Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
List z Polski-cała prawda o przyczynach śmierci L.K |
na gaz zawsze gadają ci którzy go niemają, zaleją paliwa za 200-300pln na miesiąc i im starczy, ja tankuje gazy za ok 400-500pln na miesiąc, więc ile musiał bym wydać na paliwo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: List z Polski-cała prawda o przyczynach śmierci L.K |
patrzac na znajomych samochody i ogladajac reportaze w telewizji dobrze juz wiem jacy to fachowcy od ruchania owcy zakladaja te gazy i jak to pozniej zaczyna sie peirdolic. polacy juz niedlugo beda wiezyc ze jak jest gaz to jest i zycie ,bo po wiejsku aby TANIO. najpierw pieczenia chleba na gazie w drewnianych szopach, zapalniczki, i samochody z gazem , ktore i tak częsciowo muszą korzystac tez z benzyny.
|
|
napisali to co od dawna piszę hehehe Jarek
|
|
Bolesna prawda, ale prawda. Brak tu szans na rozwój i perspektyw, zwłaszcza dla ludzi młodych. Kto nie ma szans na dobrą pracę lub pomysłów na dochodowy biznes, powinien uciekać ile sił z tego miasteczka...
|
|
Witam mam pytanie gdzie w lomzy mozna zrobic polerke samochodu i ile to kosztuje dziekuje
|
|
"Łomża, to miasto „bez perspektyw na przyszłość”, a „historyczne uwarunkowania powiatu łomżyńskiego (...) nie pozwalają rozwijać się (nam – dop. red.) równie szybko, jak innym” - m.in. takie zapisy znajdują się w najnowszym dziele wydanym pod patronatem marszałka i wojewody podlaskiego". tak jak pisałem wcześniej he he
|
|
nie !!! mi najbardziej podoba sie jak pod dystrybutorami STARZY frajerzy zaparkują sobie samochody i siedza w yamie lab na kawie.Ja rozumiem ze te samochody jeszcze nie spłacone ale to nie parking strzezony{{ a i raz jeden z tych panow co parkują te samochody nalał se paliwa i kazał zapisać ze zapłaci za kilka dni-PARANOJA!!!! Jak bede wyjazdzał na wczasy to po co mi płacic stawiam samochód pod dystrybutorem i mam jeden problem z głowy. rudy błazen z druhem
|
|
Jest to jakby apel do władz miast żeby może zaczęli myśleć o ludziach którzy emigrują z tego miast nie widząc w nim szans na rozwój .Powinno to dać dużo do myślenia tym w ratuszu bo jak nie to za parę ładnych wiosen to zostaną tylko oni sami.
|
|
Ale tematem jest stacja Statoil a nie gaz. Zgadzam sie z kola pracownicy tej stacji nie bardzo wiedza co tam robia. Zarezerwowalam dzien wczesniej przyczepke pan spisal moje dane i powiedzial ze przyczepka bedzie jutro do odebrania ale na drugi dzien pani blond z usmiechem na twarzy powiedziala ze przyczepka jest juz wypozyczona nie uslyszalam nawet slowa przepraszam .
|
|
Kora - Ok !!! Ale ten pajac norbi to szok pierwszy z łapanki spod parasola by lepiej zaśpiewał dopiero wychodzi jak się śpiewa live kto jest jakim artystą a kto plewami. Organizatorzy powinni żądać zwrotu gotówki w ramach reklamacji.
|
|
Autor: DxxxD (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 28-07-08 18:54 Jak jest dobra instalacja (sekwencja lub bezpośredni wtrys) którą zaloży fachowiec to wszystko bedzie ok. Twoi koledzy z plonezów i golfów moga opowiadac o swoich problemach z instalacja, wiadomo jak cos ma swoje lata to sie psuje. Ludzie zakladaja gaz z oszczedniści zeby jezdzić taniej zeby wiecej kasy zostalo w domu nie dla każdego samochód jest po to zeby na niego dmuchać i chuchac. GrubyŁKS, gans czym jezdzicie, z jakim silnikiem? Nie mam nowego samochodu ale go lubie:D Nissan Primera p10 GT przerobiony 180 KM spalanie ok 11L na trasie w miescie troszke wiecej zalezy od jazdy:D Jarek
|
|
zaręba i skretek nie odbierają porodów-tzn nie pracują już w szpitalu, ściana ma podobno dyżury, Pracuje Koniecko-taki starszy-ale on nie wiem czy jest godny polecenia, Sokoł -młody podobno dobry też parcuje w szpitalu no i ordynator:-)-przyjmuje prywatnie gdzieś -podobno dobry fachowiec ale nie cieszy się specjalną opinią. W szpitalu pracują też jakieś kobiety nie wiem czy nie Piskorska i jeszcze któraś. Zadzwoń do Piskorskiej umów się nawizytę lub poprostu spytaj ją czy ona ma dyzury w szpitalu. Podobno można się dogadać ze swoim lekarzem prowadzącym (który pracuje lub ma dyżury w szpitalu) aby był przy Twoim porodzie-ale to podobno kosztuje:-))
|
|
Autor: gans (---.lom.netster.pl) Data: 28-07-08 19:22 ja mam teraz bmw 730 z rocznika 2000r mam 200 koni, i napewno przy takim aucie nieczuje sie gorszy gdy jakis wiesniak pisnie z opon jakims golfem czy toyota 2006 czy nowszego roku. Bmw to ladne i wydajne auta, niebede ich przytruwal. zycie gans ty nie możesz przytróć gazem "swojej" BMW 730 z rocznika 2000 bo to DIESEL. Wiec czemu wypowiadasz sie o gazowaniu aut skoro sam oszczedzasz jezdząc dieslem.
|
|
Dzięki wielkie już jutro jadę odebrać.Wszystkim kierowcom życzę szerokiej drogi i gumowych drzew w razie czego.
|
|
dxxxd widze jak znasz sie na autach skoro takie bzdury opowiadasz tu przy wszystkich. disiel na gaz jest mozliwy od 2001 roku zacofańcu.
|
|
ps sebo 1234 to ja gans jakbys przypadkiem nieczytal innych moich wczesniejszych postow, ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
sebo1234 tyle to ja wiem, ze diesla mozna zagazowac. Tylko my tu rozmawiamy o ralnych rzeczach na miare naszego miasta a ty dzieciaku pewnie przeczytaleś jakiś Auto Świat i chcesz przybujac swoja wiedzą:)
|
|
hej ! szukam kogos kto zna sie na odzyskiwaniu danych po ich sformatowaniu . to bardzo wazne . dzieki
|
|
no widzisz przeliczyles i juz wiesz wiec teraz jestes uswiadomiony juz ile koni ma twoja 7, a tyle czasu zyłes w niewiedzy:)
|
|
Napisz do mnie na maila.
|
|
noi to tak... na poczatek ci powiem zebys gdzies poszukal i kupil "komputer świat" 14/2008 (10.06-13.07) Masz na stronie 23 opisane " Odzyskiwanie danych ze sformatowanego dysku twardego" Nie bede pisal wszystkiego, ale najlepszy program ktorym odzyskuje sie dane to "Ontrack EasyRecovery" Pozdrawiam Jarek
|
|
Chciałabym zobaczyć co działo sie na gościńcu, bo nie mogłam na nim byc a szkoda. Tylko dlaczego nie zostały zamieszczone żadne zdjęcia?????!!!!
|
|
dzieki za informacje , mam nadzieje ze to pomoze , bo sprawa jest naprawde powazna . hej i milego tygodnia kasia
|
|
dorzućmy do tego jego żałosne żarty - śmiać się, że jest taki kiepski czy płakać, że miasta nie stać na nic lepszego?
|
|
jedz do serwisu za podlaczenie pod komputer wcale wiecej nie zaplacisz niz u zwyklego mechanika mario
|
|
nawet rabat? a nie jest to jakis unijny przepis ze mozna sie targowac nawet w sklepie spozywczym? a co do okien to niestety jak z wieloma rzeczami wsiadz w auto i pojezdzij popytaj o ceny oraz czas gwarancji i cene montazu bo z tym to roznie bywa. polecam okna drewniane mimo wyzszej ceny rudy błazen z druhem
|
|
A co Wy się banków boicie?Przecież ciągle się słyszy o tych agencjach jakie robią przekręty.W banku jest przynajmniej pewne,że jak się zapłaci,to pieniądze wpłyną.Chyba,że się pomyli numer konta.Chce się oszczędzić kilka groszy prowizji,to potem trzeba płacić drugi raz.Nic się ludzie nie uczycie!
|
|
Księża z powołania?Czyś ty człeku oczadział?Gdzie ich szukać.Kasa,Kasa jeszcze raz kasa-czyja? moja,twoja,twoja i twoja.A naród głupi i daje.Jeden kościół,drugi,piąty,dziesiąty.Ciekawe ile jeszcze?Niedługo na każdej ulicy będzie kościół.W końcu gdzieś muszą upchnąć tych co wytrzymają do końca.
|
|
Chce kupić materac ale gdzie??
|
|
mój WV Golf jest niezawodny i najlepszy Takos
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Pancerwageny to padaki , miałem jednego.
|
|
Czy ktoś wybiera się na koncert Prodigy w Krakowie 23.08?
|
|
Co masz na myśli tak w ogóle mówiąc "studnia bez dna" :)??
|
|
no już po 31 lipca. i jak? byłaś tam w okienku?
|
|
biedronka, rosman lub pepco ;)
|
|
BMW E46 cenię w tym aucie komfort jazdy, poczucie bezpieczeństwa a gdy trzeba sportowe zacięcie, wspaniale pokonuje zakręty przy dużych prędkościach, bogate wyposażenie, świetny wygląd, przestronne wnętrze. Pozdrawiam wszystkich milośników i użytkowników marki BMW.
|
|
a gdzie jest te pepco??
|
|
Czy ktoś już może był w tym gabinecie Derma Visage na Kapucyńskiej ? Jeśli tak, to jakie są Wasze opinie ? Czy warto ? Jakie ceny ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |