Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Platforma Obywatelska to "wataha i quasi-mafia" |
Nic mi na ten konkretny temat nie wiadomo. Ponoć na jednej z sesji ten pan poinformował zebranych, że 30 lat próbuje się ożenić. Może to o to chodzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Platforma Obywatelska to "wataha i quasi-mafia" |
Szkoda,ze sobie łba nie rozj**ał dureń!
|
|
Zrób se kup se i narysuj będziesz wtedy wiedział a nie dupe zawracasz... Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!
|
|
za pozno, juz dojechalem
|
|
Ok. Dzięki.
|
|
W aptece długa kolejka, w niej młody chłopak. Wreszcie jego kolej: - Poproszę prezerwatywy o smaku malinowym, albo nie nie, może wiśniowe. Nie nie, może bananowe... I tu oddzywa się starsza pani stojąca w kolejce: - Synku będziesz pier**lił, czy kompot gotował? W klasie pierwszej, prowadzonej przez bardzo seksowną i młodziutką nauczycielkę, w ostatniej ławce, tuż za Jasiem, zasiadł jaśnie pan dyrektor szkoły. Postanowił przeprowadzić wizytację na lekcji "najświeższej" w szkole nauczycielki. Pani, bardzo przejęta, odwróciła do klasy swe apetyczne, opięte krótką spódniczką pośladki, pisząc na tablicy: - "Ala ma kota." Nawrót i pytanie do klasy: - co ja napisałam? Martwota i przerażenie... Jedynie Jaś wyrywa się jak szalony. No...., no..., Jasiu? Pani, z ogromnym wahaniem, dobrze już znając wyskoki tego łobuziaka, wezwała go do odpowiedzi. - Ale ma dupę! - mówi Jaś. - Pała! - wybuchła pani, czerwona na twarzy z oburzenia. Jasio też wściekły, siadając zwrócił się do tyłu, do dyrektora: - Jak nie umiesz czytać, to nie podpowiadaj. LIST blondynki do Syna !! Piszę do Ciebie tych parę linijek, żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Jak ten list dostaniesz, to znaczy, że do Ciebie doszedł. Jak go nie dostaniesz, to mi daj znać, to go wyślę jeszcze raz. Piszę do Ciebie wolno, bo wiem, że nie potrafisz szybko czytać. Niedawno tata przeczytał w jakiejś gazecie, że najwięcej wypadków się zdarza kilometr od domu, więc przeprowadziliśmy się trochę dalej. Mieszkamy teraz w fajnej chałupce. Jest tu pralka, choć nie jestem pewna, czy się nie zepsuła. Wczoraj wrzuciłam do niej pranie, pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło. Ale przecież się z powodu tego nie powieszę... Pogoda nie jest najgorsza. W zeszłym tygodniu padało tylko dwa razy. Za pierwszym razem trzy dni, a za drugim cztery. Co do kurtki, którą chciałeś. Wujek Piotr powiedział, że jak Ci ją poślę z guzikami, to będzie dużo kosztować, bo guziki są ciężkie. Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni. Tata dostał pracę. Jest dumny jak paw, bo ma pod sobą jakieś pięćset osób. Wysiewa trawę na cmentarzu. Twoja siostra, Julka, która wyszła za mąż, w końcu urodziła. Nie znamy jeszcze płci, więc Ci nie powiem, czy jesteś wujkiem czy ciotką. Jak to będzie dziewczynka, Twoja siostra chce ją nazwać po mnie. Ale to będzie dziwne - mówić na swoją córkę "mama". Gorzej jest z Twoim bratem, Jankiem. Zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki. Musiał iść do domu po drugi komplet, żeby nas wyciągnąć ze środka. Jak się będziesz widział z Gosią, pozdrów ją ode mnie, a jeśli nie, to jej nic nie mów. Twoja mamusia Dusia. PS. Chciałam Ci włożyć do listu parę złotych, ale już zakleiłam kopertę.
|
|
Ewika, dziękuję bardzo, doszedł mailik. Będę się uczył pilnie :D Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!
|
|
najlepiej u kaminiaka ma w miarę dobre sprzęty i spoko plac ;D koszt ok 1000 zeta ;) Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!
|
|
Dobromil jak ci nie nie podoba to się nie wypowiadaj !! Proste
|
|
Przypadkowo natknąłem się w necie na artykuł o witaminie C. Poniżej link do niego. Ciekawy jestem co o tym myślą lekarze. Jeszcze nie spotkałem się , żeby lekarz skierował pacjenta na badanie zawartości witaminy C w organiźmie!Przedstawione dowody na skuteczność tej witaminy wydają mi się przekonujące. Bardzo mnie zaskoczyła informacja, że niektóre zwierzeta same ją wytwarzają, nawet w bardzo dużych dawkach, ale człowiek nie!Czyżby kuracja witaminą C mogłą zmienić filozofię leczenia wielu chorób a głównie zapobiegać wielu z nich? Myslę, że największym przeciwnikiem tej witaminy jest przemysł farmaceutyczny. http://www.euromentor.org.pl/autoryzacja/subskrypcja_nr200504.html
|
|
POMÓŻCie
|
|
koniec meczu 2:1 dla Piasta
|
|
Dotarła do mnie informacja - podobno wójt złożył przed niedzielą apelację w opisywanej sprawie. Riposta
|
|
weź proszek do prania, spisz składniki wygooglaj je i opisz rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |