czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wszystko PO 5 zł - cukier benzyna....

Byłem dzis kupiłem 2 jantary 4zł. Tych 40 jantarow niestety nie mozna tak o normalnie kupic podobno były wczesniej jakies zapisy. Czy ktos orientuje sie czy moze beda jeszcze jakies zapisy ? Czy jest jakas mozliwosci kupienia tych 40 jantarow ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wszystko PO 5 zł - cukier benzyna....

To było śmieszne, bo podczas strzyżenia byłam super happy... Nigdy nie wyobrażałam sobie siebie w krótkiej fryzurze i przerażało mnie to... Pan Adam uznał, że będę wygladała dobrze... Analizował mój włos, rodzaj, strukturę, jak mi się zakręca itp... dopiero po wyjściu z salonu przyszedł czas na refleksje... Bałam się opinii osób postronnych... ale wszyskim się podobało... Z doświadczenia z nim wiem, że jeśli uzna, że to fryzurka nie dla Ciebie, zwyczajnie Ci to powie... Być może, nie będzie chciał rozbić nic kontrowersyjnego na pierwszej wizycie... Tak, czy inaczej, zapewniam Cie, możesz bezpiecznie się tam udać i gwarantuję, że będziesz zadowolona... Nie wiem, jak wygląda Twój rozklad dnia, ale sugerowałabym umówienie sobie wizyty w zwykły dzień, najlepiej wcześnie... kiedy będzie cisza i spokój... Pan Adam i tak niegdy nie umawia sobie 2 klientek jednocześnie ...ale sama się upewnij, że będzie miał dla Ciebie wystarczająco dużo czasu... Jak będziesz się umawiała, powiedz mu, że to Twój pierwszy raz u niego w salonie, i się trochę stresujesz, i prosisz, aby miał dla Ciebie wiecej czasu... Zobaczysz, będzie dobrze... a Ty jeszcze piękniejsza ;)... sorry, Twoje naturalne piękno będzie profesjonalnie "podkreślone" ;)

hehehe no sprubuje;P

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

A na tę działkę był w ogóle jakiś przetarg? zxy po prostu ot tak została sprzedana? Bo jeżeli nie bylo to teoretycznie KAŻDY mógłby ją kupić w stylu kto pierwszy ten zabiera? Może jakieś wyjaśnienia od Prezesa, skąd taka cena i dlaczego taka? No gdyby to była moja spółdzielnia to......

Aż trudno wymienić

no własnie dzis sie zawlila jedna ze scian.Ciekawe czy to przypadek

Poszukuje kogoś kto jedzie dziś na giełde samochodową bo moje autko nie jeździ a musze kupić części.....jeśli znacie kogoś to dajcie znać...Bardzo zalezy mi na czasie----517593363...Dobrze jak i troche sie za paliwko zwróci a to kwestia dogadania bo sęp nie jestem.....

Ma zowsze Łomża

ja jade na giełdę jutro do Białego

http://adam-roginski.pl

prosze bardzo tu znajdziesz troche info :)

ladna strona :D

blow in your trumpet :)

hej polecam busa z Kolna...na pewniaka ...na czas...tel+486081969560

Albo te nicki : -_- DomInIka _-_ ^^ ;* aCh oCh ojEjQ .. ;/

Signature will be available soon. Please wait ;)

Siemanko.608778708.Bardzo polecam

Mnie to rozbraja jak widzę u niektórych w znajomych 1/3 to jakieś -fan club M jak miłość itp. Moim zdaniem ten portal traci pomału na wartości. Może na początku była jakaś idea tego ale teraz coraz bardziej od tego odbiega.

ponawiam pytanie, kto kupił? ))

Aż trudno wymienić

oficjalnie to nie mogą powiedzieć "rozwalamy, bo odrestaurowanie albo remont będzie za drogi, łatwiej będzie dla nas sprzedać tą ruinę na kolejny sklep" a właściciel chyba się nie bardzo boi czegokolwiek czy kogokolwiek, skoro nakładane były na niego kary, a on je tylko płacił i dalej miał w nosie robienie czegoś z budynkiem. a miastu przydałby się porządny hotel wzorowny wizualnie na dawnym Metropolu. miasto zyskałoby piękny i użyteczny zabytek.

w kazdym komisie, gdzie maja telewizory:)

Witam!

Szukam osób chęntych na wspólne dojazdy do Laskowca. W przyszłym tygodniu zmiana popołudniowa. Więcej info na e-mail.

A co to ma do rzeczy? ;D

a to mozna sobie wybierac godzine kiedy sie zdaje ?? pierwsze slysze... moim zdaniem najlepiej zdawac wtedy kiedy jest najwiekszy ruch, bo zrobisz mniej kilometrow a co za tym idzie bedziesz mial miej okazji zeby sie gdzies potknac, bo i tak musisz wyjezdzic pelny czas egzaminu praktycznego, nie to co kiedys.

ja zdawalem o 16 w srode i jakos palczu nie bylo... bo zdalem ;D

ale jak teraz patrze na swoja jazde to dziwie sie egzaminatorowi ktory mnie puscil ;DDDDD

pozdro dla niedzielnych drajwerow i hamuf z kolna ;DD

Jak umiesz jezdzic to zdasz nawet jak Ci sie hotel Metropol bedzie na samochód sypał...:D

Najlepiej po godz. 16 bo są wtedy nieetatowi egzaminatorzy, tylko ci, którzy sobie tam dorabiają.
Powodzenia!

Ale "ględzicie" hehe , aż troche się uśmiałem ;-)) był temat jaki egzaminator jest najlepszy , teraz w jakich godzinach zdawać :-D nie no paranoja hehe ;-) jak ktoś umie jeździć to zda obojętnie z jakim egzaminatorem i obojętnie o jakiej porze , taka niestety prawda jest ;-DD

No wybaczcie, Łomża to nie jest chyba jakaś duża metropolia żeby niewiedzieć co się dzieje w niej ;-D jak ktoś cały dzień albo większosc dnia bunkruje sie w domu to jak ma wiedzieć :-D?

gdzie można oddać na złom zurzyte telewizory i monitory ?

Ja rowniez dostalem dobra prace: od razu zaakceptowali moja propozycje, pracuje 8 godzin dziennie -5 dni w tygodniu. W pracy mamy luzna atmosfere. Od razu dostalem umowe o prace. Nie ma problemu z wolnym dniem. Po 4 miesiacach czeka mnie podwyzka, oczywiscie po roku pracy znowu. Mam telefon firmowy, firmowe mobilne lacze do internetu. Wkrotce bede mial do dyspozycji firmowy samochod na firmowym paliwie.

Wystarczy umiec cos dobrze, umiec walczyc o swoje i nie byc nieudacznikiem z mentalnoscia obywatela PRLu.

Już to było na forum. A płyta ********* poprosttu

Witam zgubiłem nie dawno klucz od motoru i nie mam zapasowego. Gdzie można w Łomży dorobić klucz ?? Trzeba tam podjechać z motorem???

W takim wypadku najlepiej by było wymienić całą stacyjkę. Wtedy miałbyś pewność, że nikt Ci motocykla nie podp***doli...

w marianowie jest taki dziadek ktory dorobi kluczyk ze stacyjki nie musisz ciagnac motoru ja kiedys u niego dorabialem w taki sposob

stronka filipka stosuje gebbelsowską propagandę czyli zero prawdy. w lokalu wyborczym wójt zaremba mógł przebywać cały dzień. i to nie jest przestępstwo i wątpię by komitet wyborczy miał o to pretensje. marek napisz prawdę czemu jest protest wyborczy a nie piszesz jak zwykle banialuki i robisz ludziom wodę z mózgu. kłamie wójt czemu jeszcze ty kłamiesz. napisz prawdę o przyczynach protestu wyborczego. wójt popełnił przestępstwo przeciwko wyborom a ty pajacujesz. marek ten twój pasztet jest dla naiwnych. nikt się na to nie nabierze. marek nie kłam bo dzieci w szkole będą pękały ze śmiechu jak dalej bedziesz wypisywał takie bzdety mijające sie z prawdą. wójt miał dopilnować praworządności wyborów a bezczelnie złamał ordynację. i to jest marek przyczyna protestu. marek nie kłam.

szok.... zeby takie zdjecia umieszczac....

hej czy mozesz mi przesłać kilka takich testów? to mój e-mail ania880609@o2.pl

beznadziejny temat,jesli chcesz promowac swoj lokal to nie tutaj!masz problem ze soba bo widocznie gdzie nie pojdziesz to Ci nie pasuje no ale najlepiej ponarzekac na forum:)pozdrawiam

Zobacz na bloki ktore ma miasto. Wojska Polskiego, Długa, Krótka, widac roznice ?

Maxxx nie Łukta, tylko Ukta :-) A 10zl za godzine to naprawde wysoka cena, na krutyni sa o wiele nizsze jak kolega wczesniej wspomnial i tereny bardzo pikne. Nie wiem czy dobrze kojarze, ale cos mi sie wydaje ze te kajaki sa M.S.? Mam racje?

Aż trudno wymienić

Witam ,mam takie pytanie kto lubi metalowe zespoły piszcie moze nareszcie jakiś fann klub da się słożyć

Ludzie ZALICZYŁM Psychologa!!!
Teraz dalej komisja lekarska.

Aż trudno wymienić

2X4 dobrze gadasz tylko nei zapominaj ze to jest FORUM i popatrz jak ludzie tu sie wyrazaja. Jeśli napisał bym ładnie pieknie o swoich przekonaniach i o swojej muzyce to stado baranow by na mnie najechalo a po co mi to:D Jesli chcesz to zapraszam na piwko i mozemy pogadac o muzyce.:D Myślisz że podoba mi sie okreslenie drech czy kibol czy jeszcze cos. Pozdrawiam

pytaam poważnie.

A co juz temat ksiezy uprawiajacych sex ci sie znudzil? Teraz kolej na listonoszy zlodziei? Ty masz chyba jakies ukryte fobie czlowieku

sprawnego to ty raczej nie kupisz za ta cene

A dlaczego miał się pomylić ? 10 000 PLN to już raczej nie jest aż tak tani samochód.

W tej cenie (lub) nieco większej są np. Samary:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5694716

Równy tysiak.

http://www.allegro.pl/item390673783_lada_samara_gaz.html

Tutaj: 1200 zł

Od razu mówię, że lepiej dołożyć jeszcze kolejne 1000 lub 2000 PLN i kupić coś lepszego. Furki do 1000 zł to w większości przypadków skarbonka bez dna...

ja mam taki, chetnie sprzedam lada z gazem, wyglada jak wyglada ale jedzie
jak chcesz to sie odezwij jutro na numer 515568685

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org