Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Długi Szpitali - Skąd się biorą? |
Witam, wiecie może kto skupuje stare lub uszkodzone komputery?A może gdzie mógłbym sprzedać ? PS. bez głupich odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Długi Szpitali - Skąd się biorą? |
Te wszystkie punkty w tym także poczta przetrzymują naszą kasę nawet do dwóch tygodni!!!!!!! Zapłaciłam na Długiej rachunek za telefon przysłali upomnienie że mam zaległość. Okazało się ze wpłatę zaksięgowali dwanaście dni po wpłacie. Teraz opłaty robię w banku.
|
|
"Partner" oszukał wiele osób. Okienko zapewne zamknięte już na dobre. Proponuję zgłosić to na policję i na pewno nie będziesz pierwsza.
|
|
witam! Czy mógł by mi ktoś wysłać odpowiedzi do TWO Z góry dziękuję. Mój e-mail: hasan8@o2.pl
|
|
może to nie dziewczyny ale jakiś koleś chce kontaktów nałapać, albo jakiś nieuk wzory cv chce wyłudzić
|
|
chętnie podam fałszywe adresy email : blondyna191@wp.pl syl141@wp.pl i wzór ogloszenia: Przyjmę do pracy w sklepie odzieżowym młodą dziewczynę. CV ze zdjęciem proszę wysłać na e-maila: syl141@wp.pl
|
|
emilka nie oszukujmy się-takie osoby robią komuś głupią nadzieję, bo wiadomo ze teraz dużo dziewczyn szuka pracy, także twoja teoria odpada
|
|
Na obydwa meile wysłałam swoje CV i oczywiście nie dostałam odpowiedzi
|
|
o Olsztynie każdy słyszy o Olsztynie każdy gada!Wszyscy wiedzą co się dzieje KORTOWIADA KORTOWIADA!
|
|
a Lusia i Karolina specjalnie zalozyly sobie konta, zeby napisac, ze uczelnia jest spoko! hahahaaha... rozumiem ze pracujecie przy naborze ;)
|
|
ogólnie to kiepska jest i tyle
|
|
no własnie, ja wysylalam CV pod w miare normalne aderesy a i tak sie odzywali z dziwnymi ofertami. a chyba kazdy wie jak ciezko znalezc cos konktetnego, np tylko na wakacje, wiec kazdy wysyla te cv z nadzieja ze moze wreszcie cos sie znajdzie.
|
|
w masarni w podgórzu w APISIE płacisz 50 gr za sztuke
|
|
cenzura. niektórzy(admin) żyją wciąż w świecie PRL
|
|
wierzę w Boga ale nie w instytucję. dlatego też nie denerwuje mnie coś co powstaje nie za moje pieniądze bo nie dołożyłem sie ani złotówką. a skoro Ciebie denerwuje to ile w tym jest Twojej kasy???????
|
|
Ta stacja benzynowa w Łomży to jest kompletne dno poczawszy od obslugi tam pracujacej konczac na kierowniku. Pracownicy sa nie mili nie douczeni maja problemy z obsluga kas fiskalnych przez to powoduja straszne kolejki a na pytania dotyczace gdzie jaki towar znajduje sie na stacji odpowiadaja lekcewazacym smiechem. A najgorzej na tej stacji jest czystoscia toalety smierdzace i brudne tak samo jest w srodku stacji. Uniformy pracownikow z czystoscia tez pozostawiaja wiele do zyczenia. Stacja ta przypomina punkt napelniania butli gazowych nie obrazajac przy tym gazowni.
|
|
Hej Mam takie pytanie jak ma być sformułowanie te odwołanie ?? nie zaliczyłam testu fizycznego zrobiłam go w 1.50 :-/ I chciałabym podejść do poprawki ale nie wiem jak napisać te odwołanie. Proszę o pomoc :-)
|
|
Dzięki, ale tak sobie teraz myślę czy nie jesteś tą panią Kingą .
|
|
pan i władca - piszesz jakbyś był rzecznikiem prasowym ratusza. Przypadek ? :) Jeżeli to zrobi, grozi mu więzienie Więzienie to się im wszystkim należy za te podwyżki do swoich już i tak chorych pensji, nieosiągalnych dla przeciętnego zjadacza chleba w Łomży. Pytanie za co te podwyżki ? Kolesiostwo pełną gębą. Ty mnie, ja tobie. Ot, cała polityka łomżyńskiego ratusza.
|
|
Moe to i rzeczywiście koniec
|
|
a ja się powtórzę i wkleję swój post na podobny temat.... ludzie, dajcie spokój... nie widzicie, ze koczisss specjalnie pisze prowokujące posty i tylko czeka na Wasz odzew, żeby pośmiać się z Waszego oburzenia. Nie lepiej wyjść z założenia "a niech sobie pisze". Ja akurat mieszkam w Bstoku, ale jestem rodowitą (teraz weekendową) Łomżynianką i nie zwracam uwagi, czy ktoś pochodzi z Łomży, czy z Bstoku. Co za różnica? Wszyscy jesteśmy ludźmi.. A koczisss po prostu reprezentuje bardzo niski poziom nabijając się z ludzi. Koczisss, trochę pokory...
|
|
Patrzę Cleric, że chyba Ci się podobało stwierdzenie "inteligent powiatowy", bo w każdym poście o tym piszesz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |