niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kamiński znowu kłamie?

Total Commander wersja 7.04 :) winrarem nie rozpakujecie !!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kamiński znowu kłamie?

ja też chcę, wyślijcie

a ja wole ci skopac dupe no ale miło miec klauna na forum

tommeknet nikt nie zmusza Cie do korzystania z usług jak ci cena nie pasuje ktos pyta ktos mu odpowiada na takich zasadach działa forum a moze sie myle jak wiesz gdzie taniej prosze rzuc hasło moze sama w przyszłości skorzystam

Nie wiem czym się sugerował albo po prostu ma takie specyficzne poczucie humoru, ze dał to wszytko uwiecznic ale mu współczuję..najpierw fikcyjny profil na naszej-klasie z podobnymi zdjęciami, potem amatorski filmik ze striptizem na youtube, a teraz tu..

Łukasz, masz rację.
Do tego bałwana, dołóż drugiego bałwana pędzącego za nim radiowozem. Super by było, jakby się reszta radiowozów do tej gonitwy podpięła.
A fotka, by nie starczyła?

Ja niemusze czytać w necie....................każdy ma swoje zdanie a zresztą temat to "ceny za poród nat. i cesarkę" i co tu bedziemy pisać o takich rzeczach ....................

W wielu sklepach tak jest że zwrócić nie można takie jest prawo.

Rewolwer, pomyśl trochę najpierw. Policjanci muszą w tej sytuacji zareagować, bo inaczej dopuściliby się przewinienia. Wyobrażasz sobie, co taki debil mógłby zrobić jakby swoim motocyklem uderzył na dziecko?
Jedyne, co w tej całej sytuacji bym zmienił to uprawnienia Policji. Motocyklista-debil poniósł za małą odpowiedzialność. Uważam, że policjant w tej sytuacji powinien móc durnia zwyczajnie zastrzelić.

Madi:

"Niewiem dlaczego niektórzy odrazu chcą cesarkie i bez bólu"

Teraz wiesz, kto zmienił temat? Chyba dość jasno zostało Ci to wyjaśnione, dlaczego? Coś jeszcze wymaga wytłumaczenia, czy kończymy temat?

...bo w rzyció so lepsze i gorszę dni :D

tak jak w temacie. brut smrut i óbóstwo!!
te wszystkie pilkarze nieóki z wety...
nieh wstydu oszczendzo!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org