Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oświadczenie wdowy po generale Błasiku |
gdzie zdawałeś grey we wrocławiu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oświadczenie wdowy po generale Błasiku |
Ja kupuję na allegro.
|
|
Ja zliczylem i wyszlo mi 45 ;d Dobrze jest;d Jarek
|
|
Hehe:) gratulacje:) noo mi wyszło coś 40-42 pkt:) ale jak na mnie:) to z matmy:D to jest zajebiście:) xD hehe:) Jarek
|
|
mcdonalds lol :D
|
|
he mi wyszło coś ok 40 :)
|
|
no i właśnie to są uroki Łomży... ;/ nawet pracy na wakacje nie ma ;/
|
|
Praca to jest tylko robić się nie chce,a najlepiej to marudzić,wybredzać i kasy niewiadomo ile chcieć.A nielat myśli, że może zarobić tyle samo a nawet więcej niż dorosły,tak też bywa.
|
|
Nie mogłaś postawić więcej wykrzykników ?
|
|
nie narzekam, teraz mi 2 wychodzi z matmy, a mam coś między 37 a 42, bo nie wiem jak zadanie mi jedno ocenią. ;> w tym ostatnim z tą drogą i elektrownią, obliczaliście przez zastosowanie twierdzenia pitagorasa? bo ja tylko wyliczałam dzięki właściwościom trójkąta o kątach 60/90/30 ;> i już nic nie wiem. ;P nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Szkoda komentowac Twoje pytanie..
|
|
a ja mam wrazenie ze pan cz wyraznie pisze ploty cos tam gdzies uslyszy a potem pisze na stronie glownej i sam sie osmiesza tu podam przyklad... ,,Sezon motocyklowy właśnie się rozpoczyna (łomżyńscy miłośnicy jednośladów zainaugurują go w sobotę) i już zdarzają się wypadki z udziałem motocyklistów. Wczoraj, przed południem, w centrum Kolna - na ulicy Wojska Polskiego - kierujący motocyklem marki honda podczas wyprzedzania nie zachował ostrożności i uderzył w tył samochodu marki łada. Kierowca motoru z obrażeniami ciała został odwieziony do szpitala.,, Jest artykul pt sezon na motory... i wypadki,, a na zdjeciu wyraznie widac ze to skuter. Moze dla pana cz to nie jest roznica ale dla mnie np jest i to znaczna to tak jakby napisal ze w zdarzeniu bral udzial tir w sumie tez samochod. Panie cz skad pan czerpie informacje? Moze warto za nim sie je opublikuje sprawdzic jak bylo naprawde a ja mam wrazenie ze z plotki stworzyl pan artykul. Pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jedziemy jedziemy taki wyjazd może sie już nie powtórzyć ! Riposta
|
|
Biedna Marta, jednak to ona ;( [*]
|
|
Hmm mi wychodzi w granicach 40 punktów. Tylko mam pytanko : jeżeli w zadaniu do zgarnięcia są 2 punkty ... i podam przykład zadania z tymi wyłącznikami... to jak źle napisałem o wyłącznikach, ale na drugie pytanie odpowiedziałem dobrze(że prąd nie popłynie) to dostanę 1 pkt ?? Riposta
|
|
już w sobotę otwarcie sezonu:)
|
|
Najzwyczajniej uciekła od problemów. Ale nikt nie powiedział że życie jest łatwe i proste a wręcz przeciwnie - opiera się na twardych regułach. A samobójstwo znajduje potępienie w wielu religiach świata. (*)
|
|
['][']['][']['][']
|
|
Witam wie może ktoś co budują na Ks Janusza koło Stokrotki ? a może następny hipermarket ? Pozdrawiam
|
|
motyw rozstania bohatera z ukochano i jego funkcje w tekscie sprzedam karolinka027@wp.pl
|
|
SŁUCHAJ GREY NIE ŁAM SIĘ BO ZOBACZYSZ ŻE JUTRO TU WSKOCZYSZ NA TO FORUM I NAPISZESZ "ZDAŁEM" ONI NAPEWNO NIE DZWONIĄ DO WSZYSTKICH 1-GO DNIA
|
|
bez powodu na pewno nie gadają
|
|
Jak widzisz basiu24 bywają tu ludzie inteligentni. Przeczytaj kilka ostatnich wypowiedzi. Zmów paciorek, włóż ręce pod kołderkę i śnij o potędzie swojej firmy - Wiomarze. Pamiętaj o jednym, małym szczególe. Znałem podobnych Tobie. Także pomiatali ludźmi, rzucali wulgaryzmami. Na każdą nieśmiałą próbę zwrócenia przez pracownika uwagi, że jest on także homo sapiens wrzeszczeli: na twoje miejsce czeka tu pod płotem 20 innych, lepszych. Ci zwalniani pozakładali konkurencyjne firmy. Okazali się lepsi od krzykaczy. Firma, o której wspominam padła. Położyła ją bezmyślność zarządzających. Dawni pracownicy tej firmy należą obecnie do najlepszych na rynku. A Zarząd ?? Dalej klną i bluźnia, tylko tym razem jeden na drugiego. Dlatego droga basiu 24 (ta cyfra 24 to od TVN24 i mądrości płynących ze słuchania bieżących wiadomości ?? ) zanim krzykniesz na pracownika jebn*j się czołem o jakąś skrzynkę czy też framugę i przeproś Boga, żeby Tobie się taka sytuacja nie przytrafiła. Napisałem dosadnie jebn*j, bo zapewne innego określenia byś nie zrozumiał. p/s na spotkanie nie przyjdę, bo jeszcze zechcesz mnie zwerbować do roboty !
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Znowu gdzies kopia? Pewnie kolejne rondo...
|
|
Do pani Ani. Jeżeli dokładnie przeczyta pani mój post to dowie się pani, że pisże tam o dzieciach z upośledzeniem w stopniu umiarkowanym i znacznym. Pani dziecko z upośledzeniem lekkim jak najbardziej powinno uczęszczać do szkoły masowej, tak zalecają terapeuci pedagogiczni. Przecież 15 - 20 lat temu dzieci z uposledzeniem lekkim chodziły do masowych szkól i nie bylo integracji, uważane były za mniej zdolne i powolne, nie nazywano tego po"imieniu". Jeżeli nasze poradnie psychologiczno-pedagogiczne będą uczciwie badać dzieci i wystawiać im orzeczenia zgodne z prawdą, a badania i metody dostosowane będą do określonych schorzeń, to dzieci z upośledzeniem umysłowym umiarkowanym czy znacznym będą trafialy do szkól specjalnych, skorzystają z szansy edukacji dostosowanej i stworzonej do ich możliwości. Na temat SZkoły Specjalnej można wydać opinię po warunkiem, że jesteśmy tam, uczestniczymy w jej życiu, znamy nauczycieli i sami dajemy naszym dzieciom więcej niż oczekujemy od innych. Pan Wojtek nie ma racji i nie można pochwalać takich zachowań i życzeń jakie on ma śmiałość pisać, myślę, że jest praktykującym katolikiem, a przynajmniej za takiego się uważą i wstydził by się swoich słów!!!!! Czy zdajecie sobie państwo sprawę z tego, że często pozbywa się dzieci ze szkół masowych po pretekstem upośledzenia, ponieważ są zaniedbane środowiskowo, trudne wychowawczo, bo mają kiepskich rodziców, którzy zaniedbują ich totalnie, a że mają i tak w plecy to szkola im i tak nie pomoże!! niech te nasze masowe szkoły pomogą tym nieupośledzonym, skrzywdzonym przez los dzieciom uczyć się w ich szkołach, a nie pod pretekstem finansowych korzyści tworzą pseudointegrację!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |