Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
były Komendant powinien wrócić do pracy a gryzipióry dostać w morde |
Niech stare dewoty daję jeszcze więcej a potem płaczę że żreć nie maję co! stanisław
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: były Komendant powinien wrócić do pracy a gryzipióry dostać w morde |
Wiesz, zajmowałam sie kursami języka angielskiego z jednej i drugiej strony (uczyłam się w paru pseudo szkołach). Wcześniej byłam pracownikiem jednej z nich. Sczerze powiem, najważniejsze jest zapoznanie się z ofertą takich kursów. Nie każda szkoła w tych 120, 118, 112 godzinach potrafi czegoś nauczyć. Nie chciałabym chwalić mojej szkoły ale ... podobno jest (była - bo mnie tam już nie ma) najlepsza. Nie ważne. Widzac jak wygląda to z tej drugiej strony, aż się we mnie trzęsło... Lektorzy bez kwalifikacji, jakieś kombinacje... szok! A tak na marginesie to czy ty naprawdę uważasz, że dużo jest osób w naszej Łomży na poziomie FCE, ADVANCED? Ludzie którzy podchodzą do matury są na poziomie Beginner co lepsi na pre- intermediate po 4 latach nauki(!) i mają pretensje do całego świata, że jest problem ze zdaniem tego egzaminu. Sorry ale tak przygotowują nasze licea, technika! Nie da się bez prywatnych szkół, nie wdzisiejszych czasach! pozdro4you
|
|
adminie hop hooooooop!
|
|
ZJEDZCIE I MOJ KAWALEK BO NAPEWNO NIE ZDARZE PRZYLECIEC A CO DO CZARNYCH Z KRZYZEM NA PIERSI TO NIE DO REKORDU TYLKO NA STOS TAK JAK ONI ROBILI WIELKIE POZDRO
|
|
Nowy "design" ulicy Farnej bardzo przypadł mi do gustu. Mam nadzieję, że jest to dopiero przedsmak tego, co w przyszłości czeka ulicę Długą :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |