Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejna kompromitacja Cimoszewicza |
Szanowni forumowicze-kierowcy! Ja mam w samochodzie CB Radio i wiem wczesniej gdzie stoi foto-radar. Polecam to rozwiazanie. Marek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejna kompromitacja Cimoszewicza |
Oni sa dzielni i bardzo , bardzo pracowici:) co widać jak szaleją z fotoradarem.
|
|
Matyjasz , wrzucając linki korzystaj z formatowania tekstu , wg tego jak na dole strony. Tak będzie wszystkim wygodniej.
|
|
Jasne, sory, następnym razem tak zrobię. Marek
|
|
Ha |
Większość przypadków, w których prędkość została nieznacznie przekroczona - TO PRZEKRĘTY!!!!! Nie ma co fajna robota - siedzieć sobie w radiowozie, wchrzaniać ciastka i sobie czekać na kolejnego frajera. Suuper!! Jeżeli natomiast chodzi o kolegów - czyli policjantów z innych wydziałów też zadużo cwaniakują. Tyle w tym temacie. Pozdrawiam!
|
|
Poczta Polska chcąc wykorzystać zaufanie jakie mają listonosze kiedyś uruchomiła Otwarty Fundusz Rmerytalny. Ludzie garnęli się, wszak listonosz to osoba godna zaufania. Teraz, po ostatnich publikacjach rysuje sią zupełnie inny obraz listonosza. To szpieg, szuja i ... kontroler. Nie ma prawa wejśc, więc wymyśla się różne sposoby, a to pod pozorem rozmowy, a to z (jeszcze) starego zaufania. Musi sprawdzić czy ty płacisz mafi. Bo jak nazwać ten podatek. Kiedyś płaciło się podatek drogowy czyli od posiadania samochodu jak ten abonament. Zrozumiano, że jest to sposób niesprawiedliwy i płacimy w paliwie. Ja jako obywatel jestem poza dobrodziejstwem abonamentu, bo ta telewizja mnie tego pozdawiła zrywając umowę z Polsatem. I ja mam płacić? Czytam ostatnio, że TVP zwiększa dział reklamy. Niby dobrze, ale jak to możliwe, że na tę firmę (gdzie gwiazdy zarabiają niewspółmniernie do posiomu społeczeństwa) ma płacić babcia, ja czy ktokolwiek i jeszcze będzie ostro zbierała z reklamy. Jaka to jest konkurencja między mediami gdy jeden z graczy dostaje kasę do kieszeni. O misji nie wspominam bo jej nie widzę, i nie mam okazji. Mogę zgodzić się na płacenie (choć wydaje mi się że inna forma magłaby być szczęśliwsza) na czy to archiwum kinematografii, reportarze, w rozpisywanych przetargach dla wszystkich stacji , itd. Płacenie tylko za to że TVP jest to metoda mafi. I wy listonosze musicie być ich żołnierzami. Pozdrawiam.
|
|
Dobrze by bylo zeby chlopaki poszli zdjecia popstrykac tym ktorzy na rynku opychaja fajni i wódke bez akcyzy. Mogli by tez zajac sie menelami ktorzy spia na trawnikach albo pijaczkami ktorzy w bialy dzien lataja po miescie.Tyle ze od takiego pijaczka to mozna przy okazji w zeby wylapac a jak sie zrobi zdjecie jakiemus kierowcy to i kasa z tego jest i geba cała. Zbych
|
|
Hmmm.... poczytajcie Nostradamusa co ma do powiedzenia o Kosciolach i ich istnieniu. Bardzo ciekawe rzeczy... Najbardziej podoba mi sie ze ten kto sie modli - modli sie sam dla siebie a nie pod publike, a ten co najwiekszy grzesznik, co pierwszy rzuci kamieniem w kogos, co plotkarz, pijak albo kurwiarz i rani innych- o taaaaaaak......... ten w pierwszej lawce siedzi w kosciele. Powinni poczyatc tez niektorzy Moralnosc Pani Dulskiej. Ja modle sie w samotnosci i nie potrzeba mi do tego grupy osob ktorzy po kosciele mnie obgadaja. Poczytajcie tez o stygmatykach. Przeciez Bog jest wszedzie a nie w drewnianych czy murowanych kosciolach- tak podobno jest napisane w encyklice Jezusa ktorej kosciol strzeze przezd poczami smiertelnikow w obawie przed upadkiem. Jak zyje kosciol? Pedolfile, lesbijki.... a jakimi autami jezdza??? Uuuuu! Powiem tylko tyle ze niewielu ma powolanie. Polecam kosciol na Poznanskiej- jedyny super ksiadz jakiego znam- Geniek. Od lat te same auto, organizuje dla dzieci wyjazdy, kolonie, pomoc rodzinom. Polecam msze na Poznanskiej- 45 minut, kazanie mile i przyjemne i nie o polityce!
|
|
ja ogladam telewizor ale z zewnatrz, i za to tez mam placic?
|
|
w naszym miescie troche ludziom sie po***** balo w glowach.np. w trojmiescie jest moze z 5 fotoradarow a u nas porownujac Łomże do trojmiasta jest chyba z 10(oczywiscie wszystkie nie dzialaja na raz) ale strach jest jak sie przejezdza obok.
|
|
polecam strone www.vwzone.pl tam moze bedzie ktos chetny ! a moze mk4 poszukujesz ??? :D
|
|
...a jesli ktos okreslil jasno ze w miescie obowiazuje tyle, a poza miastem tyle na godzine - to w czym widzisz problem? apropo...Kiedys czytalam w internecie notke o tym jak ma sie predkosc do wypadku drogowego, uwierz mi, nawet te 10 km mniej moze komus uratowac za przeproszeniem "dupe"... pozdrawiam
|
|
Mini Max twoje zachowanie to typowa nacjonalistyczno ideologiczna histeria. Inaczej mówiąc zapomiał wół jak cielęciem był. Prosze sobie przypomniec a jeżeli nie bo może jest się za młodym jak to nasi rodacy handlowali czym popadnie i własnie papierosami i wódką za granicami naszego kraju. W TEJ CHWILI WIDZE ,ŻE OBRASTAMY W PIÓRA I RAZI NAS TO. A może wydaje ci się ,że tych parę złotych co tu sobie zarobia zrujnuje gospodarkę naszego kraju. Wydaję mi się ,że te inscynuacje pod adresem policji tez nie są na miejscu - szczekanie kundla, obrzucanie kogoś błotem. Razem tworzy to obraz paranoika porażonego własną złośliwością.
|
|
jeśli ci nie pasuje temat to spadówa z tąd, tu wpisują sie ludzie którzy mieli nieciekawe sytuacjie z psami, jeśli ty nie miałeś takiej przygody to raczej nie wpisuj sie tutaj bo sobie robisz lipe konfidencie Marek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |