Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na liście Milczanowskiego na pozycji nr 26 jest następująca informacja: |
Co będziecie robili jutro tj.w niedzielę?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na liście Milczanowskiego na pozycji nr 26 jest następująca informacja: |
Siedzę i płaczę...... wczoraj o godzinie 11 został okradziony mój rydwan. Zagnoił mi biały miś przyczepiony do haka holowniczego. Niebiesko oka blondynka odcięła go ostrym narzędziem!!! Była to ostania pamiątka jaką miałem po Tobie. Nie mogę spać, nie mogę jeść. Jestem w takim żalu że dostałem rozwolnienia i nie mogę pracować. Najbardziej zasmuceni są gazowniczy ponieważ gdyż aczkolwiek miś był przy wlewie gazu. Za znalezienie misia w całości została wyznaczona wysoka nagroda. Istnieje podejrzenie że mis obecnie przebywa w miejscowości Miastowo koło Łomży.
|
|
:))))))))))))))))))) umarłem :D
|
|
to co lecimy do Miastkowa ekipą? :D Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!
|
|
Szlak rowerowy, to nie jest to samo co ścieżka rowerowa. Nie mylcie pojęć. Zasada jest taka, że prowadzi się go po istniejących drogach (niekoniecznie asfaltowych) tam, gdzie jest mały ruch. Gdzie ruch jest duży (np. w Łomży) trzeba budować ścieżki rowerowe. Szlaki rowerowe oznakowuje PTTK. W naszym rejonie najbardziej aktywny jest Pan Muczyński (imienia nie pamiętam), pracujący bodajże w Biebrzańskim Parku Naroddowym. Międzynarodowy szlak rowerowy Euro Velo R-11 na terenie Polski ma długość blisko 1000 km. Jak ktoś zna koszty budowy ścieżki rowerowej, może sobie policzyć ile to by kosztowało. Miejmy nadzieję, że ścieżki rowerowe w Łomży powstaną w miarę szybko, ale ma to być robione z kasy UE, a jak mam orientację w unijnej biurokracji, trochę to chyba potrwa. Niestety.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |