niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rok po Smoleńsku: za "katastrofę" ponoszą odpowiedzialność państwo rosyjskie

Zabawne. Co ludzie potrafia wymyslec, zeby zrobic z siebie pajacow i zwrocic na siebie uwage.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rok po Smoleńsku: za "katastrofę" ponoszą odpowiedzialność państwo rosyjskie

Sumo/malaha nie pomyślałes żeby zrobić zdjęcie np. tel komórkowym i wysłać to do różnych mediów może ktoś by się tym zainteresował...

Re: Rok po Smoleńsku: za "katastrofę" ponoszą odpowiedzialność państwo rosyjskie

hehe jestem za Jefrrey Congo(michaś) no ja bym proponował zamiast boso to nago żeby chodziły kobiety w wieku 18-25lat o wymiarach 90/60/90 :P

markac ale na tym telebimie beda chyba lecialy reklamy tylko samego kauflandu, tak mi sie przynajmniej wydaje ;P

O matko! Rasistka jakaś czy co? Ciekawe, kulturalne serduszko11, skąd pochodzą Twoi przodkowie, z której podłomżyńskiej wsi? Wszystkich chamów wysyłasz tam, skąd przyszli, a czy wiesz jakie Ty masz korzenie???

niestety to za slabe

Nie muszę się tłumaczyć bo mam wielką satysfakcję ,że moje korzenie od wielu pokoleń pochodzą z Łomży.Być chamem a po chamsku się zachowywać i postępować to są dwie różne sprawy,ale jak się poczuwasz do jednego i do drugiego to gratuluję bystrości myślenia ;uderz w stół a nożyce się odezwą:

w firmie Ewelin tam co szyby wymieniają

juz byłam u Pijagina wszystko ok ale te kolejki maskara...a do Piskorskiej to do tej pory chodzilam ale ciaze wolałam zeby prowadzil jednak ktos z doswiadczeniem, kto spotyka sie z tym na codzienn...

hahah
Wieliczka wygrała, a mają 10 tys. mieszkańców
pośmiewisko ŁKS

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

po 1 gral zupelnie inny sklad niz podal daniel, a po 2 Sponsorem klubu z Wieliczki jest kopalnia soli wieliczka S.A. takze ilosci mieszkancow niema tu znaczenia i podejzewam ze jednak caly klub jest duzo lepiej poukladany niz nasz

więcej informacji na temat imprezy tutaj:
http://pl.wikinews.org/wiki/%C5%81om%C5%BCa:_V_Paralotniowe_Mistrzostwa_Europy

natomiast galeria zdjęć tutaj:
http://commons.wikimedia.org/wiki/Category:European_Paramotor_Championships_2008?uselang=pl

Miłego oglądania!

słabe te fotki, takie to każdy amator cyfrą pyknie :(

Ciała dał redaktor CZ. Brak relacji, brak zdjęć do dup.y

Pilnie poszukuję osoby, która mogłaby zagrać na skrzypcach na ślubie
Proszę o kontakt e-mailem

Dziękuję za pomoc

Maanam zagrał zwykłą chałturę. Krótko - godzina plus kilka bisów - jakieś 80
minut. Brzmienie takie sobie. Aranżacje z wyeksponowanymi klawiszami - co z tego, że na scenie było dwóch gitarzystów, skoro nie za bardzo było ich słychać? Kora wyraźnie się oszczędzała - opuściła ileś trudniejszych partii, sporo dośpiewywał jej gitarzysta, jak w "Luccioli". Poza tym na wokalu było sporo pogłosu, efektów, szczególnie w końcówkach utworów - co pozwala zamaskować słabszą formę.
Przypuszczam, bo to jest standard, że podpisali kontrakt na koncert trwający 1,5 godziny. Niedawno byłem na podobnej imprezie. Gwiazdą było TSA. Mieli grać 90 minut - grali 115. Jest różnica ?
Poza tym jaki to Maanam ? Może dla nastolatków. Dla mnie, a słucham ich od 1981 roku to była raczej Kora & Maanam, wziąwszy pod uwagę fakt, że z oryginalnego składu pozostała tylko ona.
Poza tym po raz pierwszy od iluś lat spotkałem się z sytuacją, że zespół po koncercie nie podszedł do ludzi. Nie ma się co czarować - Maanam od lat "jedzie" na starych przebojach, ostatni miał kilkanaście lat temu, a płyty nie wydał od czterech. Nawet koncerty grają głównie plenerowe, nie biletowane. Mogli więc okazać ludziom ciut więcej szacunku. A tak pokazali się z nie najlepszej strony jako "gwiazdy". Młodsi mogą się zachwycać.
Ja wiem, jak grali kiedyś - różnica jest kolosalna...

Gdyby ludzie ( "ludzie" ?) postępowali odpowiedzialnie schronisko na pewno nie byłoby potrzebne. Nie musiałoby istnieć, skoro nie byłoby psów
wyrzuconych, wywiezionych, przywiązanych gdzieś w lesie do drzewa, na przykład drutem, czy bestialsko zamordowanych.
Czasem warto pomyśleć, zanim weźmie się psa - to nie mebel, czy samochód, który można zmienić, ot tak.
Niestety nie tylko w tej kwestii nasze społeczeństwo musi się jeszcze WIELE
nauczyć - geograficznie jesteśmy bowiem w Europie od wieków, mentalnie i umysłowo większość z nas już niekoniecznie...

Co nie zmienia faktu, że ja świetnie się bawiłem.

Potwierdzam. Mialem z nimi podobna jazde.

idziesz na normalna wizyte i mowisz ze chcesz wiedziec czy wszystko jest wporzadku no i ci robi ty placisz;) ty rzadasz:) nie no ja z wlasnego doswiadczenia wiem ze jesli masz jakies obawy to raczej usg jest robione

hmm nom fachowcy z górnej półki to oni nie są - a gdzie polecacie zanieść niesprawny sprzęt?

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

dotyczy to studentów stacjonarnych i ogólnie nie jest przestrzegane no chyba że coś się zmieniło tu masz numer telefonu do akademika tel. 89 523 4985

A ja stoję po stronie panów z tego zakładu. Jestem ich stałym klientem, Naprawiłem u nich radio samochodowe, ktore bylo odkodowywwane i naprawiane. Chodzi już 2 lata i do dzis ma sie dobrze. Biegałem z tym radiem po całej Łomży i zrobili tylko tam. Mam do tych panów pełne zaufanie, bo jeżeli mam jakis problem lub pytanie, panowie chętnie udzielaja mi miłej odpowiedzi. Pozdrawiam

A ja polecam na Śniadeckiego . Solidna robota i do tego słowni .

zobacz tutaj na samym dole

http://www.slub.lomza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=49&Itemid=31

mam pytanie ,gdzie można naprawic w Łomży zamek u torebki,bo sie zepsuł???

Co tam jakieś buciki w koszu!A jak wozicie w nich proszki do prania i inną chemię to dobrze?Na pewno po tym żarcie lepiej smakuje.Nie bądźmy aż takimi pedantami(dla niektórych to trudne słowo).Ten świat już dawno przestał być czysty!I ludzie też....

Ja od kilku lat naprawiam tam elektronikę i zawsze było ok. Słyszałem też od tamtych panów, że dzisiejszy sprzęt jest raczej tak konstruowany, żeby przy awarii klient raczej szedł kupić nowy niż remontował stary i stąd trudności z naprawą. W związku z tym trudno też dawać gwarancję i to mnie nie dziwi. Panowie nie mydlą oczu, a za czas pracy biorą, jak każdy, pieniądze. Mi to nie przeszkadza.

e pepco były do pływania ;)))

DiDi

.. i 100 razy bezpieczniejszy.. :)

ja nie dawno szukalam. Znalazlam tylko na Bernatowicza, zwiedzialam wszystkie wyzej wymienione skleepy.

moze sie otruliscie od plynu do szyb, ktory jest tam w zwyczaju by uzywac go do polerowania sztuccow by "ladnie lsnily" jak to ktos kiedys tam powiedzial....

rudy błazen z druhem

Wielkie dzięki za pomoc MasaViV i Dusty :-)

Jarek

w komisariacie na Prusa

Ja nosiłam niedaleko blaszaka nie wiem jaka to ulica , chyba Chopina.

Widzisz dean84, przyznaję Ci rację. Nic tak naprawdę do Łomży nie mam, może to co zrobiłem było głupie, lecz wedle przysłowia, uderzyłem w stół, a nożyce odezwały się.

Myślę, że gdybym nawet o krowich plackach nie napisał, a coś mniej wrednego, przy tym wspomniał, że jestem z Białegostoku, to i tak zostałbym wyzwany od śledzi i Białorusi.

Duża część Łomżan ma nienawiść, a przynajmniej niechęć wyssaną z mlekiem matki do Białegostoku.

Nie oceniam całej społeczności, ale przynajmniej ta forumowa w większości taka jest.

Łomża jest mi zwyczajnie obojętna tak jak Olsztyn, czy inny Rzeszów, a to, że tu odezwałem się było pokłosiem mojego planowanego przejazdu przez nią w obie strony.

Pomyślałem sobie, że poczytam sobie wypociny głupków i nie zawiodłem się, znaleźli się tacy.

Wyżej w tym wątku przyznałem, że to co napisałem nie było na poważnie, a mimo to znaleźli się tacy, którzy zaczęli mięsem rzucać w moją stronę.
Od nich bije nienawiść i to jak napiszę niewiele zmieni.

Do starego32, tak potrzebowałem 12 godzin na odpisanie, bo w przeciwieństwie do Ciebie nie przesiaduję 24/24 przed monitorem!

Stary, twierdząc, ze Białystok to nie polskie miasto, a mieszkańcy to obcy, pokazujesz jakim typem jesteś.

Uważasz, że ja jestem śledź i że tu Białoruś itp., przez co pokazujesz jaki masz stosunek do mego miasta, czyli Twoje postępowanie nie jest wcale lepsza od mojego.

witam dzisiaj mialam testy psychologiczne wyniki jutro rano czy ktos moze wie jak wygladaja badania lekarskie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org