środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Homoseksualne zagrożenie

a czy ja napisalam ze nie znam swojej pracy? pardon ktos tu nie umie czytac ze zrozumieniem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Homoseksualne zagrożenie

MPT 9191 - fajne, przystojniaki jeżdżą (niech się wszyscy nie cieszą - wyjątki też są ;) a ze strszymi można pogadać

Jak w temacie

ó zwykle ;D

Ja tam z wyników jestem zadowolona :D

oczywiscie, ze zdana!!!

miałeś w kopercie taki świstek i tam było hasło

Sam się wysadź najlepiej. To jest zabytek - część historii tego pięknego miasta.

Ponawiam wniosek o pilne przebadanie psychologiczno-psychiatryczne wójta.

a on nie bedzie przypadkiem na muszli za friko?

Propozycja nie do odparcia, niech Bagiński kupuje i 100 ha po 1 zł + VAT, jesli ktoś zechce zrobić mu taki prezent , ale z e s w o j e g o. Lipski -
t y m c z a s o w y zarządca naszej współwłasności - bez naszej zgody robi takie prezenty : 10 arów zagospodarowanego przez nas obiektu sportowego oddaje po 120zł + VAT. Owszem prawdą jest, że prezes wysłał wcześniej inwestora Bagińskiego do nas mieszkańców, aby ten zebrał podpisy na liście poparcia dla jego inwestycji. Kiedy Bagiński rozmawiał z każdym z nas , z osobna , w drzwiach naszych mieszkań , oznajmił nas że chce zmodernizować boisko, upiększyć ten teren i ,, tam w rogu boiska postawić mały sklep zbliżony gabarytami to istniejącej obok piekarni KRASA". Sklepiki KRASKI każdy z nas widział na osiedlu, zajmują okolo 4 arów łącznie z obrzeżem 3-4 metrowym wymaganym przez przepisy budowlane co do odległości bubynku od granicy działki. Na tak przedstawioną koncepcję wiekszość z nas wyraziła zgodę podpisując listę. Kilka dni po tym fakcie , gdy mieszkańcy zaczeli rozmawiać na ten temat miedzy sobą odkryli niejasności. W jednym końcu bloku Bagiński mowił, ze sklepik będzie ,,w t a m t y m r o g u ", w drugim końcu bloku rogi się przestawiły. Już wtedy powstala lista sprzeciwu, bo jak nie wiadomo o co chodzi to ....... Nikogo z nas nie informowano, że planuje się sklep o powierzchni ponad 300 mkw. Kiedy geodeta zrobil podział na 10 arów
wszystko się wyjaśnilo. Teraz protestujemu przeciwko klamstwu Bagińskiego przy cichym przyzwoleniu prezesa. Dlatego mieszkańcy osiemnastki i pobliskich bloków dla prezesa stali się grupą ryzyka WY, a Baginski w taki oto sposob należy do poprawnych MY.

wiadomość ponownie jest. nadal niepełna i kłamliwa. marek cytujesz fragment protestu to znaczy go masz. jak go masz to nie ukrywaj. podaj pełną informację czego protest dotyczy. obecnie to nadal manipulacja. zupełny brak rzetelności ze strony administratora.
"Pełnomocnik wyborczy tego ostatniego komitetu od razu następnego dnia wniósł do Sądu Okręgowego w Łomży protest wyborczy przeciwko ważności wyborów przeprowadzonych w Szczepankowie z powodu (cytujemy) "przestępstwa przeciwko wyborom"."
a nie mógł wnieść? to jest wolny kraj marek. poczuj sie wreszcie wolnym i pisz prawde.

no cos kolo 20 ale jak zwykle opouznienia beda i bedzie dopiero o 22 :)

Mam na 4 lipca .Czekałem na odwołanie 2 miesiace.

Riposta

ja równiez jestem za:)
wiec czekam, pewnie nie tylko juz ja na taki post.

Riposta

A Ty zostałeś miszczem łortografji i to na stronie głównej!

4736250 pan waldek wyjezdza w kazda niedziele :) polecam :)

Riposta

to będzie wkońcu na muszli ten koncert?bo jak narazie to zadne ogloszenia nie wiszą w sprawie koncertu.Jak ktoś wie gdzie wkońcu bedzie ten koncert i o której,podejrzewam ze przed 9 pewnie to niech napisze.

Przypominam że chodzi mi o motaż ogrodzeń, może ktoś kogoś poleci, ewentualnie ekipę która to robi

jak zawsze wszyscy sie dopiero dowiedza w dniu wystepu lub po

A Wy nie zczailiście że napisał tak specjalnie.....

jannix mam prośbę jesteś zorientowany w temacie daj mi namiar na lakiernika meblowego w Łomży który pomaluje fronty z mdf
z góry dziękuję pozdrawiam

moze pomóc tez tak zwany format 0 lub skasowanie partycji i utoworzenie na nowo wszystkiego...
Nie wiem nie znam sie tak az na tym

Riposta

Tak namieszali ci publicysci wójta, że nie wiedza teraz jak z tego wybrnąć. Strzelcie następną głupotę, bez sprawdzenia faktów. No śmiało !

allegro.pl do wyboru do koloru

ja miałem coś podobnego kumpel zrobił mi forma programem Particion Magic

uszkodzone elementy oddzielił a cała reszta dysku jest ok. Sprawdz może też będzie dobrze.

basket23 o kolesiach ze sklepu expert to nic nie mów lol
Ale zanim wywalę ten dysk popróbuje waszych rad.
Dzięki.

Witam
Czy orientuje sie ktoś może w cenach kursów na prawo jazdy kat C+E? Czy może jest jakaś forma zobienia go przez Urząd Pracy?
Pozdrawiam wszystkich

Do Lizakowa:pytania takie same jak u psychologa po multiselect,dodatkowo pyta o tatuaze,alkohol,jakie masz plany odnosnie zalozenia rodziny,czy jestes w zyciu samodzielna,jak radzisz sobie ze stresem..bynajmniej takie ja mialam...jak mi sie cos przypomni to dopisze.

Ja się zapisałam do Adama Rogińskiego niedaleko marketu Polo.Do wizyty tam mam jeszcze miesiąc i nie wiem czy nie zrezygnować.Chcę obciąć włosy, a z tego co słyszałam, on strzyże tak jak mu sie podoba. Był tam już ktoś?

nie slucha fina wyrwa od ciebie 3/4 kasy postaraj sie zlapac radce nazywa sie zbyszek pardo- bardzo dobry w tych tematach-mozna powiedziec wyspecjalizowany

natasha, czy ty wiesz chociaz co to jest to twoje 'techno' ? :) no ale co tu wymagac, skoro ktos ma pierwszy albo drugi stopien umuzykalnienienia... :) btw galeria na stronie zespolu ronix jest rewelacyjna :) fajne chlopakyyy :) image maja 'na czasie', ze tak powiem ;)

Ja bym zaczął tak jak radzi sebi - od HDD Regeneratora.

Z tym, że zabytki dają piękno i klimat miastu więc jeżeli tak dalej będą one zaniedbywane to wtedy Łomża będzie już miastem "bez duszy".

Kola byles(as) raz na spotkaniu... Moze porozmawiaj ze swoimi znajomymi i sasiadami, to jeszcze prezesem zostaniesz ;)

A na powaznie... wlasnie w tym problem, gdyby sie ludzie interesowali swoim losem to nawet znajomi prezesa nic by nie wskurali. Po prostu za mala liczebnosc.

Witam.
Moglibyście podać nazwy (i najlepiej emial z adresem) najlepszych wg was sklepow komputerowych w Łomży.

no cudem architektóry to on nie jest no i rzeczywiście troche szpeci ale z drugiej strony mozna by tam zrobic jakąś małą atrakcje turystyczna np . mała galeria ze zdjeciami starej Łomzy i jeszcze cos tam ciekawego , wtedy mogło by zostac , bo remont takiej wielkosci domku chyba by nie zniszczył planu budżetowego miasta bo na wieksze głupoty idą pieniadze

To może w tym miejscu następne 100 m dwupasmówki, a zamiast podbudowy pana sroczyńskiego położyć,w końcu byłby z niego pożytek dla miasta.

Łomżyńska Spółdzielnia Mieszkaniowa os. Centrum użyczyła wspaniałomyślnie nowo wybudowany śmietnik za pieniądze mieszkańców bloku Wiejska 3 i 5 prywatnej osobie sąsiadującej obok, która nie ma żadnego udziału i nie partrycpowała przy budowie. W budynku prywatnym mieszka 36 osób. Nie było ZADNEJ konsultacji w tej sprawie z mieszkańcami wymieninych bloków.
Z obserwacji - budynku 5b mieszkańcy wynoszą więcej śmieci, jak z dwóch bloków spółdzielczych. Ponadto ˝dzieciarnia˝ z 5b ˝zawłaszczyła˝ cały teren wokół bloków, gdzi można krzyczeć, kopać piłkę itp. czego nie należy robić pod budynkiem 5b.

Czy tak wygląda ˝POLSKA DEMOKRACJA˝ ?
Czy to jest demokracja zarządu Spółdzielni ?
Co robi rada Spółdzielni - przyklaskuje ?

Zdjęcia:
http://paranoje.cba.pl/smietnik/1.JPG
http://paranoje.cba.pl/smietnik/2.JPG
http://paranoje.cba.pl/smietnik/3.JPG
http://paranoje.cba.pl/smietnik/4.JPG

http://www.youtube.com/watch?v=9H8tGE4mr_0&eurl=http://sadistic.pl/

mam namiary do tego speca :p

Przynajmniej jeden zdolny zawodnik z polskimi korzeniami grający w niemieckim klubie nie zamierza iść w ślady Łukasza Podolskiego i Mirosława Klose, którzy jak wiemy grają w barwach Niemiec. Bardzo dobra decyzja Łukasza Tyrały.

Do danielpolo1 !!!
Poległem u psychologa w poliklinice MSWiA na Ciepłej w Białymstoku.
MS miałem zaliczony.No a teraz jade na odwołanie do Warszawy.Ale napewno polegne,bo dzis był kolezka tez z odwołania no i nie zaliczył.....Pani psycholog powiedziała ze testy wyszły ok,ale potrzymuje decyzje z Białegostoku.No i kariera w policji u niego dobiegła konca..a u mnie pewnie za kilka dni...

Riposta

tez chcialem sobie taki kupic a to jaki polecacie jak ten sie nie nadaje

hej hej feel jest 13 lipca.Ale nie wiem gdzie ?

rudy błazen z druhem

Jełopy qrwa mać tyle razy było i jest w mecie że na muszli!!!! Google nie gryzie!!!

rudy błazen z druhem

Nie słuchaj tych wszystkich "nieposiadaczy" telefonów marki samsung. Miałem z klapką (brat odziedziczył), mam i slidera i są to bardzo trwałe telefony. Jeśli posiada wszystkie funkcje na jakich Ci zależy, to czemu ma być zły? Ja polecam modele z serii U, sam posiadam z serii Z.

Kup lepiej Nokie 5310.Mam i polecam.Teraz w Avansie za 599 zł lub oczywiście na allegro.

wejdz i zobacz ze feel jest 13 lipca: http://www.feel.net.pl/

Zdecydowanie POPIERAM !!! dosyc demolki naszego miasta !!!!!!!!!!!! a zreszta pan sroczynski nie po raz pierwszy podejmuje decyzje co najmniej z rekawa ,,, kuria nie kuria - rece precz od kultury naszego miasta !!!

Takos

Fakt najwiekszy szmatlawiec w tym kraju, ale jesli to prawda to spalic ''pedalka'' na stosie badz powiesic bo zostal opetany przez szatana, na takich podstawach zostala wybudowana wiara katolicka w klamstwie i oglupieniu.

Jaki autor takie i jego cytaty (żródła).

Przechszto-kameleonie -PAPLAKU, INWIZYTORZE i inny prześladowco chrześćjan idż na urlop daj nam od ciebie odpocząć!

Nie chcesz - nie musisz być katolikiem ale nie morduj tych co nimi są.

Gdzie twoja tolerancja dla nas?

Do: Paplik - antyklerykał tak, czy siak
Kościół jest święty, bo jego fundamentem jest Ewangelia i Ofiara Jezusa Chrystusa. Natomiast wszyscy ludzie są grzeszni. Nawet papieże.
Tyle razy tłumaczyłam Ci, że próżno sie trudzisz. Hitler ze Stalinem wybudowali wiele łągrów, obozów, dołów, szubiennic, krematoriów i nie złamali nas. Przyjechał następca św. Piotra, przywołał Ducha świętego i...

Zuza

"Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało" (E. Burke)

Hej,
Mam po angielsku:
STAR WARS EP III - Revenge Of The Sith Graphic Novel.pdf
STAR WARS EP III - Revenge Of The Sith - film DVD

Poszukuję następujących książek (po angielsku):
autor Jack Vance
1. Araminta Station
2. Big Planet
3. The Languages of Pao
4. Green Magic

Takos

Do: Łukasz
Ja mam inne zdanie. Trzeba reagować zawsze, kiedy pojawia sie kłamstwo lub obelga. Krótko i rzeczowo.

Pozdrawiam - Zuza

"Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało" (E. Burke)

i też nie będzie całodobowa, prędzej spodziewałbym się takiego działania po mniejszym sklepie niż po dużym dyskoncie

To im swoje smieci podrzucaj. Taka wymiana.

Riposta

Zuza i Tobie podobni , kim Wy jesteście że bronicie dewianta , a może wg. was jest to normalne. Gdyby to był człowiek nie związany z kościołem , byście go ze skóry obdarli, ale nie księdza , on niewinny.
Wyślijcie zastępy mocherów do Stargardu niech go bronią.
Jak go zamkną ile to baranów zostanie bez swojego pasterza.

tak, to ten sam,
czego się nie dotknie, to sp...
ŁKS na dnie, przedszkola polikwidowane, teraz miejsc brakuje, trudno było spojrzeć w statystykę urodzin,
to samo ze szkołą na Giełczyńskiej było.. LIKWIDATOR do spraw oświaty.. :((

Treść jest ukryta

Zawsze cieszę się z głosu Kmicicowej Zuzanny, która prezentując moherowy typ wiary: bezkrytyczny, dewocyjny oparty na mitach nie faktach, ułatwia mi osiągnięcie celu jakim jest obnażenie naiwności w wierze.
Zastanów się Zuzanno: jakie opinie wyrażali rodzice, którzy dowiedzieli się, że ich dzieci chrzcił ksiądz, który w tym czasie trwał w kilkuletnim, ciężkim, grzechu wykorzystywania seksualnego inne dziecko? Wierząc w Boga w trzech osobach, z których jedna: Duch Św. zstępuje na księdza podczas jego kapłańskich święceń i ma działać przezeń podczas sakramentów, katolicy powinni zastanowić się jak tenże "czuje się" w ciele ustawicznego, wieloletniego grzesznika? Czy nie ma oporów by uczestniczyć w grzesznym procederze? Czy naprawdę obojętne jest dla katolików jakim człowiekiem jest ksiądz poza ołtarzem? A może nie ma znaczenia jakim jest człowiekiem tenże ksiądz, skoro skutecznie wypełnia "boże posłannictwo" latami i pełniłby długo gdyby nie wpadka? Czy nie świadczy to o tym, że dogmat o apostolskiej sukcesji, o pośrednictwie księży między człowiekiem a bogiem, jest oszukańczym mitem? Czy potrzebny i niezbędny jest ksiądz dla człowieka wierzącego?

bazyl14:
Oni nie bronią pedofila-księdza. Oni zakazują o tym mówić, chętni są ukrywać prawdę, bagatelizować podobnie jak czynią to ich biskupi, jak działo się to w wielu podobnych przypadkach. Robią to dlatego, że instynktownie czują, że Święty Kościół Rzymski wali im się na głowy.

Porzućcie ilucję wiary i oszukańczy mit o świętości.

dokładnie

a czy trzeba coś stawiać na nowo, trochę wiecję przestrzeni nie zaszkodzi, ale tam już jakis interes jest burzenia tego budynku

pozyjemy, zobaczymy

Adamos , respekt za tą wypowiedź

A ja uważam że tej sytuacji jest winna MUMA !!!

Z wielkiej UNJY EŁROPEJSKEJ!!!!

rudy błazen z druhem

Łukasz:
Ocena tego księdza jako człowieka jest odrębną kwestią. Ja wiem, że jest to zwykły człowiek przyodziany w czarną kieckę, który może być, tak czy siak, ofiarą kościelnego celibatu. Celibat, jako anachroniczny dogmat godzący w podstawowe prawa wolności osobistej jest często powodem wielu dramatów księży /alkoholizm, pedofilia, itp./. Zuzanna pisała, że nikt kościoła dotąd nie pokonał. Jednak celibat, jeśli nie zostanie zniesiony, może być powodem klęski tej, anachronicznej religii. Z tych powodów mógłbym temu księdzu nawet trochę współczuć. Jednak katolicy powinni zdawać sobie sprawę, że dla nich ksiądz to coś więcej, bo bez niego niemożliwe jest zbawienie, bo przez niego działa Duch Św., bo jest niezbędnym pośrednikiem do Boga. Tak stanowią dogmaty, prawo kanoniczne... Przechodzenie do porządku dziennego przy takim problemie, praktykowanie religii bez refleksji wobec takich poważnych dylematów jest niczym innym, tylko bezkrytyczną wiarą, naiwnym przeświadczeniem o osiąganiu w kościele swoich potrzeb religijnych.

Porzućcie naiwną wiarę i zabobonne nakazy i zakazy kościelne.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

To nie są słowa a nieodpowiedzialne czyny.Co na to Rada Miejska? Czy za takie poczynania z urzędu nie powinien zabrać sie prokurator/

Witam, jak więszkość z was staram się dostać do policji...
startuje 29 września w Katowicach..

mam jedno pytanie i mam nadzieje że dacie rade odpowiedzieć...

mianowicie chodzi o to że mam jedna noge krutszą od drugiej, nie widac tego w chodzie ani w bieganiu.. jest to moze 1cm + rożnice widać podszas badania wiec mam obawy co do tego.. :( łopatka jest troszke nizej od drugiej..

Jak mysicie mam szanse?

Z gory dziekuje..

Pozdrawiam Ribb~

Według obiecanek wójta miał być w Szczepankowie a będzie w Śniadowie. I taki wygląd ma właśnie "kiełbasa wyborcza"! Obłuda i kłamstwo to domena wójta. I co na to wyborcy ze Szczepankowa? Dalej dzieci w piłkę będą musiały grać na smugu.

ja najczęściej dobrego mocnego rocku lubię posłuchać jak jeżdżę rowerem a na codzień jak idę na przechadzkę to lubię tak zwaną cmentarną muze czyli GOTHIC najbardziej pasuje mi :) również nie pogardze punkiem czy też dobrymi kawałkami choć by z lat 60 :)

Riposta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Właśnie niedawno wróciliśmy z Zakopanego. Mieszkaliśmy w "Agawie" na ul. Kościeliskiej. Warunki w porządku, jest 11 pokoi do wynajęcia, z łazienkami. Spokój, cisza, blisko do centrum Zakopanego, piękny widok na Tatry. Koszt to 35 zł od osoby za dobę.

Gostek co kto lubi. Ja też tych pancurów nie nawidze(bez obrazy) ale temat jest o wielbicielach:D

Takos

Bez Przesiadek ? Watpie chyba ze bys sie załapał na jakis autobus co smiga do Niemiec Jak cos to proponuje z Łomzy do Warszawy PKSem pozniej z Warszawy do Poznania PKP albo PKS jesli o ten Ci chodzi a jesli nie to z Poznania Jeszcze do Gorzowa albo juz bezposrednio do Kostrzyna nad Odrą

rudy błazen z druhem

Mój okaz suma jaki w życiu złapalem miał 10 kg i ponad metr więc wiem że istnieje taka możliwość a dzieci widać nie znają się na życiu i myślą że bajki pisane są

a mozesz dokladniej okreslic miejsce gdzie te rybki widziles?? bo tez własnei o tym slyszaem ze ogromne sumy sa u nas w rzece...

rudy błazen z druhem

Ja polecam dr Pękałę , tak jak juz pisano powyzej przyjmuje bezpłatnie w przychodni na Wyszyńskiego. Tam tez od razu bezpłatnie robi USG. Uprzedzam, że sa bardzo duże kolejki do niego. Często jest nieobecny , czasami nawet przez 2 tyg. , ponieważ robi specjalizacje i trzeba sie dowiadywac kiedy bedzie, wtedy po jego powrocie jest tłum kobiet. Ja ostatnio rezerwowalam kolejke o 6.00 rano, bo jakbym przyszla na 8 to bym byla 30 w kolejce. Ja przechodziłam do niego całą ciąże (traf chcial ze byl przy porodzie i duzo nam pomogl) i do tej pory chodze na kontrolne badania. Bardzo polecam!!!
Dużo dobrych opinii ma równiez dr Skretek i dr Zaremba.

Dziekuje bardzo za odpowiedzi.

Buehehehehe tyle powiem :D
Chlopaki bobra zobaczyli i sie jarają :)

Gdyby było coś sumopodobneo to by chyba ktoś to wkońcu złowił... Stawiam na bobra. Każda ryba przed nim ucieka.

rudy błazen z druhem

Słyszeliście o tej knajpce? Byłem wczoraj i aż żal bo strasznie mało osób tam przychodzi... Miejsce sympatyczne, muzyka OK. W imieniu szefa zapraszam częściej, codziennie czynny jest bar, wstęp darmowy, bilard, w piątki i soboty dyskoteki. W czwartki ruszają dyskoteki " D-Polo Only ".

http://img361.imageshack.us/img361/8276/7kierol0.png

Pozdrawiam

dokładnie..

VIP, to są sk* nie ludzie. Jeszcze to w TV pokazali idioci. Trzeba było pokazać, ale gęby tych zwyrodnialców razem z rodzicami, którzy spłodzili te bachory.

troche zeszlo z ta koncesja ale nareszcie jest, Pub 9-ka otwarty jest od poniedzialku do soboty w godzinach 18-xx :)

Łaźcowate (Anabantidae) - rodzina słodkowodnych ryb okoniokształtnych zaliczana do błędnikowców. Ze względu na atrakcyjne ubarwienie i ciekawą biologię często hodowane w akwarystyce.

Zasięg występowania
Południowo-wschodnia i centralna Afryka oraz południowa Azja. Występują w wodach słodkich i - rzadziej - w słonawych.
Charakterystyka
Posiadają narząd błędnikowy zwany labiryntem umożliwiający im oddychanie powietrzem atmosferycznym. Najbardziej rozwinięty labirynt posiada łaziec indyjski (Anabas testudineus), u ryb z rodzaju Sandelia i Ctenopoma ma znacznie prostszą postać. Łaźcowate pływają w pobliżu lustra wody. Mogą przebywać w wodach ubogich w tlen.

Potrafią przemieszczać się po wilgotnym lądzie.

Niektóre gatunki budują gniazda i opiekują się potomstwem.

Czy ktoś słyszał o tym, że kiedy węgorzom zagrodzono śluzą dostęp do rzeki,
to masowo przemieszczały się po łące, omijając tamę?

Takos

XXYYZZ- dobry jestes! Nie wiem, czy nie najlepszy?! i jeszcze ten podpis pod Twoimi postami- "Zapraszam do 7 Kier."
Kiedys tam bylem, ale juz nie chodze. Na bilarda,to ja se wole do 54, albo do HATTRICKA zaleciec, przynajmniej stoły profesjonalne maja i ogólnie- nie ma porównania!
Powodzenia w interesie.

inwestor - dokładnie, powiedzcie mi ludzie co wy widzicie w techno ? Jedźcie na wieś posłuchajcie traktorów i będzie to samo, jeszcze lepiej bo i powietrze czyste. Przdękaja tylko te smieszne techna, jaka ta muzyka ma przekaz ? Będziecie się tłumaczyć, że przy technie najlepsze imprezy w dyskotekach... a bawcie sie w tym brzdekaniu. Powodzenia.
Sorry za offtop

nie no markac,nie przesadzaj.Dałem za swojego gianta 900zł i jeżdże juz 4 rok a robie km nie mało. A co do samochodu to masz racje ze na "chodzie" bądź "z papierami" :)ale "szukajcie a znajdziecie" :)

za 1000 wez najpierw przemysl sprawe czlowieku wiesz jakie sa koszty przerejstrowania samochodu i utrzymania go?? niewspomne juz o cenie wahy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org