Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ale beka.;-))) |
wardriving w Łomży nie istnieje... przede wszystkim przez raczej raczkujaca 'infrastrukture' sieci bezprzewodowej, ale rowniez przez brak sprzetu i wiedzy ludzi. Do tego nie wystarczy laptop i troche pojecia o wifi. Oczywiscie sama idea tego 'procederu' :) nie jest zgodna z prawem i nie chodzi tu jedynie o wlamanie sie do sieci i siedzeniu w necie. Aczkolwiek milo ze temat zostal poruszony... Anteny w dlon i powodzenia... pozdrawiam ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ale beka.;-))) |
buhahhaa, urbaniasty ciut ten mucho :D
|
|
506302295 robilam,mao zaplacilam,i jestem zadowolona;]
|
|
nareszcie jacys z poczuciem hómoru ;) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Podbijaaaaamy!!!!!!
|
|
|
w rzyció so lepsze i gorszę dni :D http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
k.kibic czyzby dóma urarzona? wiem wiem rze prawda boli. ale mósisz dobze pieprznonc w łep by spojzec prawdzie w oczy
|
|
w duł Takos
|
|
Dzisiaj to może dlatego że awarie mieli w ciepłowni :)
|
|
wiecie co to nie o to chodzi bo wiadomo nie kazdego stac na drozsze ciuchy to moze i dobrze ze zrobili te centrum, ceny podobno nie wysokie a nie kazdy musi tam kupywac, he he ale niedlugo w tej lomzy to wiecej obcokrajowcow bedzie niz naszych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |