niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowi "obrońcy" krzyża

No jak nie pamiętamy jak pamiętamy :) Antkowiak to moja wielka niespełniona miłość z telewizora :D I pewnie nie tylko moja :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowi "obrońcy" krzyża

Zachęcam "takczysiak" do zamieszczenia podobnej wypowiedzi w którymś z krajów islamskich dotyczacej tamtejszej religii.Efekt murowany,tylko odwagi zabraknie.
Należy tez dodać, że nieskuteczność,czy też ułomność moralna wielu ludzi bierze się też i z tego ,że oprócz Kościoła istnieje czy istniała mnogośc instytucji korych cele działalności są zupełne odwrotne.
W zasadzie cały PRL był taki,tak intensywnie zajmował się Kościołem, że zapomniał np. o gospodarce no i teraz mamy.

Jak jest dzidziuś, to nie ma nudy, uwierz kochana Gazelo. A tym bardziej w nocy. To doskonały sposób na bezsenność, która znika, jak za dotknięciem różczki. Człowiek na maksa wyczerpany wykorzystuje każdy moment do spania.
Ale..... jeżeli nie ma się dzidziusia, i nie można spać.....to zgadzam się z Tobą w 200%. Jest masa sposobów b. przyjemnych na zabicie czasu. Polecam ciekawą i ambitną lekturę.

co o tym sądzicie? czy to działa? i czy 150 zl za 1 raz to za duzo?

To pisz jak bedziesz mial czas, chetni sie znajda znow:)

W twojej dziurawej piździe widział i sie kur....nie czepiaj bo to sie robi wkurwiające ,jakikolwiek temat i kazdy chce sie popisać kur...śmiecie jebane!

Nie pamiętam autora powiedzenia że ,,psu wolno szczekać na Pana Boga tylko mu ugryżć się nie da", jest ono w pełni tu stosowne.

przepraszam dobrze go znam ale jestem dwa tysiace kilometrow od lomzy jak mozesz pozdrow go od miska z tartaku

Zespol Imperial jest dobry. Grali u mnie na weselu.

To był rok 1988 kiedy zdobył wyróżnienie w Opolu za " Zakazany owoc" , piosenkę, która przyniosła mu ogromną popularność ,ale też sprawiła, że wielu ludzi do dziś ocenia go przez pryzmat tego co śpiewał mając te 15 lat.

A trzeba przyznać wyrósł na doskonałego kompozytora, multiinstrumentualistę i wokalistę obdarzonego niebanalną barwą głosu. Fajnie, że go pamiętacie ;-)
W tym roku powinna wyjść któraś z jego dwóch nowych płyt.

A ta wizyta w Łomży?

?

akurat kolega Ptysiu napisal baaaardzo modrze bo ten gosciu nie ma nic wspolnego z ludzmi ktorzy ogarniaja to wszystko i przynosi tylko wstyd
kazdy patrzy na swoje podworko

rudy błazen z druhem

"Autor: gostek_num{2} (---.lom.vectranet.pl)
Data: 13-08-08 19:21

takczysiak pełne poparcie. Myślę podobnie jak TY. Byłem 2 razy w Częstochowie i jeszcze Bóg mi nic darmo nie dał."

:) do lez, do lez sie usmialem czytajac ten post.

jest chlor, jest zabawa

w każdym zawodzie znajdzie sie i kur.... i porządny człowiek
tak jak tych 2 braci co jeden poszedł na prawo a drugi na lewo

JoLa1988 walki pomiedzy miejscowosciami bedą :D

Jarek

Sa rozne firmy, ktore sobie doskonale radza z tymi paskudztwami, brrr

...no ale gdyby ludziki parkowali z rozumem... a tak ?! miejsc parkingowych 8, a stoi 5 samochodów i całość zajęta !
Żal zad ściska....

a moim zdaniem jedz do elektrykow najlepiej na kraske powiedz o co chodzi usuna bledy pozniej na senatorska do gazownikow tylko i wylacznie tam i powiedz ze rozjezdza mape na gazie , po tym jak elektrycy usuna bledy nie wlaczaj gazu bedzie ok

wszytko co sobą cos reprezentowało zwolniło sie z pracy w szpitalu. Pozostali tylko wybitni ( lekarze ha ha ha ha) . Na kardiologi większość lekarzy dobrych się zwolniła. Pozostał miłościwe , panujący ordynator , wiecznie żywy jak Lenin.
Ja się po prostu lękam o swoje bezpieczeństwo!!!!!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org