Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
strona LPR w Łomży |
NO TLUCZECIE W KOLO TEN SAM TEMAT O RYDZYKU I JEGO MAYBACHU WIADOMO ZE OD WIEKOW KOSCIOL JEST TA INSTYTUCJA KTORA ZABIERA A NIE DAJE KIEDYS W IMIE BOGA MORDOWALI I PALILI NA STOSACH OKRADAJAC BIEDNYCH TERAZ LEGALNIE LUDZIOM TAKI SYF W GLOWACH ROBIA ZE SAMI UTRZYMUJEMY TA CZARNA BANDE ZLODZIEJI , ZNAM TU ZA GRANICA KSIEDZA .....POLACY WYBUDOWALI MU PIEKNY DOM A SAM GOSCIU WOZI SIE KLASA S 600 WIEC CO SIE DZIWIC RYDZYKOWI JAK MA TAKI MAJATEK ZE SOBIE KUPUJE MAYBAHA , TAK JAK KAZDY FACET LUBI SIE WOZIC DOBRYM AUTEM A JAKIE TO JEST PRZEDLUZENIE DLA JEGO INTERESU SPOD SUTANNY JA MU ZYCZE JESZCZE 100 LAT TAKIEGO TALENTU ROBIENIA LUDZI W KONIA SAMI JESTESCIE SOBIE WINNI WIELKIE POZDRO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
strona LPR w Łomży |
Niektórzy przyznać muszą, że najgłupszym narodem w Europie są.....MY!
|
|
Re: www.lpr.za.pl - strona LPR w Łomży |
ja to mk4 jezdze !!!! dawaj na vw manie z lomzy jada juz 3 auta !!!!! 2 na 100%.... a ty czym jezdzisz ???? jak cos to na wyslij mi na maila swoj nr gg to sie jakos zgadamy madlomza@yahoo.com
|
|
Re: strona LPR w Łomży |
Na ten temat trzeba też spojrzeć z innej strony - może Rydzyk wozi tym autem emerytki na mszę? Albo bezdomnych do schroniska...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |