! TYLKO DZIWNE ZE NA RINGU AMATORSKIM A PRZECIEZ ON WSZYSTKIM MóWIł żE WALCZY ZAWODOWO hm........... HM.......... KTO Z KIM PRZYSTAJE TAKIM SIE STAJE SORY KOLEZKO ...............ZA TAKA REKLAMę ALE BADZ CO BADZ łOMżA O TOBIE HUCZY !!!!!!!!! SORKI ale to ty nas tzn mnie i wilu tutaj innych zaczepiales sam na forum tak wiec masz czego chiales nietrzeba bylo wypisywac glupot na tym forum oczerniac chlopakow niewinnych i robic innym pod gorke ..........najlepiej dla ciebie jak napiszesz bo te twoje glupie podprowki i durne grypsy zaslyszane w 8-mce byly tylko dobre tam my z toba jedziemyna kazdym kroku!!!!!

łKS RZąDZI!!!!!!!!!!!!!!!!

buziaczki dla bogdy, frani, finki, i spermy2 kiedy bedziemy ogladac wasze takie zdjecia:):):):):):):):)

Zdecydowanie polecam ALMA MATER :-) Tak jak wspomniał basket23 lektorzy nie uczą w innych szkołach (tylko w tej jednej) i nie są często zmieniani. Mnie jedna lektorka uczyła cztery lata. Mają czas dla ucznia o każdej porze, pomogą, wytłumaczą, itp. :-) Pozatym po czterach latach edukacji w Alma Mater wyniosłam bardzo dużo! I sesji zimowej przystępuję do FCE. Ale do tego trzeba się samemu przyłożyć i mieć trochę motywacji. I to prawda, że osoby, które były w Britishu i przeszły do Alama Mater spadły niżej o poziom.

Parafianie księdza Jankowskiego znają go i wiedzą, że jest to świetny proboszcz i wspaniały organizator.

Oczywiście nikogo nie oskarżam o kłamstwo (za wyjątkiem znanego na cały świat kłamcę, oszusta i szuję o pseudonimie pol1) a wszelkie informacje na temat księdza jankowskiego wynikają chyba z Waszej niewiedzy, albo z plotek.

Z księdzem Jankowskim spotykam się raz w roku podczas kolędy i widuję go w kościele.
Podczas kolędy pieniądze, które otrzymuje zawsze zapisuje do rejestru i przypomina ile ofiarowało się w roku poprzednim. Nigdy, ale to nigdy nie powiedział nam ile mamy dać!!! To my sami o tym decydujemy, a ksiądz Jankowski kilka razy nawet pytał się, czy nie za dużo dajemy (zwłaszcza wtedy, kiedy byłem bez pracy)
W naszej parafii brałem ślub (bo jak słusznie ktoś zauważył ślub bierze się w parafii żony, a nie męża!) tu także chrzciłem swoje dzieci i nigdy nie odczułem jakielkolwiek presji na "kasę" ze strony proboszcza.

Niedawno pochowałem bliską osobę z rodziny. Była z naszej parafii.
Msza była w kaplicy przy ul. Przykoszarowej, ksiądz, organista i kościelny od nas. Ciało pochowaliśmy na cmentarzu przy ul. Przykoszarowej i wiecie co?

Ksiądz proboszcz nie robił nam żadnych problemów. To była nasza decyzja. Więc nie piszcie głupot o tym, że proboszcz pozwala tylko na pochówek na swoim cmentarzu, bo w to nie uwierzę.

Ci z Was, którzy są na forum długo, wiedzą, że niektórzy fanatycy religijni zarzucali mi, że niszczę kościół (ten Toruński chyba), że piszę najgorsze rzeczy na temat Pana Rydzyka (którego uważam za złego człowieka), że próbuję kościół reformować etc, tec.

W przypadku księdza Jankowskiego muszę stanąć w jego obronie, bo uważam go za najlepszego proboszcza i wspaniałego gospodarza naszej parafii. Nie piszę tego by się komuś przypodobać, ale ktoś musi napisać prawdę, bo od tych plotek i pomówień robi mi się niedobrze...

Takos

młoda22 u Kapucynków ochrzczą Twoje dziecko bez problemów, wystarczy się do nich zgłosić

jakiś czas temu chodziła z nim jakaś Anka z 3 LO współczuje jej

Czołem gtw-tomek.

U nas w Krakowie też są takie teksty o księżach i Kościele. Takich niezadowolonych. Najlepiej, że by każdemu proboszcz dokładał do portfela.
Weź się zastanów, czy nie jesteś zniechecony do sejmu, wojska, banków i innych instytucji.
Ktoś mi powie jakie są w Łomży koszty odprawienia 1 Mszy (prąd, ogrzanie, organista, koscielny, ksiądz)

/Krakus/

Hej ! dzisiaj miałem WKL i zaliczyłem!!! wszystkie badanie w ciągu jednego dnia! teraz pozostało czekać na rozkaz ! Najprawdopodobniej - Szkoła Policji Słupsk. Jak ktoś tam będzie piszcie na gg5408888. Pozdrawiam!

Witam wszystkich
Planuję otworzyć w Łomży sklep zoologiczny. Chciałbym się dowiedzieć czego brakuje Wam w tutejszych sklepach, co Wam się podoba a co nie.
Chcę poznac Wasze zdania, w Łomży jest juz kilka sklepów, ale sądzę, że jeszcze troszke daleko im do ideału. Dodam, że będzie to dość spory metraż, będzie w nim dużo miejsca na artykuły.
Wolelibyście żeby był u nas sklep samoobsługowy, czy żeby obsługiwał Was sprzedawca?
Pozdrawiam

dobra bedziem ...

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

Prosze o wypelnienie mojej prosby wyslanej na adres: biuro@4lomza.pl

Sprawdzcie poczte.

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

paplik-czegoś ty się naćpał człowieku?chcesz odrzucać wiarę ojców?twoja sprawa-po się z tym obnosisz?w co wierzysz?-w forsę?a może w kokę albo inne świństwo!podobno w coś trzeba wierzyć.nawet dzikusy w "cośtam" wierzą.a swoją drogą-też jestem parafianinem ks.Jankowskiego i pięć lat temu chciałem wziąć ślub w innej parafii.nie było łatwo ale się udało.trzeba tylko wiedzieć,jakich użyć argumentów w dyskusji z ks.Jankowskim.On oczywiście miał swoje zdanie na ten temat,ale jak mówiłem-udało się i ślub wzięliśmy u Kapucynów za-faktycznie "co łaska".Ks.Jankowski nie potrafił dać mi zgody na piśmie na ślub w innej parafii.Chciał też ode mnie tzw.półślubek.

A więc tak: przydałby się jakiś większy niż te zoologioczne do tej pory (2 razy taki jak na niemcewicza) ,oczywiście miła obsługa ,świetne doractwo,miła atmosfera,czystość,dostępność różnorodnych gatunków zwierząt jak i roslin (mnie aukrat akwarsytyka pasjonuje),dostepność pokarmów itd. noi co ty jeszcze? Ceny hehe nie za drogo nie za tanio bo widaomo interes sie musi kręcić ....życze powodzenia ,a i radze jakieś miejsce wybrać gdzie łatwo dojśc ,miejsce na widoku...

Wieśmin nie zgodzę się z Tobą, bo również jestem z tej parafii i róznież Jankowski chodzi u mnie po kolędzie! Co roku mu tylko chodzą oczy po domu i pozwala sobie na głupie komentarze, które z wiarą nie mają nic wspólnego! Owszem masz racje zapisuje datki z kolędy do rejestru i potrafi byc na tyle bezczelny, żeby zwórcić uwagę 'czy tegoroczna kwota nie jest pomyłką, gdyż rok temu ofiara wynosiła więcej a z tego co widzę powodzi się coraz lepiej' więc nie pieprz mi tu o jego dobrodziejstwie a tym bardziej nie zarzucaj kłamstwa osobom, które nie miały przyjemności spotkać się z Jego wielkodusznością

nie zaprzeczę jest dobrym proboszczem: wybudował kościół jeden, drugi, cmentarz itd ale bycie pasterzem nie jest jego powołaniem, a jego kazania wogóle do mnie nie trafiają-jesli masz inne zdanie-Twoje prawo, ale nie muszę mieć takiego jak Ty i to, że jest odmienne nie znaczy, że to oszczerstwo czy pomówienie

Ta wiadomość zapewne zniknie jak tylko admin się wyspi hehe

Szponka Radoslaw, Zawady 500191585 znam kilka zadowolonych osob z bliksiego grona no i oczywiscie mi tez robil wiec polecam w 100%!!

czesc
ja tez jestem studentem janskiego i mam konto w innym banku niz kb jak do tej pory wplacali mi kase bez problemow.
Nie wazne w jakim banku masz konto i tak ociągają się z wplatami a ty sie dzien spoznisz z oplatą czesnego i juz kara 50zl.

W takim razie to to tylko kolejny modny gadzet nie majacy zadnego znaczenia ideologicznego ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org