piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kolejna ofiara katolickiego zniewolenia

Idźcie do WKU Łomża do kadr na Polowej i tam Wam wszystko powiedzą :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kolejna ofiara katolickiego zniewolenia

dzięki,choć jedna normalna osoba potrafi pomóc

lodzie, czemu walicie wiecznie tymi samymi tekstami, nudne to sie robi i nawet nie rosza. wymysl cos orginalnego

ale to nie so profesjonalisci, ja tesz moge poscic z winampa cos

I am princess. My dad is the King of Kings.

http://nasza-klasa.pl/profile/13553755

ofszem, juz nie wisi

I am princess. My dad is the King of Kings.

Takczysiak jesteś upierdliwy i po głupiemu uparty.
Jeżeli masz tak dużo do powiedzenia na temat wiary katolickiej, idż pod kościół po jakiejś mszy, na której była duża frekfencja, i bardzo głośno wygłaszaj swoje przemyślenia i opinie. Dużo więcej osób Cię usłyszy, może ktoś z Tobą podyskutuje? Chyba nie wstydzisz się swoich poglądów i powinieneś na żywo, dla całego ciemnego społeczeństwa je wygłaszać.
Ciekawe czy wtedy nie zabrakłoby Ci odwagi.

a mnie siebie nie jest rzal. czuje sie zdrowo na ciele u umysle

Takos

wstaw tutaj linka;)

czkamy na tfe plotki o ile so prawdziwe

A spróbujcie coś w tym centrum kupić a potem zwrócić - nie możliwe, tylko wymiana na inny towar.

podeslij na ten adresik jak możesz

automaniak... dzięki za info

nie to ten farbowany rudzielec .......... co jezdził rudą beemką hehe bo mu rodzice kupili pod kolor włosów na pocieszenie że mu dzieci w szkole dokuczają otóż wpadli na genialny pomysł że jak nikt nielubi jego rudej czupryny to ktoś napewno polubi wozić dupę jego rudą beemką ..........no i wtaki sposób załatwili synkowi koleżków przynajmniej na jakis czas........hehe puzniej i tak mu się przefarbować na czarno ..........ale kolor beemki zostawił pewnie ze względu na przywiązanie hihi

ewnetualnie zapraszam na poznańska do serwisu samochodów amerykańskich doładowanie klimy 100+czynnik czhłodniczy odgrzybianie 80,00 zł w cene 100 zł wchodzi cały przegląd klimatyzacji

A idźcie wy wszyscy w ...

jakie okna polecilibyscie-chodzi mi o plastiki?od jakiej firmy i jakie sa ceny za m2 okna.dzieki

PRZESTANCIE DEBILOM ODPISYWAC!!!!

rudy błazen z druhem

Nie miałbym nic przeciwko KrzyzaK ;)
Moze i mnie bedzie kiedys stac ;)
To ciezka harówka ale i kaska niezla... ;)
nio i tacy fajowi klienci...co to potrafia stwierdzic "rozcieczanie" paliwka po zatankowaniu 5 litorw ;)
To po ki...cho....ę tyle kasy placimy urzędom kontroli jakości???!!!
Postwimy gościowi kilka hot-dogów i odrazu wszytkich "mieszaczy" wyniucha... ;)
Ja jestem za, kto jeszcze?
Na podatkach mozna bedzie oszczedzic!!!

My tam nie szlismy "JUŻ" dla "piłkarzy" tylko dla ŁKSu. Piłkarze na kibiców muszą zasłużyćale klub zawsze będzie ich miał na dobre i złe:)

Niewiem jak u Kurp..... ale ogólnie w łomży paliwo jest strasznie drogie i napewno jest mieszane, tankując w łomży bęzynę Pb95 mój samochód potrafi spalić nawet 4 litry więcej na 100 km. Sprawdziłem to kilka razy i jestem tego pewien na 100%, zresztą nie tylko ja.
Pozdrowienia dla wszystkich

Ty wiesz co ty piszesz człowieczku? Każda ze stacji paliw patronackich ma kontrole jakości co parę tygodni...Także nie pisz głupot bo on nie może mieć paliwa z nikąd indziej tylko z orlenu! Czyli może być to winą naftobazy orlen w której się tankuje. Nie obrażaj ludzi, których nie znasz... Ta ludzka zawiść!!!
Masz paragon, są kamery idź i pokaż...

Jedynie stefanek i jankes skumali co napisałem.
Przecież durni policjanci stwarzali jeszcze większe zagrożenie. Wystarczy fotka i w to są wyposażeni(wideorejestrator). A moze do wróbla z armaty zaczną strzelać . A co do przepisów to nie jestem pewny czy powinni gonić.
Dla wszystkich madrali dodam , ze fakt dogonienia nie oznaczał , ze motocyklista dalej nie bedzie jechał z tą predkością . A dla 500 zł i 10 punktów to ryzyko ogromne było.

rudy błazen z druhem

Allegro.pl -dużo,tanio,szybko!

Ja mam z Domelu i do końca nie jestem zadowolona. Okna nie są szczelne. Przy bardziej wietrznej pogodzie firanki fruwają:( Zimą muszę zasłaniać rolety bo bardzo wieje. Próbowałam reklamować, ale bez skutku. Słyszałam, że trzeba poczekać do bardziej wietrznej pogody żeby dobrze sprawdzić w którym miejscu występuje nieszczelność. Ale zawsze byli zajęci kiedy były dobre warunki by to sprawdzić. Wolni natomiast jak było bezwietrznie. Minęły 2 lata od montażu. Może tej zimy mi się uda?????

najlepiej na allegro. w komisach jest 2 razy drozej ja kupilam 4gb za 80zl z przesylka, gdzie w komisie czy salonie telefonów komorkowych za ta cene mialabym 2gb

... j.e.b.a.nn.a. vectrra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Wpływ "złego" paliwa na silnik

@wiki nie masz dziecko pojęcia o czym ty piszesz. Po pierwsze kontrole przeprowadza sam orlen, któremu nawet żebym nie wiem jak smarował pan K......... to im zależy na jakości paliw pod ich szyldem. Po drugie urząd celny, zieloni itd...Te wszystkie instytucje przeprowadzają kontrolę parę razy w roku. Jakby K........ miał tak wszystkim "smarować " to chyba by wreście zbankrutował.

jadłem dzisiaj polecam!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org