sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sąd wygasił mandat prezydentowi

niestety jeszcze tam nie pracuje jezeli wszystko dobrze pojdzie to zacznę od poniedzialku szkolenia, wiec przykro mi ale sie mylisz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sąd wygasił mandat prezydentowi

Ja bym chetnie ruszyl w takie przedsiewziecie:) moze bysmy sie wzieli za takie cos hm?

nie można wejść na w/w stronę

http://www.rowery-lomza.postuj.pl

wystaczy poszukac w internecie http://www.financialtrust.pl/ strona co prawda jeszcze w budowie ale opis stanowisk i mozliwosci kariery mozna obejzec

Podobno miało byc 500 złoty na jedno dziecko zasiłku..Czy to prawda??????

Treść jest ukryta

nie sądzę, żeby brali jakiekolwiek cebulki:)mmnie się udało przejść psychologa u opisywanej przez Was Pani Psycholog. Wrażenia mam miłe, przynajmniej dla mnie, drążyła te zdania, które trzeba było dokończyć, na tych kartkach, które dostawało się podczas testu. Pytała o:
edukację,
motywację
jaki jestem?
,dlaczego napisał pan tak i tak na ten temat, a było pytanie:
uważam że je i mama jesteśmy....i trzeba bylo dokończyc, chciałbym żeby mój ojciec....., myslę, ze gdyby mój ojciec.........gdy jestem zły........gdy sie stresuję......jak byłem mała to....jak widze kobietę i meżczyznę to.....uważam że moje życie płciowe jest......
itp było ich w miare dużo.Potem kartka ze słowami, które trzeba było zwieźle wyjaśnic:
pomidor, mandarynka, apokryf, winieta, meteor, monitować, parlament, pouczać, pchać, tuczyć,astronomia, konserwować,
jeju bylo tego trochę, jak sobie przypomne to dam znać
a psychiatra takie tam standardowe pytania typu:czy miales takie arażenia ze ktos cie kiedyś śledził, itp.Czy spozywasz alkohol?ile Ci potrzeba żeby się upić itp.
powodzenia:)!!!!!

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org