Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jedwabne - no pieknie |
Dlaczego miasto tak łatwo oddało co swoje?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jedwabne - no pieknie |
Sura - kawalarz z Ciebie :) Ale serio powienien jeden z tych policjantow zabezpieczyc znalezisko tasma i pilnowac a saperzy powinni to usunac i to w ciagu kilku godzin cala akcja powinna sie zakonczyc, a nie kobieta obiadu nie zrobi bo pociskow pilnuje przed ciekawskimi.
|
|
To jest policja...
|
|
Pozwolę sobie zauważyć, że festiwal Węgorzewie nie odbywa się w Łomży, lecz w Węgorzewie... A tak pozatym to musi być świetna sprawa. Szkoda że mnie nie było. :-(
|
|
a co najciekawsze te pociski beda lezec do jutra a moze i do pojutrza bo niewiadomo kiedy przyjada saperzy. a jesli juz sie zjawia ciekawe czy bedzie nadal ich lezec sztuk 17 czy ktos sobie pozyczy kilka, bo leza metr od drogi na samym widoku.
|
|
frotka: ale mi sie nie chce tam zagladac;)
|
|
_krzysiek_:Leniwy jesteś, a myślałam, że fajny z Ciebie gość. A może się jednak zmusisz, a jak się zmusisz, to powiedz, czy choć odrobinkę nie mam racji?
|
|
o. Rydzyk ma zaj*** gust jesli chodzi o samochody :). Raz sie zyje... A pretensje do siebie moga miec tylko te osoby ktore wspieraja ta "mafie".
|
|
Ptaszki ćwierkają że darmo będż się uczyli "wybrańcy" z gmin, i innych samorządów lokalnych, a reszta chętnych studia płatne normalnie tak jak w uczelniach prywatnych, czy to prawda ? wie ktoś coś o tym?
|
|
Kiedyś to podobno działało, ale teraz najmniejsza darowizna to chyba 5zł. Warto jednak sprawdzić, bo to informacje 'z drugiej ręki'. :-) pozdrawiam Łabędź
|
|
zawsze może być lepiej niech prezydent nie spocznie na laurach!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |