Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sondaz :) |
kupujesz 6 tyskich i masz flage...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sondaz :) |
no jasne i tego sie trzymajmy-jedynie kortowiada ma taki klimat atmosfere i w ogole mozna by dlugo wyliczac..;) Ty M@ster wiesz o czym mowie:P a miasteczka akademickiego (jedynego w Polsce) moga nam wszyscy pozazdroscic:)
|
|
Dziś na długiej stał srebrny Lotus Elise... Ale (oczywiście) na zagranicznych numerach...
|
|
faktycznie niekumaty ,ale gdzie
|
|
crasy - pisalem do Ciebie na PSI - odpisz na PW
|
|
10-paki są jeszcze w sklepie naprzeciwko nowej straży, 29,99 pln.
|
|
prwdopodobnie w łomży nie znajdziesz, szukałem i nigdzie nie było, w Białymstoku jest duży wybór granitu i marmuru szarego i polerewanego
|
|
Majestic i co zwiekszyła ci sie siła uderzenia??:D A tak wogóle to ile minut walisz w niego??;)
|
|
Eee tam pokazy :P Chciałbym sam się czegoś nauczyć :)
|
|
Aha nie miałeś hehe:D ja Też nie:P Na kierzkowej jest coś w tej Podstawówce chyba:P Ja tez pakuje i boksuje zapomniałem dodać:D "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
O ile przy trelach flinty ludzie tylko stali i słuchali to już przy secie east clubbers były jakieś podrygi, a nie tylko stanie w miejscu.
|
|
nie chodzi mi o flage tyskiego tylko taką na samochód co mozna do anteny przyczepic
|
|
inny termin bo jak wiadomo studentów było mało a to dlatego że w obu uczelniach wszyscy mieli zajęcia do 20 ;/ i na dodatek egzaminy hehe ale mi święto ;P Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |