Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nepotyzm władzy |
Co to jest wogóle za pytanie, nie ma konkretnego serweru który obusługuje pocztę tylko do U.S.A, każda poczta wyśle taki email
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nepotyzm władzy |
Mówi szeregowy do szeregowego: - Porobimy sobie jaja z naszego kapitana? - Lepiej nie - wystarczy ze robiliśmy sobie jaja z naszego dziekana.
|
|
Z tego co tutaj czytam to i Nasza i Van_Loosen - jestescie za I wariantem, wiec nie wiem dlaczego tak bardzo sie przekrzykujecie.... Riposta
|
|
Ja również po 3 tygodniach. Deklaracja składana pod koniec stycznia. Przelew na konto
|
|
Jeszcze ***** ze 3 takie tematy zróbcie.... n/c ;/
|
|
www.livescore.pl Sprawdź sobie. Naprawde prowadzimy! :)
|
|
hehe Kęska strzelił dla nas gola. Kęska grał ostatnio w stali i przeszedł do naszego Łks-u :D
|
|
Szukam dobrego i solidnego mechanika aby pospawał i zabespieczył mi podwozie w Punto. Proszę o namiary. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
|
|
Zaraz koniec 1 połowy!
|
|
prowadzimy ale z relacji wynika ze Stal ma ogromna przewage i raczej nie dociagniemy takiego wyniku do konca meczu Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
BIG_NJ super livek dzekówa za stronke super
|
|
Mam nadzieję , że z naszej strony pójdzie kontra i zdobędziemy drugą bramę.
|
|
Dr w szpitalu ma nazwisko Trąbicka. Nie wiem, czy trafiłam na zły dzień, czy ona zawsze taka niemiła, ale naprawde jest fachowcem. Usuwała mojej mamie korzeń po jedynce. Na moje oko nie było za co chwycić i okropnie się bałam ja-nie mówiąc o mojej mamie. Wszystko trwało sekunde. Jeszcze się z czumś takim nie spotkałam. Tylko wcześniej trzeba się zarejestrować. Moja mama czekała 1 dzień na przyjęcie. Naprawde polecam panią doktor. I jest za darmo
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zgadzam Się! Wszyscy lecimy na Lechię! Musimy teraz dopingować ŁKS jak się da i do tego Czesław wraca :)
|
|
a wlasnie od kiedy, kiedy i gdzie jesli mozna wiedziec z checia sam bym sie przeszedl poogladal
|
|
ja osobisci polecam zaklad w kupiskach nowych tez spoko robia i do ceny mozna sie dogadac koniczyna
|
|
Mam cos takiego ale nie wiem dokladnie czy to to. Napisz dokladniej jak to wyglada to jak cos to moge sprzedac.
|
|
to jest kapsel zakrywajacy sruby w feldze tak??????????
|
|
slucham klubowych nutek a nie lubu dubu
|
|
ile wlejesz wszystko opie..oli
|
|
Co by nie mówić, to giełda w Łomży jest potrzebna, choćby po to by zrobić konkurencje naszym komisom w których ceny są niebotycznie wyższe od średnich cen w innych regionach kraju.
|
|
logic86 pierdolcu... Co tak obstajesz ze tym zdechlakiem co przejechał dzieciaka. Nie wazne czy był po narkotykach i czy pijany, czy chcial czy nie. Wazne ze zabil czlowieka i spierdolil. Za to powinien juz gnic w pierdlu....
|
|
Czesława nie było...po raz Czeska pierwszy mecz bedzie z Lechia ! czemu tylko 39 osób na wyjezdzie co wyscie robili ! WSZYSYCY NA LECHIE !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
HokusPokus nie byłem na giełdzie, ale w ciemno mogę powiedzieć, że polowa z nich to z pewnością samochody na niemieckich numerach przeżywające drugą młodość, tzn.; 1. zadbane 2. serwisowane 3. nie bite 4. garażowane 5. z małym przebiegiem 6. mało palące 7. od pierwszego właściciela 8. właściciel był staruszkiem (więc nie szarżował) 9. w okazyjnej cenie 10. itd.
|
|
Tak to jest z ludźmi ze dokładnie nie usłyszy a klepie już ze w radiu gadali .No gadali w radiu że znaleźli dziewczynkę wczoraj ale to 10 letnia i z Białegostoku
|
|
:)
|
|
:)
|
|
zapytaj w komisie samochodowym na rogu ul.spokojnej i woj. polskiego. tam znają dziewczyne która gra na skrzypcach.to właściciela szwagerka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |