Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rok po Smoleńsku: za "katastrofę" ponoszą odpowiedzialność państwo rosyjskie |
Zabawne. Co ludzie potrafia wymyslec, zeby zrobic z siebie pajacow i zwrocic na siebie uwage.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rok po Smoleńsku: za "katastrofę" ponoszą odpowiedzialność państwo rosyjskie |
Sumo/malaha nie pomyślałes żeby zrobić zdjęcie np. tel komórkowym i wysłać to do różnych mediów może ktoś by się tym zainteresował...
|
|
Re: Rok po Smoleńsku: za "katastrofę" ponoszą odpowiedzialność państwo rosyjskie |
hehe jestem za Jefrrey Congo(michaś) no ja bym proponował zamiast boso to nago żeby chodziły kobiety w wieku 18-25lat o wymiarach 90/60/90 :P
|
|
markac ale na tym telebimie beda chyba lecialy reklamy tylko samego kauflandu, tak mi sie przynajmniej wydaje ;P
|
|
O matko! Rasistka jakaś czy co? Ciekawe, kulturalne serduszko11, skąd pochodzą Twoi przodkowie, z której podłomżyńskiej wsi? Wszystkich chamów wysyłasz tam, skąd przyszli, a czy wiesz jakie Ty masz korzenie???
|
|
niestety to za slabe
|
|
Nie muszę się tłumaczyć bo mam wielką satysfakcję ,że moje korzenie od wielu pokoleń pochodzą z Łomży.Być chamem a po chamsku się zachowywać i postępować to są dwie różne sprawy,ale jak się poczuwasz do jednego i do drugiego to gratuluję bystrości myślenia ;uderz w stół a nożyce się odezwą:
|
|
w firmie Ewelin tam co szyby wymieniają
|
|
juz byłam u Pijagina wszystko ok ale te kolejki maskara...a do Piskorskiej to do tej pory chodzilam ale ciaze wolałam zeby prowadzil jednak ktos z doswiadczeniem, kto spotyka sie z tym na codzienn...
|
|
hahah Wieliczka wygrała, a mają 10 tys. mieszkańców pośmiewisko ŁKS Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
po 1 gral zupelnie inny sklad niz podal daniel, a po 2 Sponsorem klubu z Wieliczki jest kopalnia soli wieliczka S.A. takze ilosci mieszkancow niema tu znaczenia i podejzewam ze jednak caly klub jest duzo lepiej poukladany niz nasz
|
|
więcej informacji na temat imprezy tutaj: http://pl.wikinews.org/wiki/%C5%81om%C5%BCa:_V_Paralotniowe_Mistrzostwa_Europy natomiast galeria zdjęć tutaj: http://commons.wikimedia.org/wiki/Category:European_Paramotor_Championships_2008?uselang=pl Miłego oglądania!
|
|
słabe te fotki, takie to każdy amator cyfrą pyknie :(
|
|
Ciała dał redaktor CZ. Brak relacji, brak zdjęć do dup.y
|
|
Pilnie poszukuję osoby, która mogłaby zagrać na skrzypcach na ślubie Proszę o kontakt e-mailem Dziękuję za pomoc
|
|
Maanam zagrał zwykłą chałturę. Krótko - godzina plus kilka bisów - jakieś 80 minut. Brzmienie takie sobie. Aranżacje z wyeksponowanymi klawiszami - co z tego, że na scenie było dwóch gitarzystów, skoro nie za bardzo było ich słychać? Kora wyraźnie się oszczędzała - opuściła ileś trudniejszych partii, sporo dośpiewywał jej gitarzysta, jak w "Luccioli". Poza tym na wokalu było sporo pogłosu, efektów, szczególnie w końcówkach utworów - co pozwala zamaskować słabszą formę. Przypuszczam, bo to jest standard, że podpisali kontrakt na koncert trwający 1,5 godziny. Niedawno byłem na podobnej imprezie. Gwiazdą było TSA. Mieli grać 90 minut - grali 115. Jest różnica ? Poza tym jaki to Maanam ? Może dla nastolatków. Dla mnie, a słucham ich od 1981 roku to była raczej Kora & Maanam, wziąwszy pod uwagę fakt, że z oryginalnego składu pozostała tylko ona. Poza tym po raz pierwszy od iluś lat spotkałem się z sytuacją, że zespół po koncercie nie podszedł do ludzi. Nie ma się co czarować - Maanam od lat "jedzie" na starych przebojach, ostatni miał kilkanaście lat temu, a płyty nie wydał od czterech. Nawet koncerty grają głównie plenerowe, nie biletowane. Mogli więc okazać ludziom ciut więcej szacunku. A tak pokazali się z nie najlepszej strony jako "gwiazdy". Młodsi mogą się zachwycać. Ja wiem, jak grali kiedyś - różnica jest kolosalna...
|
|
Gdyby ludzie ( "ludzie" ?) postępowali odpowiedzialnie schronisko na pewno nie byłoby potrzebne. Nie musiałoby istnieć, skoro nie byłoby psów wyrzuconych, wywiezionych, przywiązanych gdzieś w lesie do drzewa, na przykład drutem, czy bestialsko zamordowanych. Czasem warto pomyśleć, zanim weźmie się psa - to nie mebel, czy samochód, który można zmienić, ot tak. Niestety nie tylko w tej kwestii nasze społeczeństwo musi się jeszcze WIELE nauczyć - geograficznie jesteśmy bowiem w Europie od wieków, mentalnie i umysłowo większość z nas już niekoniecznie...
|
|
Co nie zmienia faktu, że ja świetnie się bawiłem.
|
|
Potwierdzam. Mialem z nimi podobna jazde.
|
|
idziesz na normalna wizyte i mowisz ze chcesz wiedziec czy wszystko jest wporzadku no i ci robi ty placisz;) ty rzadasz:) nie no ja z wlasnego doswiadczenia wiem ze jesli masz jakies obawy to raczej usg jest robione
|
|
hmm nom fachowcy z górnej półki to oni nie są - a gdzie polecacie zanieść niesprawny sprzęt? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
dotyczy to studentów stacjonarnych i ogólnie nie jest przestrzegane no chyba że coś się zmieniło tu masz numer telefonu do akademika tel. 89 523 4985
|
|
A ja stoję po stronie panów z tego zakładu. Jestem ich stałym klientem, Naprawiłem u nich radio samochodowe, ktore bylo odkodowywwane i naprawiane. Chodzi już 2 lata i do dzis ma sie dobrze. Biegałem z tym radiem po całej Łomży i zrobili tylko tam. Mam do tych panów pełne zaufanie, bo jeżeli mam jakis problem lub pytanie, panowie chętnie udzielaja mi miłej odpowiedzi. Pozdrawiam
|
|
A ja polecam na Śniadeckiego . Solidna robota i do tego słowni .
|
|
zobacz tutaj na samym dole http://www.slub.lomza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=49&Itemid=31
|
|
mam pytanie ,gdzie można naprawic w Łomży zamek u torebki,bo sie zepsuł???
|
|
Co tam jakieś buciki w koszu!A jak wozicie w nich proszki do prania i inną chemię to dobrze?Na pewno po tym żarcie lepiej smakuje.Nie bądźmy aż takimi pedantami(dla niektórych to trudne słowo).Ten świat już dawno przestał być czysty!I ludzie też....
|
|
Ja od kilku lat naprawiam tam elektronikę i zawsze było ok. Słyszałem też od tamtych panów, że dzisiejszy sprzęt jest raczej tak konstruowany, żeby przy awarii klient raczej szedł kupić nowy niż remontował stary i stąd trudności z naprawą. W związku z tym trudno też dawać gwarancję i to mnie nie dziwi. Panowie nie mydlą oczu, a za czas pracy biorą, jak każdy, pieniądze. Mi to nie przeszkadza.
|
|
e pepco były do pływania ;))) DiDi
|
|
.. i 100 razy bezpieczniejszy.. :)
|
|
ja nie dawno szukalam. Znalazlam tylko na Bernatowicza, zwiedzialam wszystkie wyzej wymienione skleepy.
|
|
moze sie otruliscie od plynu do szyb, ktory jest tam w zwyczaju by uzywac go do polerowania sztuccow by "ladnie lsnily" jak to ktos kiedys tam powiedzial.... rudy błazen z druhem
|
|
Wielkie dzięki za pomoc MasaViV i Dusty :-) Jarek
|
|
w komisariacie na Prusa
|
|
Ja nosiłam niedaleko blaszaka nie wiem jaka to ulica , chyba Chopina.
|
|
Widzisz dean84, przyznaję Ci rację. Nic tak naprawdę do Łomży nie mam, może to co zrobiłem było głupie, lecz wedle przysłowia, uderzyłem w stół, a nożyce odezwały się. Myślę, że gdybym nawet o krowich plackach nie napisał, a coś mniej wrednego, przy tym wspomniał, że jestem z Białegostoku, to i tak zostałbym wyzwany od śledzi i Białorusi. Duża część Łomżan ma nienawiść, a przynajmniej niechęć wyssaną z mlekiem matki do Białegostoku. Nie oceniam całej społeczności, ale przynajmniej ta forumowa w większości taka jest. Łomża jest mi zwyczajnie obojętna tak jak Olsztyn, czy inny Rzeszów, a to, że tu odezwałem się było pokłosiem mojego planowanego przejazdu przez nią w obie strony. Pomyślałem sobie, że poczytam sobie wypociny głupków i nie zawiodłem się, znaleźli się tacy. Wyżej w tym wątku przyznałem, że to co napisałem nie było na poważnie, a mimo to znaleźli się tacy, którzy zaczęli mięsem rzucać w moją stronę. Od nich bije nienawiść i to jak napiszę niewiele zmieni. Do starego32, tak potrzebowałem 12 godzin na odpisanie, bo w przeciwieństwie do Ciebie nie przesiaduję 24/24 przed monitorem! Stary, twierdząc, ze Białystok to nie polskie miasto, a mieszkańcy to obcy, pokazujesz jakim typem jesteś. Uważasz, że ja jestem śledź i że tu Białoruś itp., przez co pokazujesz jaki masz stosunek do mego miasta, czyli Twoje postępowanie nie jest wcale lepsza od mojego.
|
|
witam dzisiaj mialam testy psychologiczne wyniki jutro rano czy ktos moze wie jak wygladaja badania lekarskie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |