Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sąd wygasił mandat prezydentowi |
niestety jeszcze tam nie pracuje jezeli wszystko dobrze pojdzie to zacznę od poniedzialku szkolenia, wiec przykro mi ale sie mylisz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sąd wygasił mandat prezydentowi |
Ja bym chetnie ruszyl w takie przedsiewziecie:) moze bysmy sie wzieli za takie cos hm?
|
|
nie można wejść na w/w stronę
|
|
http://www.rowery-lomza.postuj.pl
|
|
wystaczy poszukac w internecie http://www.financialtrust.pl/ strona co prawda jeszcze w budowie ale opis stanowisk i mozliwosci kariery mozna obejzec
|
|
Podobno miało byc 500 złoty na jedno dziecko zasiłku..Czy to prawda??????
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie sądzę, żeby brali jakiekolwiek cebulki:)mmnie się udało przejść psychologa u opisywanej przez Was Pani Psycholog. Wrażenia mam miłe, przynajmniej dla mnie, drążyła te zdania, które trzeba było dokończyć, na tych kartkach, które dostawało się podczas testu. Pytała o: edukację, motywację jaki jestem? ,dlaczego napisał pan tak i tak na ten temat, a było pytanie: uważam że je i mama jesteśmy....i trzeba bylo dokończyc, chciałbym żeby mój ojciec....., myslę, ze gdyby mój ojciec.........gdy jestem zły........gdy sie stresuję......jak byłem mała to....jak widze kobietę i meżczyznę to.....uważam że moje życie płciowe jest...... itp było ich w miare dużo.Potem kartka ze słowami, które trzeba było zwieźle wyjaśnic: pomidor, mandarynka, apokryf, winieta, meteor, monitować, parlament, pouczać, pchać, tuczyć,astronomia, konserwować, jeju bylo tego trochę, jak sobie przypomne to dam znać a psychiatra takie tam standardowe pytania typu:czy miales takie arażenia ze ktos cie kiedyś śledził, itp.Czy spozywasz alkohol?ile Ci potrzeba żeby się upić itp. powodzenia:)!!!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |