niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tajemnica ostatniej rozmowy

Ludzie dostają małpiego rozumu, w gminie Śniadowo oczywiście. Za srebrniki i apanaże oraz w obronie kłamstwa, obłędu, fałszu i obłudy poświęcają przyjaciół. Jedni z nich pozwolili sobie na rozwiązanie „męskiej” i przyjacielskiej umowy z pracownikiem za jego przynależność do działającego w gminie stowarzyszenia. Paranoja i bezprawie utaplane mąką. Jedno z drugim ma taki związek jak gówno z twarogiem. Żona pracodawcy posunęła się nawet do popełnienia moralnego harakiri i próbuje udowodnić, że wójt to alfa i omega oraz geniusz nadziany uczciwością i gospodarnością. Kobito, jak Ty się z tego wyspowiadasz? Nie moja brocha. Dla ratowania zgnilizny, rozdawnictwa niespotykanego w dotychczasowej historii gminy i obłudnych insektów poświęcono przyjaźń i poprawne relacje międzyludzkie. Ten moralny zakalec jest ciężko strawny, współczuję zbliżającego się bólu głowy i brzucha. Kobieto, to świeże urzędnicze krzesełko jeszcze nieraz Cię w zad sparzy i ręczę, że przybiegniesz o pomoc. Dostaniesz ją na pewno, bo ludzie, których teraz nieludzko, dla przyziemnych korzyści i bez honoru sponiewierałaś są uczciwi i kierują się godnymi wartościami.
Ta sprawa przekonała mnie do końca, że pełnomocnik wyborczy, który obnażył fałsz i obłudę obecnie rządzących w gminie powinien bez zająknięcia skierować sprawę do sądu o ukaranie za składanie fałszywych zeznań butne panie Zofię T. i Małgorzatę G. oraz obciążenia ich i niezrównoważonego wójta kosztami ponownych wyborów. Bardzo Pana o to proszę. Czas wytępić insekty, które kompromitują gminę i mają za nic uczciwie i ciężko pracujących ludzi oraz kalają wartości kryjące się pod szczytnym zwrotem BÓG HONOR OJCZYZNA.

Pozdrowienia dla Jerzego. Trzymaj fason, życie usunęło z Twej drogi małych ludzi a to niewielka strata.

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tajemnica ostatniej rozmowy

do Violi:

Tak, tam chyba maja wzory takich podan. Jesli nie to napiszesz na miejscu.

do Grey

Okulista jest na urlopie teraz. zostało mi tylko badanie u okulisty i laryngologa. szkoda odpasc na samym koncu ech mam duza wade bo ok minus 2 ale uzywam soczewek.Grey jak myslisz pusci mnie??

Dla wszystkich przed testem multiselect !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moim zdaniem można go przejsc nawet jezeli naprawde nie pasujecie do tego ich "wymarzonego" profilu policjanta.Sęk w tym,że należy z góry przed testem ukierunkować swoją osobowosc i cały czas się tego trzymać!!!!
Ja ukierunkowałem swoją osobowość na logikę czyli np wolę pracować sam,ale w policji preferowana jest praca w grupie i we wszystkich pytaniach tak odpowiadałem łącznie z rozmową z psycholożką.Psycholozka jest bardzo wnikliwa i pyta np "a dlaczego woli pan w grupie?" ,wtedy mówicie śmiało np."no wie pani co dwie głowy to nie jedna" itp :D
Jeszcze jedno!
Służbę w policji może pełnić ktoś kto:
-jest zdolny pod wzgledem fizycznym i psychicznym do słuzby w formacjach uzbrojonych PODLEGŁYCH SZCZEGÓLNEJ DYSCYPLINIE SŁUZBOWEJ
No więc ludzie nie róbcie z siebie w teście żadnych przywódców itp!Musicie wykonywać czyjeś rozkazy,a nie rozkazywać innym!
To tyle ode mnie :) Pozdro i powodzenia

W środę, w dniu 30 czerwca o godz. 19.00 (a najpewniej stała tam od 17.00) pod WORD-em na Zjeździe cały chodnik dla pieszych zajmowała srebrna toyota avensis o nrach BL 11111. Pan wiceprezydent może wszak wszystko, nawet źle parkować.

Co zrobiła powiadomiona policja? Otóż nic.

Panie Sroczyński, miej pan honor...

Jarek

"Obcy kontaktowali się z ludźmi wiele razy, ale rząd już od 60 lat ukrywa prawdę o tym - powiedział dr Edgar Mitchell, astronauta który uczestniczył w misji Apollo 14. Jest on szóstym człowiekiem w historii, który postawił swoją stopę na Księżycu - podaje "The Daily Mail".

Astronauta powiedział, że wie o wielu wizytach UFO na Ziemi podczas jego kariery w NASA, ale wszystkie zostały skrzętnie ukryte. 77-letni już Mitchell dodał w radiowym wywiadzie, iż źródła w agencji kosmicznej, które miały kontakt z obcymi twierdzą, że istoty te przypominają "małych ludzi" o osobliwych kształtach."

Źródło? Onet.pl, BBC, CNBC.

Edgar Mitchell po powrocie na ziemię z lotu Apollo 14 powiedział: "Zjawisko UFO jest czymś, z czym przyjdzie się zmierzyć całej ludzkości"

Będę tu zamieszczał najważniejsze wg mnie zdarzenia związane z tą tematyką. Niech ludzie otworzą w końcu oczy. To będzie, jeśli już nie jest, najważniejsze wydarzenie w historii ludzkości.
Dzisiaj podejście ludzi do tego tematu jest ukształtowane przez telewizję i prasę, które wyśmiewają zjawisko UFO i są najbardziej opiniotwórcze. Niestety ludzie zamiast sami patrzeć i szukać odpowiedzi są manipulowani przez media, nieświadomie współtworząc wyśmiewaną atmosferę wokół zjawiska UFO. Nawet jeśli ktoś z nas widział na własne oczy dziwny obiekt, często po prostu wstydzi się o tym powiedzieć...bo co powiedzą ludzie?
Czekam na Wasze spostrzeżenia i komentarze. Bardzo proszę osoby, które nie mają nic powiedzenia o nie komentowanie.

Oto link do wywiadu z Edgarem Mitchell'em:
http://www.youtube.com/watch?v=RhNdxdveK7c

cały chodnik ????

policja powinna bez litości obdzielać mandatami, a swoją drogą może lepiej od razu robić zdjęcia takim "kierowcom inaczej" i zanosić na Policję??????

bardzo dużo w łomży jeździ samochodów, a takie barany jeszcze jeden pas ruchu zabierają....

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Jesteś z ORMO .

Jarek

Czy ktos sie wybiera na Prodigy do Krakowa 23 sierpnia?!

Bo chamskie postępowanie i brak kultury nie zasługuje na wielką literę.Wszystkim którzy uważają ,że brudy z dziecięcych bucików są ;sterylne ;niech je sobie liżą na deser SMACZNEGO. Kultury takich ludzi nigdy nie da się nauczyć ,kulturę trzeba mieć.Szkoda tylko tych dzieci ,jaki przykład dają im tak puści rodzice.

aha makmarc a to jest jakis zaklad? czy prywatnie? dokladny adres znasz?

tak popieram ewelinek fajnie że ktoś też jest tego zdania jak ja zwierzęta tez czują i kochają bo zwierze cię nie zdradzi a człowiek tak ja mam suczkę ratlerka i bardzo ją kochamy i uwarzamy ją za członka naszej rodzin a dzieci ją uwielbiają i ona z tej miłości ze my ją takkochamy też się odwdzięcza swoją miłością pozdrawiam wszystkich mołośników zwierząt

Nie, ze Stasi

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

witam,
gdzie w łomży jest sklep ze zdrową żywnością

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Szkoda, że prawo nie jest takie samo dla wszystkich.

ale jesteście ZAŁOŚNI!!! nie macie co ze sobą i swoim czasem zrobić???!!! weż sie gosciu do roboty a nie ludzi przesladujesz... skup sie na swoim zyciu.... a moze ci szkoda, że sam nie masz czego stawiać na chodnikach??!!

zaklad, zjezdzasz Niemcewicza z gorki do banku po lewej stronie masz ten duzy blok i to jest w tym bloku przy ostatniej klatce, na pewno zauwazysz, gosc jest konkretny

Wczoraj wieczorem i dzisiaj w ciągu dnia testowali tablicę świetlną przy kauflandzie. nie wiem czy to byl dobry pomysl go tam ustawiać, marketingowy na pewno tak. ale myslę ze to negatywnie wpłynie na bezpieczeństwo na drodze.czlowiek zamiast patrzyc na droge to bedzie obserwowal co sie na nim wyswietla. dodatkowo wieczorem będzie to oślepiało kierowców bo daje on bardzo mocne światlo. z drugiej strony jakby transmitowali na nim mecze reprezentacji Polski to by był wypas dopiero ;P

ja bym polecil jakis monopolowy, np alkohole swiata ;d

Ja sie tam podłącze z psx-em i bede grał w piłke heheheh

wiem że kiedyś był na farnej ale teraz go nie ma bo ta pani co go miała urodziła dzieci i go zamkneła wiem że coś takiego jest w gośce ale czy teraz jest to nie wiem bo był regał ze zdrową żywnością

Jest to osoba publiczna, więc mamy prawo komentować, krytykować, wyciągać wnioski z jej poczynań.

Mam pytanie, gdzie można znaleźć jakis pokój na weekendy tzn na czas zjazdów w Olsztynie od października. Nie mam o tym zielonego pojecia.

a gdzie mieszkają studenci?

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

I bardzo dobrze. W końcu będę miał gdzie się reklamować ;) Jak będziecie stać na światłach to akurat spot reklamowy się włączy :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org