Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaśko świniopas |
czy ja tez moge przyjechac ale inną marką samochodu Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaśko świniopas |
eeeee karp wygrywa
|
|
może jak się gorączka świąteczna uspokoi?
|
|
SURA to stary pedał glupia cipa i nie ma jaj frajer. I jezdzi starym rozjebanym zlomem.(koledzy z bylej szkoly)
|
|
Strasznie Ci Piotrusiu dziękuję.....
|
|
Thx i nawzajem.
|
|
Korzystajac z okazji takowego postu również sie dorzucę .... życzenia zdrowych, pogodnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia, oraz dużo szczęścia i pomyślności w nadchodzącym roku 2003, wszystkim forumowiczom tu i teraz składam... Zbych
|
|
Nie wiem jak to mozliwe, ze ktos napisal posta i podpisal sie za mnie. Ja napewno nie pisalem tego o Grunwaldzie. Prawdziwy Sura ps. no chyba ze ktos uzyl do tego mojego komputera .... ale watpie. nikt nie zna mojego hasla.
|
|
No narazie mechaniak miazdzy :D.... To nic ze nie gralismy jeszcze z czolowka ale ja tylko czekam na mecz z "Browarem" ... bo juz mam kilka zakladow jezeli chodzi o ten mecz, wiec zrobie wszystko zeby im wklepac 2:0 i zeby prezes biegal 2X do okola gimnazjum nr 1 :> _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
W stodole stoja koń krowa i buhaj ( taki prosiak) i tak sobie rozmawiaja w Wigilie: -Koń : No koledzy możemy sobie pogadac na spokojnie -Buhaj : Fakt gospodarze nie ma wszyscy na Wigilii -Krowa : Muuuuusze zaznaczyć że gospodarze o nas nie dbają -Koń : iiiiiiihaaaaaaaaa fakt -Buhaj : hhrhrhr..... -Koń : ja chce nowe podkowy a gospodarz mi nie zmienia :( -Krowa: ja bym chciala nowy dzwon na szyje -Buhaj: a ja nowy wygląd strony -Koń : ??????? -Krowa: ???????? -Koń: ihaaaaa mnie sie wydaje że twoja khmm... strona stodoly jest ladna -Krowa: i mnie sie tak wydaje -Buhaj: nie wydaje mnie sie -Koń: jak to?? -Krowa: tak tak jak to? -Buhaj: wygla strony www.4lomza.pl barany!!!!! (bez urazy dla sąsiadow z naprzeciwka) ten już mi sie znudził trzeba by gospodarze zadbali o to by coś sie tu zmieniło , nie to ze ta jest brzydka ale czas na zmiany w 2003 rok wkraczamy, unia tusz tusz zmieńcie gospodarze strone już!! i tak sobie pogadali gospodarzy nie doczekali:(
|
|
podsłuchiwałem do 2 w nocy i pies do kota nie powiedział ani słowa a co do zmian strony to ..... to jak wielkie powinny być to zmiany, aby buhaja zadowoliły?
|
|
Jestem członkiem owego bractwa, o którym tu mowa. Jesli masz/macie jakieś pytania z chęcią na nie odpowiem. Pozdrawaim
|
|
szerokie czy waskie pojecia- tu wychodzi nasz charakter Polakow, ktorzy skorzy sa do wielkich wycznow, jednorazowych spektakularnych akcji,zrywow narodowowyzwolenczych itp. itd. a kiedy przychodzi szarosc dnia codziennego, nikniemy. Dlatego uwazam, ze szczescie kraju czy miasta zalezy od sumy pojedynczych szczesc pojedynczych osob i o siebie przede wszystkim musimy dbac. dora
|
|
Zbychu - czy ty tam byłeś : przy dzieleniu się opłatkiem jak i przy policzkowaniu? Dlaczego więc wydajesz swój sąd o czym czego nie widdziałeś? Na tym spotkaniu mogło być b. dużo ludzi i ta pani mogła zostać tylko z tego względu pominięta. Nie wierzę żeby Ks. nie chciał podzielić się opłatkiem z kim kolwiek. Popatrz na Ojca Św. w Afryce go uwielbiają za to że podał rękę trędowatym.Nie zawsze to byli katolicy i nasza wiara jest im jeszcze obca. A ilu misjonarzy z nimi żyje na codzień? Nasi księża z Ks.Biskupem na czele idą na każdy opłatek i dzielą sie nim z każdym. Szkoda że obecnie go tak bardzo spłycono -zdewaluowano .Traktuję sięgo jak taki sobie niesłodki wafelek, zupełnie zatracono pierwotny jego sens i wartość.Jak też śpiewanie kolend- sezonowe mruczando lub folklorystyczne przyśpiewki nie zastanawiając się nad ich treścią. Nic nie wiadomo też o stanie nerwów i psychice tej pani pominiętej. Z jej zachowania widać że do najtęższych ni należą. Pozdrawiam i życzę więcej rozsądku i skromności w wypowiedziach-nie tylko Tobie . : > > > > > Dwa lata więzienia grożą 59-letniej gdyniance, która podczas > mszy uderzyła w twarz księdza za to, że nie podzielił się z > nią wcześniej opłatkiem. Kobieta została zatrzymana przez > policję. > > Do zdarzenia doszło we wtorek podczas wieczornej mszy w > jednym z kościołów w Gdyni. Podczas nabożeństwa kobieta > podeszła do księdza odprawiającego mszę, uderzyła go w twarz > i głośno krzyczała, uniemożliwiając odprawienie nabożeństwa. > > "Kobieta powiedziała policjantom, że zachowała się tak, bo > była zła na księdza, bowiem na wcześniejszym spotkaniu > opłatkowym dla seniorów nie podzielił się z nią opłatkiem" - > powiedziała rzeczniczka gdyńskiej policji Danuta > Wołk-Karaczewska. > > Kobieta przebywa obecnie w policyjnej izbie zatrzymań.(reb) > > I co wy na to?
|
|
...inna sprawa, ze rzadko kto i kiedy teraz dba o spoleczenstwo (kraju, miasta).. tym bardziej zasadne jest dbanie o siebie... --------------------------------------------- Lukasz
|
|
Ja mam w INET -cie / Dmowskiego / i naprawdę jest ok! Instalacja na Ks.Anny chodzi , Polecam Maciek Z. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
u mnie na dzialce jest sporo miejsca i masa roboty, cwiczenia aerobowe+silowe na raz, tylko, ze to poza miastem, ale jak sie zgodzisz to moge Cie wozic:)
|
|
no to ja Ci moge tylko odradzic: tzw. katolickie liceum na sadowej, mysle, ze najbardziej godne uwagi jest I i II LO _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
katolickie odpada :) a co do I to nie nadaje sie tam bo nie ucze sie na samych piatkach, jestem hmm przecietniakiem
|
|
czesc.ja tez chcialabym pojsc gdzies na aerobik ale masz racje ze nigdzie nie ma takiego porzadnego klubu.ale musze powiedziec ze "EWA" kolo baru "16" oferuje aerobik.chyba skorzystam.polecam _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
czesc.ja tez chcialabym pojsc gdzies na aerobik ale masz racje ze nigdzie nie ma takiego porzadnego klubu.ale musze powiedziec ze "EWA" kolo baru "16" oferuje aerobik.chyba skorzystam.polecam
|
|
Chętnie poćwiczę z wami... Uroda ma pomiędzy Manem a Materną... więc będzie wesoło.... Pamięta ktoś Aerobic w ich wykonaniu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |