Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SLD jak można gejom pomagać |
Witam! W Lomzy nie ma zzo przy porodzie naturalnym... Nieoficjalnie jak mozna sie domyslac zzo jest dostepne ale dla "wybranych" czyli pewnie dla rodzin lekarzy... Jesli ktos sie boi bolu to radze rodzic w PSK w Bialymstoku tam kazda pacjentka dostaje znieczulenie, no chyba ze go nie chce... Jesli chodzi o cesarke to kiedys tak bylo ze jak kobieta miala cesarke to pozniej tez robili ale teraz po cesarce mozna spokojnie rodzic silami natury... Chyba, ze dzieje sie cos z dzieckiem (nieprawidlowe ulozenie, owiniecie pepowina)... W Lomzy przed porodem nie wykonuje sie juz badania USG takze... Polecam zastanowic sie nad porodem naturalnym ze znieczuleniem w PSK w Bialymstoku :-) 3mam kciuki i polecam wejsc na stronke fundacji rodzic po ludzku przed podjeciem decyzji i dowiedziec sie na temket zabiegow praktykowanych w danym szpitalu... Podaje strone: http://www.rodzicpoludzku.pl/szukaj.php Borys-50
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SLD jak można gejom pomagać |
nie powiem bo i ja mialam poro bez bolu i szybko urodzilam.a polozne byly swietne i bardzo mi pomogly
|
|
Jakby ktoś nie zrozumiał to chodzi o Plakaty zapowiadające i zachecające na DERBOWY mecz z Wigrami Suwałki 13.09.2008 godz 16:00. 9.09 godz 17. Teraz z innej beczki. Do nemo: Jak myślisz kto robi większa szkode włodarze politycy ite inne nie znam sie czy ŁKS? Spójrz podczas wyborów gdzie za przeproszeniem dupy nie ruszysz tam mordy tych wszystkich "Panów" na ulotkach a kto to później sprząta?? Czy coś sie stanie jak kibice raz na jakiś czas oplakatują miasto? ŁKS robił i kibicowsko nadal robi więcej dla miasta niż nasi włodarze. Więc uważam że wielka tragedia sie nie stanie jak pojawi sie troche plakatów. No chyba że wolisz oglądać mordy tych.... I WIELKA PROśBA DO TYCH KTóRYCH ŁKS NIE INTERESUJE. NIE ZRYWAJCIE PLAKATÓW. POTRAKTUJCIE TO JAKO CZYJĄŚ PRACE I POSZANUJCIE. ZRESZTĄ WAS TEŻ ZAPRASZAM NA MECZ ZAPEWNIAM ŻE CHŁOPAKI Z EB POSTARAJĄ SIĘ O ODPOWIEDNIĄ OPRAWE. POKAŻMY SIŁĘ ŁOMŻY!!! KTOŚ MUSI!!! Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
Ja robiłam badanie w Eskulapie, szybko i łatwo.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no ale jest taka kwestia ze ja jestem juz starszy wiekiem i mam chore serce a dokładnie chorobę wieńcową i problem z rozróznianiem kolorow dam rade jak myslicie? prawo jazdy na ta kategorie juz mam tylko ze teraz chce kupi taki samochod a niewiem czy bede mógł na nim pracowac?
|
|
Moja żona rodziła 4 lata temu w Łomży. Położne były bardzo sympatyczne, byliśmy zdziwieni, gdyż wcześniej słyszeliśmy niezbyt pozytywne komentarze na temat opieki nad rodzącymi kobietami. Byłem przy żonie, rodziła bez znieczulenia, na prawdę nie mogliśmy narzekać. Lekarz również dowiadywał się o stan żony przez cały czas, gdy leżała na porodówce. Jednym słowem trafiliśmy na dobrą zmianę, a rodziliśmy w nocy.
|
|
dodam, że wszystko odbyło się bezpłatnie
|
|
również współczuję..a jakie były pierwsze objawy?
|
|
FIN bo Ci żyłka pęknie od tego napinania lamusie.. nie kozacz tak bo tak stwierdzam ze od siedzenia przed kompem masz zanik mięśni wiec już nie ustawiaj się z nikim, przez kabel to każdy kozak nie? poziom Twoich wypowiedzi i inteligencji jest zeroooooooooooooowy..
|
|
witam gdzie mozna kupic na terenie Łomży czesci do betoniarki
|
|
Ej ten lekarz orzecznik to taki stary dziadek prawda?i sam był ? :D Równy gość! :D
|
|
Witam wszystkich. Chce sie dowiedzieć czy ktokolwiek w tym mieście grywa wieczorami w siatkówkę i czy przy okazji nie zechce przyjąć kogoś do wspólnego grania. Pozdrawiam
|
|
Tak starszy pan powiedzmy hehe, sam był i spoko był to fakt:)
|
|
zdefiniuj slowa "normalni ludzie" i "nienormalni ludzie"
|
|
Gratuluję "źródła" :D
|
|
No dokładnie :D WKL w Białymstoku to pryszcz :P
|
|
własnie tez bym sie zapisłą jak by było mozna
|
|
W tym przypadku, chodzi o ludzi, którzy nie chodzą mecz w mecz na stadion. Zwykli śmiertelnicy, mający inne priorytety w życiu, niż chodzenie na mecze i jeżeli tacy ludzie chcą sie na ten mecz wybrać a przedtem poczytają że będziem jechać z kur...wami, to żadna to zachęta i przyjemność wziąść żonke, dziecko i iść na stadion posłuchać trochę krótszych i trochę dłuższych...
|
|
W tym przypadku, chodzi o ludzi, którzy nie chodzą mecz w mecz na stadion. Zwykli śmiertelnicy, mający inne priorytety w życiu, niż chodzenie na mecze i jeżeli tacy ludzie chcą sie na ten mecz wybrać a przedtem poczytają że będziem jechać z kur...wami, to żadna to zachęta i przyjemność wziąść żonke, dziecko i iść na stadion posłuchać trochę krótszych i trochę dłuższych... Borys-50
|
|
do Balik w te wakacje jeździłem kilka razy- POLECAM !!
|
|
witam!rodziłam w łomzy niedawno i jestem bardzo rozczarowana przezyłam koszmar poniewaz powinnam miec odrazu cc dziecko wazyło 4,5 i było zle ułozone rodziłam w strasznym bolu 16 godz bez znieczulenia i okazało sie ze inaczej nie urodze jak tylko przez cc a do tego pewna pani połozna była tak nie miła ze brak słow krzyczała ze jestem za głosna ze chciało mi sie dziecka to mam za swoje ze przeszkadzam jej pracowac i jak chce to niech sie z nia zamienie przykro mi było chociaz w takim bolu sie nie myslalo i przychodzila co chwile i krzyczała jakby na przymus pracowała i dotego miałam ja i dziecko bakterie oczywiscie zarazilismy sie podczas porodu i lezelismy długo .osobiscie bardzo nie miło wspominam pobyt w tym szpitalu a nastepnym razem wole zapłacic i urodzic w godnych warunkach a nawet w domu byle nie w łomzy ale to tylko moje spostrzezenie wiec nikomu nie nazucam .
|
|
otysiu ty lamusie !!! o zaaal za ciebie i twoja pusta makóóówe !!!
|
|
"Żródło" nie czyni prawdy fałszem. "Fakty i mity" ujawniają te fakty, które są często skrywane w innych mediach jako "niepoprawne" by nie narażać się "sile przewodniej" oraz obalają mity, które funkcjonują w stereotypach katolickich.
|
|
widze ze tu sama łacina leci, a o angielskim ani słowa. Chyba komuś sie jezyki poplątały?????
|
|
hehe 2 tablety mety 3 strzały z omki i 50 ml testosterony propianiatu
|
|
Sowieccy propagandziści mogliby się w tym momencie schować.
|
|
Znalazłam zapowiedź czata: Czwartek 11.9.2008 godz. 14:30 Marika młoda wokalistka reggae W czwartek, 11 września, o godz. 14.00 zapraszamy do obejrzenia programu "E-Misja" w INTERIA.TV. Gościem będzie Marika, uznawana za nadzieję sceny reggae, choć jej debiutancki album "Plenty" to mieszanka różnych stylów muzycznych. Po zakończeniu "E-Misji" Marika pojawi się na naszym czacie (początek godz. 14.30). Płyta "Plenty" (premiera 22 sierpnia) to gorąca mieszanka wpływów nu-jazzu, funku, hip-hopu, d'n'bassu i reggae. Przy jej nagrywaniu Marice towarzyszyli m.in. Kameral, Juniorbwoy, Break da Funk, DJ Zero, Numer Raz, Mista Pita, Junior Stress, Ras Luta, Kada. W numerze "Pieniądze połamane" gościnnie występuje Fisz. Płytę promował utwór "Moje serce". Sprawdź profil Mariki w serwisie Muzzo.pl.
|
|
ile jest tych plakatów, bo ostatnio to niezbyt były one widoczne na mieście
|
|
Cybermass,z tym kopem się uśmiałem-dobre;)
|
|
w polo markecie jakis czas temu byly marwity
|
|
dzięki ahahaha niech se typiarka zrobi cykl trinabolany hahaha
|
|
bezsens, może niedługo zaczną robić trzygodzinne soki?
|
|
kurcze czy w tym miescie nic nigdy nie wiadomo Czy po prostu nie chca mowic albo sie wstydza czegos rudy błazen z druhem
|
|
Możesz zrobić taki kurs przez firmę ochroniarską wtedy będziesz miał taniej. Mówisz, że chcesz się zatrudnić, ale nie masz szkolenia i czy Ci zrobią. Albo możesz prywatnie wykupić sobie takie szkolenie. W Łomży jest taka możliwość. Jak chcesz to jutro dowiem się numer do osoby, która szkoli ludzi na agentów ochrony i Ci wyślę na pocztę.
|
|
Bezsens?! Zero konserwantów, zero dodatku cukru, soli! to bezsens?? Sama pyszna marcheweczka! mniaaam! :) rudy błazen z druhem
|
|
Swego czasu takie mieszkania oferowała Spółdzielnia Jedność, która buduje bloki przy ul. Ks.Anny. Było to 6 lat temu więc musisz zapytać czy ta "oferta" jest aktualna.
|
|
Wyluzujcie nieco. Wiadomo, nikt nie zrozumie tragedii innego człowieka, chociaż wszyscy mówią "wiem co czujesz". Bardzo mi smutno z powodu tragedii. Natomiast nazywanie mordercą kogokolwiek to przesada. Tak się składa że moja żona urodziła dwójkę dzieci i miała do czynienia z dwoma lekarzami na literę o której wspominaliście. I Jej zdaniem wszystko było OK. Tak jak wspomniał/a "majorka" jeśli coś jest nie tak - natychmiast prokuratura. A na forum, to tylko padną niegrzeczne słowa, które nic nie wniosą. I (niestety) nie zmienią...
|
|
Błąd lekarski może zdarzyć się każdemu lekarzowi... To nie są roboty tylko też ludzie...
|
|
witam!rodziłam w łomzy niedawno i jestem bardzo rozczarowana przezyłam koszmar poniewaz powinnam miec odrazu cc dziecko wazyło 4,5 i było zle ułozone rodziłam w strasznym bolu 16 godz bez znieczulenia i okazało sie ze inaczej nie urodze jak tylko przez cc a do tego pewna pani połozna była tak nie miła ze brak słow krzyczała ze jestem za głosna ze chciało mi sie dziecka to mam za swoje ze przeszkadzam jej pracowac i jak chce to niech sie z nia zamienie przykro mi było chociaz w takim bolu sie nie myslalo i przychodzila co chwile i krzyczała jakby na przymus pracowała i dotego miałam ja i dziecko bakterie oczywiscie zarazilismy sie podczas porodu i lezelismy długo .osobiscie bardzo nie miło wspominam pobyt w tym szpitalu a nastepnym razem wole zapłacic i urodzic w godnych warunkach a nawet w domu byle nie w łomzy ale to tylko moje spostrzezenie wiec nikomu nie nazucam .
|
|
do katarzyna-jank: .... miałysmy pecha z tym zakażeniem bakteryjnym, współczuję Ci bo wiem co przeszłaś. Leżąc w szpitalu duzo rozmyślałam jak będzie następnym razem z nastepnym dzieckiem i gdzie je urodzę.........Mam nadzieję, że limit pecha już wyczerpałam i następnym razem będzie ok. Jeśli chodzi o położne to jestem zdziwiona , ja spotkałam się z wyrozumiałością i troską.........
|
|
Hej mogę Ci wysentyzować Dwulit albo Trzylit D ale Keramzyt to chyba tylko u układzie Afa Prime dostaniesz... Borys-50
|
|
MasaViV- masz 100% racji-ale pamietaj ze za bledi sie placi
|
|
Założyły własny salon:) Otwarcie 16 września, adres jak wyżej.
|
|
Bardzo dziekuje za informacje.
|
|
jak dzis czytalem ze jeden to zarobil az 6 milionuw zlotych. tesz byscie hcieli tyle zarabiac? ja bym nie wiedzial co z tymi pieniendzmi zrobic. najperf bym dal na to fajno szkole dla ksiendza z toronia i na jakies shronisko morze bo lobie pieski rudy błazen z druhem
|
|
Dlaczego ostatnimi czasy w Łomży pojawiło sie tak duzo ludnosci Czeczeńskiej??zaczynam sie bac....
|
|
dalbys za kobiete 5 milionuf z biebrzy?
|
|
ogłaszam koniec komentowania komentarzy jasia - jasiu dziś musi przecierpieć, że nie jest w centrum uwagi możemy wrócić do tematu: GODZINA 17 pod 4+ rudy błazen z druhem
|
|
gupi fin
|
|
Witam!!! Czy ktoś robił sobie kolczyk w jezyku? Jesli tak to gdzie najlepiej to zrobić, jaki jest mniej więcej koszt i czy bardzo boli hehehe???
|
|
a co myslicie o kolczyku w jezyku u faceta?:D
|
|
policjantka w kolczykiem? widze ze w policji juz kolczykujo :D
|
|
jasiu "w rzyció so lepsze i gorszę dni" - pamiętasz godzina 17 "pszed" 4+
|
|
Autor postu ma rację , tak samo Dobromil i inni.
|
|
Polska dla Polaków i tyle na ten temat z mojej strony ;]
|
|
tak tak, mamy właśnie takie wymagania i chcę się dowiedzieć czegoś więcej o takim "zabiegu" heeee:)))
|
|
Nie radzę robić tego w Łomży, polecam pana Wojtka w Rzemieślniku w Białymstoku. Robiłam u niego tatuaż, ale wiem,że przebija też :)
|
|
O bosze ja proponuje stwuszmy ruh ludofo narotofy i pujcmy naprawimy to sami bes laski!! POMOSECIE??!!
|
|
Zważ nastepujące fakty: Działka prywatna. Drzewo zabiera "cenną" powierzchnię". Byznesmen nie wykłada kasy na działkę, aby jakieś zielsko tam mu rosło. Jaki z tego wniosek? Czy nie zwróciłeś uwagi, że tak samo byznesmeny łomziańskie podchodzą do wszystkiego, co ma nawet znaczna wartość, ale nie dajacą się natychmiast zamienić na pieniadze? Ile zabytków zdewastowali w ciągu tylko ostanich kilku lat na terenie miasta wandale , którzy maja ambicje "byznesowe"
|
|
To zgłoś to !
|
|
drzewa w stylu made in Poland
|
|
pixi dixi polecam kosmetyczke obok rossmana :) koszt to 100 zł :)
|
|
spadaj Cw..u
|
|
Boże nie wiedziałęm ze jest tyle mądrych ludzi w Łomzy którzy maja takie pozytywne zdanie o tej sprawie ! Zrobmy cos z tym ! "Jeszcze Polska nie zgineła...." Borys-50
|
|
lokkko616 a może Ty szukasz kolegów do wymiany żarówki u siebie
|
|
to ilu ich jest w Łomży i Czerwonym borze?
|
|
Temu choremu, z powodu zawiedzionej miłości do PiS-uaru, reagującemu podobnie jak byk na czerwony kolor, zaczynają puszczać nerwy. A to pewny znak, że mój post jest celny i trafiający w sedno ciemnoty religijnej. Oprócz słomy, która wyłazi mu z butów, można spodziewać się wylewu rydzykowych ekstrementów. Nic nie będzie bardziej pouczającego dla bezstronnych czytelników... Nie bądżcie naiwni, nie musicie tracić czasu na katechezę. Chyba, że chcecie być mu podobni... Borys-50
|
|
1.10.2008-1.10.2009 chyba jakaś mała pomyłka z tą datą, niestrarz ludzi
|
|
Nie masz bladego pojęcia czym jest ateizm, nie wiesz nic o Świadkach Jehowy, a najgorsze, że nie mało wiesz o własnej religii katolickiej, a na pewno nie wiesz tego co trzeba, tylko to co przekażą ci księża. Jesteś bezwolną ofiarą klerykalnej indoktrynacji, bo gdybyś wiedział o religii to co powinien każdy rozsądny człowiek wiedzieć inaczej byś świętuszył. Ucz się zatem tych kretyńskich bredni zawartych w podręcznikach do tzw. nauki religii, a masz wielkie szanse stać się zidiociałym/ą/ dewotą... ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |