piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Oświadczenie wdowy po generale Błasiku

gdzie zdawałeś grey we wrocławiu?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Oświadczenie wdowy po generale Błasiku

Ja kupuję na allegro.

Ja zliczylem i wyszlo mi 45 ;d Dobrze jest;d

Jarek

Hehe:) gratulacje:) noo mi wyszło coś 40-42 pkt:) ale jak na mnie:) to z matmy:D to jest zajebiście:) xD hehe:)

Jarek

mcdonalds

lol :D

he mi wyszło coś ok 40 :)

no i właśnie to są uroki Łomży... ;/ nawet pracy na wakacje nie ma ;/

Praca to jest tylko robić się nie chce,a najlepiej to marudzić,wybredzać i kasy niewiadomo ile chcieć.A nielat myśli, że może zarobić tyle samo a nawet więcej niż dorosły,tak też bywa.

Nie mogłaś postawić więcej wykrzykników ?

nie narzekam, teraz mi 2 wychodzi z matmy, a mam coś między 37 a 42, bo nie wiem jak zadanie mi jedno ocenią. ;>

w tym ostatnim z tą drogą i elektrownią, obliczaliście przez zastosowanie twierdzenia pitagorasa? bo ja tylko wyliczałam dzięki właściwościom trójkąta o kątach 60/90/30 ;>
i już nic nie wiem. ;P

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Szkoda komentowac Twoje pytanie..

a ja mam wrazenie ze pan cz wyraznie pisze ploty cos tam gdzies uslyszy a potem pisze na stronie glownej i sam sie osmiesza tu podam przyklad... ,,Sezon motocyklowy właśnie się rozpoczyna (łomżyńscy miłośnicy jednośladów zainaugurują go w sobotę) i już zdarzają się wypadki z udziałem motocyklistów. Wczoraj, przed południem, w centrum Kolna - na ulicy Wojska Polskiego - kierujący motocyklem marki honda podczas wyprzedzania nie zachował ostrożności i uderzył w tył samochodu marki łada. Kierowca motoru z obrażeniami ciała został odwieziony do szpitala.,, Jest artykul pt sezon na motory... i wypadki,, a na zdjeciu wyraznie widac ze to skuter. Moze dla pana cz to nie jest roznica ale dla mnie np jest i to znaczna to tak jakby napisal ze w zdarzeniu bral udzial tir w sumie tez samochod. Panie cz skad pan czerpie informacje? Moze warto za nim sie je opublikuje sprawdzic jak bylo naprawde a ja mam wrazenie ze z plotki stworzyl pan artykul. Pozdrawiam

Treść jest ukryta

jedziemy jedziemy taki wyjazd może sie już nie powtórzyć !

Riposta

Biedna Marta, jednak to ona ;(

[*]

Hmm mi wychodzi w granicach 40 punktów. Tylko mam pytanko : jeżeli w zadaniu do zgarnięcia są 2 punkty ... i podam przykład zadania z tymi wyłącznikami... to jak źle napisałem o wyłącznikach, ale na drugie pytanie odpowiedziałem dobrze(że prąd nie popłynie) to dostanę 1 pkt ??

Riposta

już w sobotę otwarcie sezonu:)

Najzwyczajniej uciekła od problemów. Ale nikt nie powiedział że życie jest łatwe i proste a wręcz przeciwnie - opiera się na twardych regułach. A samobójstwo znajduje potępienie w wielu religiach świata.
(*)

['][']['][']['][']

Witam wie może ktoś co budują na Ks Janusza koło Stokrotki ? a może następny hipermarket ?

Pozdrawiam

motyw rozstania bohatera z ukochano i jego funkcje w tekscie sprzedam karolinka027@wp.pl

SŁUCHAJ GREY NIE ŁAM SIĘ BO ZOBACZYSZ ŻE JUTRO TU WSKOCZYSZ NA TO FORUM I NAPISZESZ "ZDAŁEM" ONI NAPEWNO NIE DZWONIĄ DO WSZYSTKICH 1-GO DNIA

bez powodu na pewno nie gadają

Jak widzisz basiu24 bywają tu ludzie inteligentni. Przeczytaj kilka ostatnich wypowiedzi. Zmów paciorek, włóż ręce pod kołderkę i śnij o potędzie swojej firmy - Wiomarze. Pamiętaj o jednym, małym szczególe. Znałem podobnych Tobie. Także pomiatali ludźmi, rzucali wulgaryzmami. Na każdą nieśmiałą próbę zwrócenia przez pracownika uwagi, że jest on także homo sapiens wrzeszczeli: na twoje miejsce czeka tu pod płotem 20 innych, lepszych. Ci zwalniani pozakładali konkurencyjne firmy. Okazali się lepsi od krzykaczy. Firma, o której wspominam padła. Położyła ją bezmyślność zarządzających. Dawni pracownicy tej firmy należą obecnie do najlepszych na rynku. A Zarząd ?? Dalej klną i bluźnia, tylko tym razem jeden na drugiego. Dlatego droga basiu 24 (ta cyfra 24 to od TVN24 i mądrości płynących ze słuchania bieżących wiadomości ?? ) zanim krzykniesz na pracownika jebn*j się czołem o jakąś skrzynkę czy też framugę i przeproś Boga, żeby Tobie się taka sytuacja nie przytrafiła. Napisałem dosadnie jebn*j, bo zapewne innego określenia byś nie zrozumiał.

p/s
na spotkanie nie przyjdę, bo jeszcze zechcesz mnie zwerbować do roboty !

Treść jest ukryta

Znowu gdzies kopia? Pewnie kolejne rondo...

Do pani Ani.
Jeżeli dokładnie przeczyta pani mój post to dowie się pani, że pisże tam o dzieciach z upośledzeniem w stopniu umiarkowanym i znacznym. Pani dziecko z upośledzeniem lekkim jak najbardziej powinno uczęszczać do szkoły masowej, tak zalecają terapeuci pedagogiczni. Przecież 15 - 20 lat temu dzieci z uposledzeniem lekkim chodziły do masowych szkól i nie bylo integracji, uważane były za mniej zdolne i powolne, nie nazywano tego po"imieniu". Jeżeli nasze poradnie psychologiczno-pedagogiczne będą uczciwie badać dzieci i wystawiać im orzeczenia zgodne z prawdą, a badania i metody dostosowane będą do określonych schorzeń, to dzieci z upośledzeniem umysłowym umiarkowanym czy znacznym będą trafialy do szkól specjalnych, skorzystają z szansy edukacji dostosowanej i stworzonej do ich możliwości. Na temat SZkoły Specjalnej można wydać opinię po warunkiem, że jesteśmy tam, uczestniczymy w jej życiu, znamy nauczycieli i sami dajemy naszym dzieciom więcej niż oczekujemy od innych. Pan Wojtek nie ma racji i nie można pochwalać takich zachowań i życzeń jakie on ma śmiałość pisać, myślę, że jest praktykującym katolikiem, a przynajmniej za takiego się uważą i wstydził by się swoich słów!!!!!
Czy zdajecie sobie państwo sprawę z tego, że często pozbywa się dzieci ze szkół masowych po pretekstem upośledzenia, ponieważ są zaniedbane środowiskowo, trudne wychowawczo, bo mają kiepskich rodziców, którzy zaniedbują ich totalnie, a że mają i tak w plecy to szkola im i tak nie pomoże!! niech te nasze masowe szkoły pomogą tym nieupośledzonym, skrzywdzonym przez los dzieciom uczyć się w ich szkołach, a nie pod pretekstem finansowych korzyści tworzą pseudointegrację!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org