Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tagi: Katastrofa smoleńska, Smoleńsk Rozmiar tekstu: standardowyRozmiar tekstu: |
Zieleń Miejska dba nie wiem jak spoldzielnie bo ta czesc o ktorej mowisz chyba nalezy do ŁSM co?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tagi: Katastrofa smoleńska, Smoleńsk Rozmiar tekstu: standardowyRozmiar tekstu: |
wg prawa tp ma luke jezeli chodzi o podzial lacza wewnatrz lokalu a mozna to pod to podciagnac. zwykly router z wi-fi musi wystarczyc nie wiem jak to bluetooth pociagnie sygnal rozdzieli sie sam
|
|
Re: Tagi: Katastrofa smoleńska, Smoleńsk Rozmiar tekstu: standardowyRozmiar tekstu: |
W Łomży są pieniądze na wszystko budowę kościołów i imprezy okolicznościowe nie zawsze wiadomo po co i dla kogo ,ale na izbę wytrzeżwień nie ma o ile wiem brak na jej prowadzenie funduszy. Sama byłam świadkiem jak z ulicy obsranego i zaszczanego pijanice przywieziono na izbę przyjęć i pielęgniarki musiały robić wszystko i aby sobie klient krzywdy nie zrobił bo wiadomo a niech by sobie kark skręcił to dopiero rodzinka by szumu narobiła inni pacjenci trzeżwi musieli iść w tzw poczekanie bo dziewczyny się nie wyrabiały, dopiero po interwencji pacjentów łaskawie zjawili się panowie policjanci po paru godzinach aż klient wytrzeżwiał i go zabrali. Smród brud po pijanicy nie do opisania .I co kto tu zawinił do kogo mieć pretensje.Oczywiście do durnych przepisów ,że za takie numery powinien ten łąjza zapłacić ale nie zapłaci bo musi mieć na wódę a pogonić na roboty niech 100 krotnie odpracuje i nauczyli by się może .Tak samo ci co ćpają lub się sami okaleczają, ci co po pijaku powodują wypadki była dobra propozycja konfiskaty mienia i co samochodzik zatrzymany ale oddany żonie i wsio w porządku paranoja i tu masz rację Markac. Natomiast nigdy nie mamy prawa wydawać wyroków i pytać kogoś kto ma tragedię z chorym ojcem czy palił czy nie tak jak w przypadku ojca Doroty. Na raka płuc można zachorować nie mając w ustach w życiu jednego papierosa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |