Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sluchalem dzisaij tuska w programie u lisa |
Kto będzie to nie pamiętam ale tańczyć mają o 16 :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sluchalem dzisaij tuska w programie u lisa |
|
o 16 xD
|
|
Ja bym sie na twoim miejscu nie przyznawal. No... chyba ze dodales sobie jakies 15 lat :D
|
|
dziekju za stronke,mialłam problem z otwarciem jej ,ale jak sie ruszy głowka to mozna to zrobic:))))
|
|
Dzisiejszej nocy w parku Jana Pawła II zostały zniszczone drzewka i ławki. Byłam zachwycona że sukcesywnie jest zagospodarowywany park. Ostatnio została ułożona z polbruku ścieżka rowerowa. Jest to miejsce gdzie miło można odpocząć. Ale cóż, niektórzy myślą inaczej. Zachowanie młodzieży wracającej z imprez ma wiele też do życzenia. Zachowują się jak "bydło" przepraszam za to określenie. Pomimo, że to już cisza nocna wrzeszczą i przy tym wyrażają się nagannie. Nie ma na to żadnego usprawiedliwienia że są pijani.
|
|
A gdzie wy widzicie tych kibiców?? Co to za ''najwierniejsi fanatycy'', którzy w trakcie meczu przestają kibicować i idą posiedzieć sobie w cieniu. Dajcie spokój. U nas panuje niestety taka mentalność, że gdy są wyniki, są i kibice.
|
|
ja napisze inaczej sam wniosek do rodzinnego to totalna porazka kogos na górze ,na 8 stronicach trzeba złozyc 15 podpisów,12 dat i 10 miejsowosci gdzie to wszystko sie wystawiało,to tylko chory imbecyl siedzacy za biurkiem od czasów PRL-u mógl wymyslec .gdzie nam do podpisu elektronicznego ,a co do budynku to nie komentuje,bo tam nie ma co komentowac
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no i juz wiem dzieciaku jak wygladasz i skad jestes i ile masz lat spij dobrze arku rudy błazen z druhem
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |