środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie władze miasta mają kulturę?

Zdecydowanie polecam panele. Przede wszystkim są twarde, nie rysuja się przy przesuwaniu mebli i nie wymagają takiej konserwacji jak drewno. Po przeprowadzce nie sposób uniknąć kilkukrotnego "ciągania" kanap i szafek, nie znam nikogo, komu udałoby się od razu ustawić meble w najbardziej optymalnym miejscu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie władze miasta mają kulturę?

Składki obowiązkowe są, ale jest to bardziej forma ubezpieczenia. Nasze składki nie idą na nasze prywatne konto. Żeby szły, wątpię czy uzbieralibyśmy te kilkaset tys. na jakąś skomplikowaną operację. Zależy o jakich pieniądzach mówimy. Teraz dopiero przeczytałem do końca Twój post, przykro mi.

a kto jest tańszy?

właściciele oszczędzają na klimatyzacji,byłam tam w tamtym roku w sierpniu i było strasznie duszno,włączyli klime na troszeczkę i później już była ciągle wyłączona,nie polecam.

http://www.lomza.pl/index.php?k=37

Witam
Dziś byłem w poradni zdrowia psychicznego mswia jaklo kandydat do policji byly testy : wyjasnienie słów , okolo 100 pytan TAK NIE , tablice na spostrzegawczosc kwestonariusz tak jakby osobowy , oraz 405 pytan PRAWDA FAŁSZ i dokonczenie zdan na konciu pani psycholog powiedziala mi ze nie moze mi zaliczyc poniewaz wyszlo ze jeste,m kłamliwy nie prawdomówny itp w tym tescie 405 pytan . Powiem szczerze ze pytania były podobne jak w multiselect tam zdalem dlaczego tutaj chce mnie uwalic sam nie wiem bede jeszcze raz podchodzil do nich za pare dni do tych tylko 405 na PRAWDA FALSZ ma moze ktos takie pytanie moze mi ktos pomoc w tej kwesti jak mam na to odpowiadac bo troche juz przeszedlem szkoda by bylo teraz skonczyc :))

To zalezy od poziomu progesteronu i fazy cyklu miesięcznego
z kobietami nigdy nic nie wiadomo.....

ja mam robote jak chcesz to moge cie przyjac

tele pizza nie mila obsluga, na zamowienie trzeba czekac 1,5 godz , zdarzylo sie ze dostawca zgniotl pizze,

Prowokacja i tyle. Wszyscy wiedzą, że część tej bogatszej Łomży wyprowadziła się do Kupisk, Jednaczewa, Starej Łomży, Giełczyna itp. Jeździli na BL teraz mają BLM. Nie powiedziałbym,że jeżdzą gorzej. Jak już to lepiej, bo codziennie pokonują większe odległośći do pracy w Łomży, a trening czyni mistrza.

Sam nick franek 27 jest prowokacją, bo 27 lat temu te imię nadawano dzieciom w najbardziej zacofanych wsiach.
Patrząc na niektóre posty to się nawet udało.

John!!!! A co Cię tak boli że innym jest lepiej niż Tobie??
A wracając do tematu przedszkoli... co mnie obchodzą rozgrywki między prezydentem i wójtami czy burmistrzami. Ja mam prawo wyboru przedszkola dla mojego dziecka. Bo wiemy przecież, że jedno przedszkole jest lepsze a inne gorsze. I dlaczego mam być dyskryminowana z racji mojego miejsca zamieszkania???????
I o jakim dojeniu miasta Ty mówisz?? Najwidoczniej nie masz o tym bladego pojęcia :p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org