Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kamiński znowu kłamie? |
Total Commander wersja 7.04 :) winrarem nie rozpakujecie !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kamiński znowu kłamie? |
ja też chcę, wyślijcie
|
|
a ja wole ci skopac dupe no ale miło miec klauna na forum
|
|
tommeknet nikt nie zmusza Cie do korzystania z usług jak ci cena nie pasuje ktos pyta ktos mu odpowiada na takich zasadach działa forum a moze sie myle jak wiesz gdzie taniej prosze rzuc hasło moze sama w przyszłości skorzystam
|
|
Nie wiem czym się sugerował albo po prostu ma takie specyficzne poczucie humoru, ze dał to wszytko uwiecznic ale mu współczuję..najpierw fikcyjny profil na naszej-klasie z podobnymi zdjęciami, potem amatorski filmik ze striptizem na youtube, a teraz tu..
|
|
Łukasz, masz rację. Do tego bałwana, dołóż drugiego bałwana pędzącego za nim radiowozem. Super by było, jakby się reszta radiowozów do tej gonitwy podpięła. A fotka, by nie starczyła?
|
|
Ja niemusze czytać w necie....................każdy ma swoje zdanie a zresztą temat to "ceny za poród nat. i cesarkę" i co tu bedziemy pisać o takich rzeczach ....................
|
|
W wielu sklepach tak jest że zwrócić nie można takie jest prawo.
|
|
Rewolwer, pomyśl trochę najpierw. Policjanci muszą w tej sytuacji zareagować, bo inaczej dopuściliby się przewinienia. Wyobrażasz sobie, co taki debil mógłby zrobić jakby swoim motocyklem uderzył na dziecko? Jedyne, co w tej całej sytuacji bym zmienił to uprawnienia Policji. Motocyklista-debil poniósł za małą odpowiedzialność. Uważam, że policjant w tej sytuacji powinien móc durnia zwyczajnie zastrzelić.
|
|
Madi: "Niewiem dlaczego niektórzy odrazu chcą cesarkie i bez bólu" Teraz wiesz, kto zmienił temat? Chyba dość jasno zostało Ci to wyjaśnione, dlaczego? Coś jeszcze wymaga wytłumaczenia, czy kończymy temat?
|
|
...bo w rzyció so lepsze i gorszę dni :D
|
|
tak jak w temacie. brut smrut i óbóstwo!! te wszystkie pilkarze nieóki z wety... nieh wstydu oszczendzo!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |