Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niezaspokojony Kościół... |
Ja pamiętam, chociaż byłem małym gnojkiem, niestety pociągów nie pamiętam :/ P.S. Jestem szybszy od 4lomza ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niezaspokojony Kościół... |
Czy to jest tak mądre i poważne aby nowy temat zakładać, chyba tylko po to aby zepchnąć z widoku już istniejący?
|
|
wątpię że coś z tego będzie ale próbować można Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Bardzo dziękuję za zrozumienie i poparcie. Oczywiście TV Polonia nada 15 minut reportaż z inauguracji i wątpie bardzo czy uda się im nie pokazać tak małej frekwencji publiczności miejskiej. Dezinformacją bym nie nazwał tego bo ponad 200 plakatów na miasto poszło, pisały gazety a co chodzi o dostojników to otrzymali w stosownym czasie imienne zaproszenia dostarczone do rąk własnych. ale jak się ma brak chęci to zawsze się człowiek czymś wykręci. Pomyłkowo podałem w pierwszym tekście datę i godzinę występów na Skate parku, prawidłowo winno być środa 25 czerwca od godz. 15.00 do 19.00 występy zespołów artystycznych m.in - zespół z Tiumenia - Syberia oraz rozgrywki sportowe dorosłych uczestników.
|
|
Ja byłem w tej pizzerii i jest lux jedzenie nie ma tam samej pizzy ale również przeróżnego kalibru jedzenie i za niską cenę !!! A promocji jest od groma np: - Telekebab (z mięsem lub kurczakiem i do tego sałatka, pomidor) - TeleTortilla (Szybkowa, Mięsna, Meksykańska, Indyjska) - RollDog - Mini-Calzzone (bekon,szynka,kiełbasa lub peperonii) - Pieczywko czosnkowe ( z serem lub z serem i peperonii) - Roller (Pierś kurczaka w panierce, sałatka, pomidor, sos pikantny i sos majonezowy) -Telekurczak (pierś z kurczaka w panierce ) - Skrzydełka kurczaka (łagodne lub pikantne) - Quesadillas (z kurczakiem z szynką lub mięsem i do tego różnorodne dodatki) Sałatki: - Królewska - Grecka - Z kurczakiem - Colesław - Sałatka Mexico rudy błazen z druhem
|
|
Ja zdawałam w Gdańsku.Nie zamierzam się poddawać,wiem,ze szanse sa małe ,ale może się opłaci ;> Widzisz mi powiedziano,ze odwołanie mam składać dopiero po otrzymaniu listu,później do nich zadzwonic i wtedy dostane niby wskazówki gdzie i do kogo pisac...Grey,odezwij sie na gg.
|
|
owszem , niech przyjedzie ale przyjazd niech sobie finansuje kler i innymi zainteresowani. Ja nie oczekuje cudów tylko nowych ulic , obwodnicy odłużenia szpitala. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Nie 600 a prawie milion!!!. I zapewne oglosza upadlosc klubu bo skad pieniadze na zaplacenie jego. A druga sprawa to to ze jak odchodzil zarzad Kosiorka to dlug wynoisil okolo 300tys ale kiedy do zarzadu weszli przedstawiciele miasta(Sroczynski,Choinski,Kaseja) dlug urosl do miliona takze wiadomo zeby nie bylo sprawy wiec oglosza upadlosc klubu.
|
|
ludze dajcie juz spokój z tymi tematami....................
|
|
Emsi, Ty byś na pewno nie przeszkadzała... z taką karnacją... i nie tylko... ;D rudy błazen z druhem
|
|
jeśli chodzi o Kaufland jeszcze tam nie byłem ale na pewno będę, nie wiem czy dziś( dożo ludzi, wiec może jak będzie mniejszy tłum to sie przejdę). osobiście nic nie mam do ludzi którzy stoją (np. jak w wawie dwa dni wcześniej żeby mieć darmowe zakupy albo jakiś gratis.. w życiu rożnie bywa. Niestety nie którzy, a raczej większość nie zarabia "kokosów". Dla Was forumowiczow 100zł -to ośmieszanie, żenada itp. ale jeśli ktoś ma 4 dzieci, prace za 800zl netto to dla tych ludzi 100 jest coś warta ( kilka dniówek) i WIELKI ukłon w ICH stronę dla tych którzy potrafią sie poświeci dla rodziny postać i i wyczekać ta 100zl. tylko oni znają wartość pieniądza i potrafią sie cieszyć.... druga kategoria ludzi to tacy, którzy dla zabawy pójdą i tez czekają- do nich tez nic nie mam, bo jak potrafią sie z tego śmiać, a przy okazji coś skorzystać tez dobrze, lepsze to niż siedzieć w domu i nic nie robić. trzecia "pazerność"- żebym miał kałacha ;] no ale niestety nie mam :/ tylko wiatrówkę, wiec mam nadzieje ze oni sami sie zatłuką parasolkami, laskami itp... ... a to wszystko i tak zależy od wychowania, kultury osobistej i podejścia do życia....
|
|
ty szalllakal , to czym trzeba zajechać pod sklep żeby nie było ci wstyd pisać..... /ludzie w łomży nie zarabiają kokosów i jeżdzą takimi samochodami na jakie ich stać /
|
|
*X*X* "cały parking zajęty hheeh traktorami sie zjechali ;))) aa no i same bkl blm też już są :D" - nie to że Cie nie lubie, nie szanuję czy coś tam, ale takie wypowiedzi świadczą o Tobie.... teraz na wsiach przeważnie ma sie po kilka "traktorów" (sprawdź sobie jakie są ceny, ale tak przy okazji np. zetor 15letni 36 000zl , MTZ BELARUS 952 .3 MODEL II2007 90 000 zl itd ... rzadko spotyka sie żeby rolnik miał tylko jedne traktor:p ( ma ich od 2-6) oprocz tego inne maszyny, sporo ziemii(moze nie wielu z was wie ale rolnicy kupuja mieszkania w miastach dla swoich dzieci, albo dzialki z domami o samochodach nie wspomne).... wiec nie wyzywajmy tu nikogo ze wsi bo oni sa duzooooo bogatsi od nie jednego "mieszczucha"... przecietna dziewczyna czy chlopak z miasta nic nie ma , mieszka w bloku u rodzicow, pracuje albo nie roznie z tym bywa zazwyczaj pasozytuje, z tego co zarabiaja rodzice raczej nie wystarcza zeby kupic dzieciom samodzielne mieszkanie(mozna tylko pomarzyc), wiec my ludzie z miasta tak naprawde za wiele kasy nie mamy :P taka prawda ...nie licze tych co kradna, kombinuja i kantuaj ...i 0,005% uczciwie zarabiajacych kokosy
|
|
Miałem orgazm.
|
|
No i nie mamy już euro 2012 http://sport.wp.pl/wid,10086066,kat,37154,title,Euro-2012-jednak-we-Wloszech-i-Francji,wiadomosc.html
|
|
Kamil*** tak jak Twoja koncepcja antykoncepcji jest katolica to wytłumacz mi jak takim zachowanie kościół jest katolicki: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1515,wid,10085190,wiadomosc.html?ticaid=16211 Ma zowsze Łomża
|
|
|
Dran tak tylko ze o osobie do przyuczenia dowiedzielismy sie dopiero dziś wczesniej bylo cos innego. Bo widze ze moją wypowiedz przeczytales dokladnie:) 23-06-08 23:50 Max-bike "Pytasz mnie ile jestem w stanie zapłacic za godzine pracy?? - odpowiadam , 10 zł - nie ma problemu - ale jest jeden warunek stajesz do samodzielnej pracy i rzetelnie pracujesz 8 godzin - więcej nie ma potrzeby - myslę że rozsądna propozycja." Niewim ile powinien zarabiać lakiernik wiem natomiast ze za pomalaowanie calego samochodu zaplacilem 3500zł i jestem zadowolony z efektu koncowego a trwalo to 7 dni roboczych. Nie wiem jak z podatkami i kosztami utrzymania firmy ale wydaje mi sie ze nie jest to oplacane z pieniedzy wypracowanych przez jednego człowieka. W moim ostatnim poscie nikomu z tu obecynych nic nie zarzucam stwierdzam tylko fakty jak to jest na polskim rynku pracy.
|
|
Autor: magia_2 (---.elomza.pl) Pokaz mi np. pracodawce, chocby jednego ktoremu zalezy na dobrym pracowniku??? Pokaz mi pracodawce, ktory jest w stanie przyzwoicie zaplacic czlowiekowi tak, zeby mogl czasem z rodzina pojechac raz w roku na wczasy na Mazury???Nie mowie tu o urzednikach itp... ktorzy maja tzw. "wczasy pod Grusza"... mój. już po 3 tygodniach pracy dostałem już urlop kilkudniowy bo chciałem się przejechać na pewną konferencję Pokaz mi wkoncu pracodawce, ktory nie oferuje pracy na umowe-zlecenie, lecz zamiast tego umowe o prace na czas okreslony czy tez probny dla np. mlodych ludzi...? Pokaz mi pracodawce, ktory chcac zatrudnic mloda dziewczyne do pracy nie pyta sie jej o plany macierzynskie??? Swinstwo...Normalne, ze wiekszosc kobiet z czasem bedzie chciala zalozyc rodzine...Czy to zle? mój, u mnie marzą by zatrudnić dziewczynę - programistkę. Dla mnie najgorszymi firmami sa te ktore zatrudniaja na umowe-zlecenie...Czyli chyba wszystkie? ja na dzień dobry dostałem umowę o pracę z niemałą sumą na dzien dobry. Powiem jedno - sa tacy pracodawcy. trzeba tylko poszukac a nie iść do pierwszego lepszego Takos
|
|
This account has been suspended. Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources. Takos
|
|
Jeśli wchodzisz na stronę przez adres zakończony na .tl to wszystko jest OK, a jak wpiszesz adres zakończony na .pl - to przynajmniej u mnie Symantec 10.1 powtarzalnie raportuje załadowanie i próbę uruchomienia zainfekowanej dll-ki i potem exe-ka... a ludzie są przyzwyczajeni, że adres kończy się na .pl A co do konkurencji :) - swój blaszak 3x6m kupiłem w 2004r za 1100zł z przywiezieniem na miejsce i ustawieniem wliczonym w tej cenie. Byłem ciekawy jak się zmieniły ceny od tamtej pory. rudy błazen z druhem
|
|
Wiesz jedni są zadowoleni ze swojego instruktora inni nie. Jedni zdają inni nie. Wiem że to też kwestia predyspozycji ucznia, ale na pewno duży wpływ ma też nauczyciel no nie. Jeden będzie Ci zwracał uwagę na szczegóły, inni nie i powiem Ci tylko że "się nie starasz". A słyszało się o takich przypadkach.
|
|
stała i gniła ŹLE !!!! ktoś kupił i odremontuje/zainwestuje ŹLE to jest właśnie Polska rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |