Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czerniawski vs Brzeziński |
W TV na początku meczu była pokazana bardzo dokładnie flaga ŁOMŻA ;) nie wiem czy ktoś zauważył ? :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czerniawski vs Brzeziński |
Temat nie jest nudny. Sprawa jest poważna. W gminie jest marazm i bezmyślne szastanie pieniędzmi. Na dodatek wójt ludzi ma za nic. Radnych traktuje jak powietrze i maszynki do głosowania. Mamy kolejny skandal. Gmina Śniadowo od lat utrzymywała kontakty z podobną gminą w Niemczech Marklkofen, OSP otrzymała nawet pojazd bojowy w ramach współpracy. W ubiegłym roku wójt Zaremba był tam z delegacją, różne były komentarze po tej wizycie. Dzisiaj delegacja Niemiecka rozpoczyna rewizytę w powiecie łomżyńskim lecz wójt nikogo nie zapraszał. Właśnie w tym czasie udaje się na "wycieczkę" do stolicy. Cel wycieczki jak zwykle pozostaje tajemnicą. Śniadowo w kolejnej sprawie na aut. Marklkofen już chyba partnerem gminy nie jest bo wójt swoje wie. Ja wiem że mieszkańcy Marklkofen też swoje wiedzą.
|
|
bardzo nie lubie obsługi w lodziarni-naleśnikarni "malina" przy starym rynku. po 3 razie jak pani nas kiepsko potraktowała zrezygnowaliśmy z chodzenia tam ostatecznie. w "fartlandi" w centrum 4+ sa dwie koszmarne ekspedientki ktore na kazdego patrzą z gory i ciezko je o cokolwiek poprosic bo sa leniwe i nie chce im sie tyłków ruszać. klient sie tak czuje jak intruz i to nie tylko moja opinia ale od wielu osob słyszałam narzekanie na ten sklep a raczej na obsługe w nim.
|
|
tak krajowy jesteś frajerkem dla mnie i zwyklym zawistnym burakiem a udajesz tu wielkiego ortografa który pewnie sowje wypociny pisze ze słownikiem od literaków. Żebyś mial trochę wychowania i kultury to nie wyzywał byś innnych od buraków którzy jeżdżą w zdezelowanych samochodach a ty posiadasz lepszy? a skąd ty pochodzisz lub twoi rodzice? też pewnie z pod łomżyńskiej wioski. Ty reprezentujesz taki typ "kulturalnych ludzi" co rurkę przez bibułkę a ch...a całą ręką, co piszą o innych że są agresywni a sam atakujesz i wyzywasz nie znanych tobie ludzi także inteligencie poczuj sam to na własnej dupie jak to jest jak się nie zna ludzi a się ich wyzywa.
|
|
Centermeble za Prymą. tragedia! sklep specjalistyczny, gdzie obsługa powinna być podstawą, a jest ponizej wszelkiej krytyki. rudy błazen z druhem
|
|
szukam dobrego dentysty moze mi ktos dac jakies namiary
|
|
dajcie już temu spokój nie piszcie bzdur to jest tragedia i nic nikomu do tego nie moge tego czytac wymyslacie i to wszystko wy piszecie bzdurya rodzina jego łzy wylewa nad nim przestańcie bo to jest smutne beznteresowni
|
|
Bolek jest nadal taka szansa gdyby byl madry wasz wojt uderzyl sie w piersi i przyznal sie do swoich bledow,ze pewne rzeczy robil zle.Powinien miec na tyle meskiej odwagi i sie przyzac ale na ile znam go nie zrobi tego bo brak mu meskiej ambicji. Inny na jego miejscu napewno by tak zrobil.Przeciez ludzie sa tylko ludzmi i prawie zawsze ucza sie na wlasnych bledach .Kostol jeszcze jedno zdanie do ciebie .Niestety my tez mielismy takiego wojta .Po roku czasu ci co wsadzili go na stolek szybko go zdjeli a byli to jego wyborcy.Teraz jest nowy wojt i jest tak jak sie nalezy .Powiem ci z wlasnych obserwacji .ze wojt tak jak prezydent jest reprezentantem naszego kraju lub gminy .Natomiast od rzadzenia jest premier z rzadem i dobry przewodniczacy gminy ze swoja rada .Ty kostol chyba jestes jeszcze mlody i nie rozumiesz na czym polega praca w samorzadzie. Przykro mi ale powinienes siegnac do fachowej lektury i pouczyc sie ty i wasi samorzadowcy bo inaczej przepadniecie .Odniose sie jeszcze co do stowarzyszenia otuz u nas jest i to kilka stowarzyszen sa zapraszani na wszystkie uroczystosci jak i na wszystkie sesje gminne i wszyscy razem uzgadniamy co jest do zrobienia i w jaki sposob bedziemy realizowac. Musze wam powiedziec ze zrobilismy naprawde duzo i w bardzo krotkim czasie .Wyborcy przekonali sie do nas ale jestesmy duza grupa i wszyscy pracujemy uczciwie.Trzeba tylko madrych i otwartych ludzi na wspolprace ,a wy w stowarzyszeniu widzicie tylko wrogow zle mysliccie bo z waszych mozgow robi wode wasz wojt bo chce jak najdluzej rzadic.LUDZIE OBUDZCIE SIE Z MARAZMU I OTWORZCIE SZEROKO OCZY BY NIE SMIALA SIE Z WAS CALA POLSKA .Uwierzcie w ludzi madrych i podarzajcie razem z nimi do lepszych czasow w waszej gminie ale bez takich ludzi jak wasz wojt .Zobaczycie ze wszystko wam zniszczy.
|
|
Zgadzam się z glosami dotyczącymi parkietu, jednak jak rozumiem swój wybór ogranicza się do paneli lub desek. Opinie co do wyboru będą rożne, zarówno deski jak i panele maja swoje plusy i minusy. W obydwu przypadkach nie zwracałbym uwagi na gwarancje trwałości deklarowana przez producentów. Przy próbach reklamacji producenci mogą znaleźć setki wymówek: a to złe leżakowanie, a to posadzka krzywa, zły podkład, niedobry majster, nieodpowiednia wilgotność, zła pielęgnacja itd. Z ekonomicznego punktu widzenia przychyliłbym się do głosów za panelami. Układanie jest proste i nie wymaga dużego doświadczenia, dzięki temu można zaoszczędzić na kosztach. Takos
|
|
Canon!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |