piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Znowu w mediach głośno o Łomży

zamiast wylewac zale na forum zrob z tym cos!!
po pierwsze trzeba poprosic o dane personalne, potem zazadac odmowy udzielenia pomocy na pismie - to zazwyczaj wystarczy
potem dyrekcja szpitala, media , prokuratura, NFZ, itp...

Zazwyczaj dwa pierwsze kroki dzialaja...

Jak popuscimy s..synom to bedzie tak zawsze i nic sie nie zmieni.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Znowu w mediach głośno o Łomży

Święte słowa, w dzisiejszych czasach zazwyczaj to panienki latają za małolatami, wystarczy oby miał samochód a już pierwszego dnia zwidzają pobliskie lasy. Dzisiaj faceci raczej nie toczą walk o panienkę ale panienki coraz częściej łapią się za kudły w walce o zmotoryzowanego małolata.
I stąd sie biorą plotki, jak się rzucasz na gówno to potem są tego efekty w postaci plotek.

hauzer. ile to można ganiac po spelunach typu "wszystko po 5zł". i co ma yam caffe do majówki. mi się raczej słowo majówka kojarzy z imprezą na świeżym powietrzu.
open bar dla kobiet haha. po tym jest open wc a na koniec open becik

ja również polecam, piknik/ognisko/grill ze znajomymi.

Ja tam raz benzynę zatankowałem i samochód po 5 km głośno i nierówno pracował, przyśpieszenie stało się marzeniem a zużycie paliwa wzrosło o około 30 %. Szczerze: Lepiej pchać niż tam tankować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Też czytałem gdzieś,że fakt iż wejdzie wiecej gazu niz powinno to nie wina stacji :) Po prostu jak wiecie gaz sie spreza i np.butle o poj powinno napelniac sie do ok 80%.To że kilka litrów wiecej wejdzie to nic w tym dziwnego...
Ale odnośnie tej stacji to równiez wybieram ją w ostateczności... Czesciej kupuje tam coś do picia albo jedzenia niz tankuje ;)
Ceny gazu są tam zawsze zawyżone.Gaz jest słabej jakości i robi się na nim mniej km niz na innym.Poza tym samochod na tym gazie traci moc...
Polecam stacje na przeciwko Czarnego Kota(sklep monopolowy).Jest tam tani i dobry gaz choc stacja wyglada tragicznie ;)

Treść jest ukryta

Witam wiem ze duzo tematów było na ten temat ale sprawdzałem i nie ma nigdzie napisane.Wiec powiem o co chodzi Mam ustalony termin egzaminu praktycznego na 4 czerwca i problem twi w tym ze przed tym terminem musze wyjechac za grasnice i niewiem co mam zrobic aby wczesniej zdac egzamin słyszałem ze mozna napisac podanie o przyspieszenie egzaminu czy to prawda i czy tak mozna.Jezeli tak to jak napisac te podanie i do kogo je kierowac

A czemu nie udasz się osobiście do Wordu i tam nie zapytasz?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Skoro masz wyznaczoną date egzaminu (prawodopodobnie na pismie) wiec tam jest adres i instytucja ktora wyznaczyla termin egzaminu. Podanie bardzo prosto mozna samemu napisac ale jesli nie wiesz jak lub nie masz czasu to jest biuro pisania podan na ul .Polowej.

Szalony palaczu co !! chyba zapomniałeś zażyć dzisiaj swoich tabletek na uspokojenie. Pamiętaj bierz codziennie jak doktor kazał!!!

o_O
pokolenie i-poda...

sie legat obrazil, co? ;]

łapią przypadkowych gości bez pojęcia to tak jest...
mogliby wysyłać ich na szkolenia czy coś...
zapraszam do mnie, ja mu sprzedam dobrego laptopa :D

wlasnie. zakupu mozna dokonac jedynie bedac w posiadaniu pieca na takowy olej. podpisujesz oswiadczenie i musisz liczyc sie z kontrola (a juz przedewszystkim z kontrola musi sie liczyc sprzedawca!).

chcialabym miec takie problemy jak co niektorzy...

smiac mi sie chce jak widze panne ktora wlazi kolesiowi w d*pe bo ma troche kasy(a raczej jego rodzice)...a najgorsze jest to ze na inne jej podobne mowi: ,,blachara,, :)
Moja mama zawsze powtarza:nie masz swego-nie licz na cudze... niby logiczne ale niektorzy o tym nie wiedza...potrafia sie ponizyc,zgnoic dla kogo?dla czego? dla zadufanego w sobie dupka wozacym sie ZTJUNINGOWANYM AFTEM...
nie to ze pije do zalozycielki tematu,bron Boze! taki malutki offtopic...

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Rozmowa z p. psycholog dotyczyla przede wszystkim moich odpowiedzi...bi wczesniej wypelniaja sie taka jakby ankiete, uzupelnianie niedokonczinych zdan... i wlasnie o to pytala:) bedzie dobrze;P

a z psychiatra to juz "lajcik" ogolne pytanka typu czy ktos z rodziny keczyl sie psychiatrycznie...pieczatka na obiegowce i dzida nastepne badania u specjalistow:P

i tak nie zdasz :D

Treść jest ukryta

Chciałabym jeszcze dodac że na nikogo sie nie rzucam.I mge poręczyc że towarzytwo i ludzie z którymi sie bawiłam to dojrzali ludzie i z ich ust podejrzewam to nie wychodzi tylko zupelnie obcy mie ludzie maja problem z tym gdzie jestem po co jak wyglądam i co robię.Beznadzieja!!!

Dobrze, niech się otwiera będzie gdzie obejrzeć finały Ligi Mistrzów i UEFA:)

Najnowsze wiadomości na temat Łomżyńskich Juwenaliów znajdziecie na stronie www.juwenalia.lomza.pl

* Oficjalny plan
* Opisy gwiazd
* Lista sponsorów
* Kontakt z organizatorami
ZAPRASZAM ! ! !

zgadzam sie z biesspiecznym moze wejsc do butli 30 32l no niech nawet te 34l(bo butla ma tak naprawde około 32l pojemnosci) ale nie do przesady;/ to nie kompresja w komputerze... cos jest na rzeczy i szczerze odradzam a nie polecam zadnej zeby nie robic reklamy. denerwuje mnie ta stacja i zastanawiam sie co mozna z tym zrobic?
pozdrawiam

Zgadzam się chociaż nie do końca. Zapomniałeś, że szkoła to nie kościół a jaki mamy kościół w Polsce to już wszyscy wiemy. Katecheta, uprawniony przez kościół do nauczania religii i jej teorii. W jednym masz rację, wychowanie seksualne w szkołach to w 90% przypadków fikcja. Młodzi wiedzę na te tematy zdobywają czytając pisma młodzieżowe, od starszych kolegów czy z internetu. Nie należy zapominać też, że szkoła wszystkiego za rodziców nie załatwi.
Żeby nie pisać tego samego w kółko, na zakończenie dodam, że taka akcja uświadamiająca powinna być organizowana regularnie i nie tylko dla młodych. Rodzice żyją w świadomości, że dziecko samo się dowie w jakiś sposób i ominie ich krępująca rozmowa...a potem płacz, dzieci rodzą dzieci, samobójstwa, śluby z przymusu. Taka "ciemnota" jeśli chodzi o zagadnienia związane z seksem spowodowana jest właśnie w dużej mierze przez kościół.

Ktoś na 4lomza napisał cytuję : ,,Zamiast laptopów kupMY radnym limuzynkę''. Złapali złotą rybkę czy co, jeśli tak to zostało im jeszcze dwa życznia, więc może stały abonament w jakieść pizzerii czy może McDonald? Hamburgery też są tam całkiem niezłe, lecz jeśli chcą ludzi zbojkotować to są w dobrym kierunku, gdyż z ich pracy nie ma żadnego efektu i sądzę, że większość nie pozwoli, by się ślizgano po ich tyłkach. No i a propo trzeciego życzenia to pozostaje im wybudowanie w Łomży duplikatu hotelu Marriot. Z pewnością się przyda, oby spełniał podobne warunki. Czy nieprawdaż?

temat juz byl zakladany, ludzie uzywajcie szukajki

Czy można kupić w Łomży taką przejściówkę - http://www.altron.com.pl/Allegro/Zdjecia/GniazdaWtyki/PrzejGNJACK35naGN2xRCAn.jpg
?

Wiesz Karola82 jeśli za młodu Twoim priorytetem była zabawa i puszczanie sie to sie nie dziw,że ludzie gadają,są pewne granice których sie nie przekracza,a jak sie to robiło to trzeba teraz ponieść konsekwencje...A z reszto co ja tu będę rozkminiał Twoje życie i Twój problem a jak za młodu " za bardzo się bawiłaś to teraz za to bekniesz",że tak to ujme!!!A ten co chce z Tobą rodzinę założyć sam zdecyduję
p.s.
a może był tez dobrym "kwiatkiem"?!?!?! I trafiła kosa na kamień!hehehe

funky002 - otóż w każdej szkole osoba zdolna i chcąca sie uczyć znajdzie nauczyciela, który będzie dla niej dobry- wytłumaczy i będzie wymagał. O poziomie szkoły można sadzić obserwując tzw. migracje uczniów. jeżeli uczeń przenosi sie z jednej-bo nie daje rady, to znaczy ze ta, która wybrał jest słabsza - np. mniejsze wymagania. Ze słyszenia wiem, że w okolicach półrocza dużo osób zmienia szkoły na słabsze i idą właśnie do 3, budowlanki, wety czy mechaniaka, mając nadzieje, ze dadzą sobie radę.

A dlaczego by nie? Forum jest po to by wyrażać własną opinię i również po to został ten temat założony. A skoro ktoś widział jak jest w środku to dlaczego ma o tym nie powiedzieć?

aha dzieki za info

Ja odradzam. Wysłałem CV po jakims czasie zadzwonili. MIałem przyjsc na 10.00 przyszedłem. Drzwi zamkniete, nikogo nie ma, dzwonie nie odbieraja pozniej odrzucaja (komorka) spotkałem goscia ktory podobnia jak ja był umowiony. Lipa jakas jednym słowem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org