Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jest ich już 18. |
MARKAC NIESTETY TUTAJ SIE LUDZI POZNAJE NIE WIDZAC ICH TYLKO CZYTAJAC ICH WYPOWIEDZI A TWOJA WCZESNIEJSZA WYPOWIEDZ ZABRZMIALA JAK BY JA NAPISAL WLASNIE TAKI MALOLETNI KOLES CHODZACY PO MIESCIE I PLUJACY NABOKI GRATULUJE W TAKIM RAZIE UKONCZENIA SZKOLY I TO ZE JEDNAK SIE POMYLILEM ZE JESTES W/W TYPEM CZLOWIEKA BARDZO SIE Z TEGO CIESZE ZE JEDNAK TRAFIAM NA MADRYCH LUDZI WRACAJAC DO KWESTII MOJEJ , CO JA ZROBILEM ZEBY INACZEJ PATRZONO NA NAS ??? MOZE CO ROBIE ... A ROBIE DUZO PRZYNAJMIEJ NA SWOJE MOZLIWOSCI BO CZESTO I GESTO SPOTYKAM SIE Z INNYM NASTAWIENIEM LUDZI DO TEGO TYPU TEMATOW , TUTAJ LUDZIE GNAJA ZA PIENIADZEM NIE MAJAC SZACUNKU DO SIEBIE I DO INNYCH A WIEC ORGANIZUJE POLSKO AMERYKANSKIE SPOTKANIA W ROZNYCH MIASTACH WRAZ Z LOMZYNSKIM PIWEM I POLSKA KIELBASA , MLODZI I STARSI POLACY I NIE TYLKO AMERYKANIE WSPOLNIE Z NAMI BAWIA SIE I POZNAJA NAS WOGOLE Z INNEJ STRONY , TAKZE PRZYJECIA DOBROCZYNNE GDZIE SPOTYKAJA SIE POLACY ROZNEGO POKROJU W WIEKSZOSCI CI KTORZY CHCA W CZYMS POMOC ( majac tez w tym zysk ,gdyz reklama jest bardzo droga ) A UZBIERANE PIENIADZE ZASILAJA WCZESNIEJ WYBRANY DOM POMOCY SPOLECZNEJ LUB DOMY DZIECKA WIEC W MIARE MOICH I ZNAJOMYCH MOZLIWOSCI ROBIMY CO SIE DA A TAKZE JAK WPADAJA TU DO USA NASI POLITYCY Z POLSKI TEZ IM SIE DOSTAJEMY DO DUPY DLATEGO BARDZO RZADKO OWIEDZAJA POLONIE W STANACH ZEBYM MIAL WIEKSZE MOZLIWOSCI POMOGL BYM I W LOMZY ZORGANIZOWAC JAKIES IMPREZY GDZIE MOZNA COS ZEBRAC DLA UBOZSZYCH LECZ Z KILKU PROB WYKONANYCH ZAWSZE CHODZI TYM Z RATUSZA ABY COS WZIASC DLA SIEBIE , A JA PACHOLKOW Z WIEJSKIEJ NIE BEDE WZBOGACAL WIELKIE POZDRO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jest ich już 18. |
A wiecie jaka na poczatku wersje slyszalem co do tej zabudowy przy Ks. Janusza (tam gdzie zwykle karuzela byla) ? :))))))) Ktos wcisnal mi kit ze bedzie tam hotel dla psow bogaczy:))))))) A ja glupi uwierzylem :)))) ale potem zeby sobie odbic pare osob tez na to nabralem.. o dziwo wszyscy lykali plotke az milo :))))))))
|
|
tu tylko żądzący mają prawa
|
|
A posty który celem jest jest kopiowanie artykułów prasowych miały być kasowane, dziwne że ten nie został (artykuł ten czytałem na Interia.pl)
|
|
MiniMax Czy Twoje informacje opierają się na konkretnych faktach z takiej budowy? Gdyby tak było, oznacza to łamanie prawa pracy i są od tego odpowiednie służby państwowe. Z drugiej strony, wielokrotnie można spotkać takie sytuacje, że ludzie wykonują coś swiadomie nieodpłatnie lub za symboliczną zapłatą. Liczy się zapewne motywacja pozamaterialna, ale motywacją dzieci nie da się nakarmić. Skoro jedak na takich warunkach ktoś chce to robić, to znaczy, że stać go na to lub nie ma innego wyjścia. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |