Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lista pytań bez odpowiedzi. |
W Islandii super się nocą spaceruje, bo jest widno:) Można iść do lasu na grzyby:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lista pytań bez odpowiedzi. |
I bardzo dobrze
|
|
przypominam jednoczesnie ze zaden z uczestnikow tego forum nie jest anonimowy i dziwie sie ze jeszcze osoby tu szkalowane na czele z wojtem nie zrobily z wami porzadku adijos obysmy sie nigdy nie spotkali
|
|
2:1 i w karnych 3:1 dla Wisły
|
|
krótko mówiąc obsrałeś się chłopcze tym tematem i nie wiesz jak z niego wybrnąć, poczekaj aż w białymstoku wybudują lotnisko i nie będziesz brudził swojego autka jadąc przez Łomżę
|
|
ale zapłon :D
|
|
haha, odkąd teraz widze napisy na murach - ŁKS - śmiac mi się chce. Bogu dziękowa, że nie gramy w I lidze, wyniki padałyby dwucyfrowe. Pzdr, szkoda tych peniędzy, co miasto i Browar wpakowało w dawnej II lidze, bo jak wida, nikt nie umiał wykorzystac momentu, kiedy zainteresowanie ŁKS było duże. żale.pl, najlepszy komentarz.
|
|
chyba na fujarce
|
|
gostek_num - a mi się śmiać chce jak patrze na takie idiotyczne wpisy jak twój
|
|
każdy może miec swoje zdanie . . . Takos
|
|
Ja i moja kolezanka bylysmy w salonie Aga-art na mickiewicza 53.Jestesmy bardzo zadowolone ze syrzyzenia i malowania.Pani Agata to profesionalistka,co 10 strzyzenie jest gratis.Polecam
|
|
DamianE03 efekt zimnego prysznica nie działa. Przed sezonem i w połowie sezonu są olbrzymie problemy organizacyjne, a nikt nic w tym kierunku nie robi, żeby to zmienic. 6 - 0 to już chyba kompromitacja ? moim zdaniem TAK. Aby nie PZPN, już byśmy rok temu spadli i co najgorsza, co sezon mamy gorszy skład, COFAMY SIE.
|
|
jak narazie dobry wynik 2:0 dla Wisly Boguski radzi sobie znakomicie a to dopiero 30 min meczu oby tak dalej
|
|
Chcę podjąć pracę w firmie INTER-GRĄD jako kierowca. Czy ktoś posiada informację na temat tej firmy????
|
|
dzieci neostady. Nic więcej. Bez perspektyw na życie. Wracaj do mamusi. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wszystko to wina browaru. Jakby kasy nie dawali nie byłoby kompromitacji. Miasta też wina że trupa na stadionie za darmo trzymają zamiast zakopać. A trup o dotacje i o więcej kasy woła. Teraz obecni i wszyscy byli prezesi: Kosiorek, Zajkowski, Kaseja, Gołaszewski powinni krzyknąć: KASY KASY KASY - transfuzja potrzebna, reanimować trzeba, przeszczep zrobić, długi które zaciągnęliśmy spłacić. I apel do prezydenta KASY KASY bo miasto bogate. A jak nie to my pokarzemy na wyborach. A kibole po śmietnikach i innych murach będą pisać ŁKS PANY, prezydent h..j, browar przeterminowany...... A w niedzielę 0:9 przegramy bo jak szaleć to szaleć. I kto będzie winny? Miasto! bo na mecz, na kompromitację nazwy miasta pozwoli!
|
|
W pełni popieram i dodaję że życie przeżyte dla siebie jest życiem straconym. Miarą człowieka jest to ile on daje z siebie drugiemu.
|
|
dzięki za taką szybką reakcje i mam nadzieje że spotkamy się oddając krew ja na pewno będę jak przeczytałem ten artykuł aż mnie serce zabolało. starsza osoba jeśli choruje też boli ale czemu jest winne małe dziecko?chyba nigdy tego nie zrozumiem
|
|
udało się, żeby więcej szczęścia dopisał w meczu z Barceloną . . . ho po remisie z Liverpoolem przyszłośc staje się bardziej optymistyczna, hehe ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
czy ktoś wie czy w łomży jest możliwość zrobienia takich kursów bo jestem zainteresowana
|
|
ludzie nie oddajecie krew tylko próbkę krwi
|
|
koczisz szmaciarzu idz ciagac kuta,sy w tym swojim ogromnym miescie a kim ty tam jestes zwyklym ****.em a unosisz sie w szkole tornister na lep ci nakladali brudasie mieszkasz w tych barakach z cyganami kolo rynku jestes tam u siebie zwykla pal.a i przemykasz jak cien ruro mam paru kolegow w bialymstoku oni by cie sami dojechali ty lordzie w dziurawych skarpetach a w czym ty jestes lepszy a moze lepsza powinienem pisac ty fiutku masz jechane lamusie mozesz mazakiem w autobusie popisac po siedzeniach nie ma co gadac z fajfusem trzeba znizyc sie do jego poziomu i jechac z kurw,a przeczytaj moje wypowiedzi lachudro i sruuuuu do swojego pana je.bac cie kondonie TWOJ PAN I WLADCA ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Greatest_DeMoN tutaj troszeczkę się mylisz, bo oprócz próbki potrzebnej do zbadania zgodności szpiku ze szpikiem Hani oddajemy również dla niej krew, która też jej będzie potrzebna do transfuzji!!! Jak nie wiesz dokładnie o co chodzi to nie unoś się na forum
|
|
btro Lolku widać Ty nie wiesz o co chodzi bo oddajemy tylko próbkę ja w pełni popieram to akcje i też dołączę no ale oddawanie krwi a dawanie próbek to co innego. Tu dajesz próbkę tylko raz a przy pełnym oddawaniu nie dość ze o wiele więcej to i nie raz. Spytaj honorowych dawców krwi :)
|
|
Nie wiem z jakiej wsi jest ten redaktor z Gazety Współczesnej co popełnił artykuł na pierwszą stronę. Ale Temat!!! Aleś ty się chłopie chyba na wielkiej prowincyi chowałeś, że takie problemy masz. Reklamę w Łomży postawili i już artykuł na pierwszą stronę. Jak przyjadą chłopki z twojej wsi co całkiem możliwe, że jak się zagapią to w słup na środku ronda przywalą. NIE róbcie z tego miasta prowincji gryzipiórki!!! Może wy macie kompleksy ale ja nie!!!! Bilbord tematem na pierwszą stronę. Żenada!!!!!! Może jak kochający inaczej redaktor z waszej gazetki pierdnie z kleksem to zrobicie z tego show, pokaz jakiś? Gratulacje redaktorowi naczelnemu za taką decyzję. Wspiąłeś się chłopie na wyżyny kunsztu dziennikarskiego. Przeprowadź się do Ameryki to może Pulitzera dostaniesz. Bilbord w 65 tysięcznym mieście - sensacja!!!!
|
|
A co rozumieć mam przez to, że dobra firma? Może wiecie jak tam płacą, proszę wypowiedzcie się na ten temat.
|
|
był ktos morze na litwie nad morzem i zna jakies godne polecenia miejce,poszukuje czegos niegrogiego zarazem fajnego
|
|
Łomżanom się pisze
|
|
taki prawdziwy łomżanin, a nikt nie umiał poprawnie tego napisac urzad skarbowy pisze się z małej litery - łomżanom
|
|
pod Wiktorzynem. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Pewnie kierowca, co za głupie pytanie!
|
|
Polecam Palanga, nocleg tanszy niż w Polsce, lepsze warunki, super klimat. 490 km od Łomzy.
|
|
Ja też nie narzekam, od lat noszę tam sprzęt do naprawy i czasem nie brali ode mnie kasy (!), ale z tego pierwszego postu wynika, że teraz to można do nich chodzić po kilo śrubek, skoro tak na chama je wykręcają ze sprzętu. Muła zbankrutuje!
|
|
koczisss... jestes poje****m debilem! nie odzywaj sie tu wiecej ty deklu! masz tak gadac to won mi stad downie! do bialki i idz sie utop debilu zasrany!!! mozesz mnie pocalowac w dupe!! sam sie zabij juz brak mi okreslen na ciebie debilu! i nie tylko dupkiem.... Takos
|
|
To o czym pisze majkaskowron, to dowód na wysoki stopień klerykalizacji państwa. Kościół rozbudowuje system przymusu religijnego. Pielgrzymki organizowane są głównie w celu propagandy religijnej, manifestacji mającej wywołać przekonanie o świętości kościoła i słuszności wiary. To już było w okresie PRL-u, tak organizowano pochody 1 Majowe, czyny społeczne i wówczas również angażowano instytucje państwowe. To są totalitarne praktyki mające usankcjonować jedynie słuszną ideologię, dziś jest nią katolicyzm. Precz z przymusem religijnym. Precz z symbolami religijnymi w miejscach publicznych. Dajcie ludziom wolność wyboru. Krytyczni ludzie: nie bójcie się głośno wątpić, dziś nie wolno karać za zaprzeczanie istnieniu boga i za krytykę kleru. Śmiało mówcie o śmiesznośći takich wydarzeń jak "pielgrzymka większa niż życie". z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |