Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przyznać się kto był frajerem i głosował na PO!!! |
yanek i gans popieram was czemu wszyscy tak wsiedli na tego chlopaczka, to moze nawet nie z jego winy byl ten wypadek a wy juz chcecie skazac go na smierc, ten ciemnogrod juz wam mozgi powypalal idioci
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przyznać się kto był frajerem i głosował na PO!!! |
Jest jeszcze w sklepach z farbami pigment w proszku można posypać na głowę. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Poszukuję osób którzy byli świadkami wypadku (potrącona kobieta) który zdarzył się dn. 18.04.2007r. na Szosie Zambrowskiej w okolicach Kościoła Św. Boboli w godzinach popołudniowych. Uczciwe osoby proszę o kontakt: mail: mistrzu93@gmail.com tel: (086) 218 17 20 Proszę dzwonić po 13 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Dobry wieczór :) kawały to tak szczerze lipne trochę, można sie uśmiechnąć ale nie uśmiać ... a teraz trochę odmnie :D miłego czytania zaczynamy ostro Na plaży opalają sie dwa penisy Jeden pyta drugiego pierwszy: idziesz się kąpać??? drugi: nie pierwszy: to popilnuj torby :) pozdrawiam Wasz Kajetan
|
|
spytaj w zakładzie drogowym skąd kupują i po kłopocie, możesz zamówić też na poznańskiej u Pruszków,
|
|
Gans masz w 100% rację,większość kobiet nie umie poprawnie zaparkować,nie mówiąc już o jeździe..ale oczywiście mądrzyć sie jest komu..obwiniać-nie znając prawdy też..
|
|
logik86 grek12 to i musimy sie zgodzic z reklama w tv w ktorej jest pokazane ze kobieta nieumie pilowac drewna itd szkoda ze zrobili cenzure. Wlasciwie to kobieta malo co umie robic. Kobiety mozna kochac, ale nie musimy ich rozumiec Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
ale ty głupi jestes a moze taki sam małolat jak tamci ja nie chce zabłysnąc nie życze ci togo co przeżyli rodzice tych dziewczyn i co przechodzi teraz ten kierowca bedzie żył ze swiadomoscią ze zabił 4 osoby i mógł zabic siebie i kolegów swoich i tyle juz na ten temat z mojej strony
|
|
julcia po twojej ostatniej wypowiedzi widac jakim jestes kierowca heh. przy 80 km/h to on by rozpiepszyl caly tyl tego poloneza wystarczyla predkosc okolo 30-40 km zeby zepchnac samochod na przeciwny pas ruchu zobacz sobie testy zderzeniowe i zobacz jak przy predkosci 60km samochody sie rozpiepszaja
|
|
tak na marginesie to popracujcie nad ortografia. Julcia77 wiem ze jestes kobieta i pewnie nie ogarniasz paru spraw, jak donosza wiadomosci dziewczyna wykonywala lewoskret i ustepowala pierszenstwa, czyli pewnie stala przy lewej krawedzi pasa ruchu (powinna) i jak mniemam miala skrecone w prawo kola (wiekszosc ludzi tak robi ze przed ruszeniem "skerca w miejscu" aby szybko wskoczyc), wtedy jak nie naciskala na pedal hamulca to nawet 30 km/h wystarczylo aby popchnac poloneza pod kola tira. Teraz sie nie dowiemy czy miala wlaczony kierunkowskaz, czy stala przy lewej krawedzi pasa. Wina lezy po stronie chlopaka bo to on wjechal jej w tyl samochodu, ale nie znamy szczegolow wiec mozemy sobie tylko spekulowac.
|
|
nie no powaga widzialem ze byly na slupach ogloszenia po rozwieszane na ten temat w Łomży
|
|
ale wy glupoty pieprzycie,,, az tego sie czytac nie chce,,, CO MA WIEK CZY PLEC DO ODPOWIEDZIALNOSCI?! dwudziestolatek moze miec wiecej oleju w glowie niz nie jeden trzydziestoleni mezczyzna. wszystko zalezy od wyobrazni... jak juz ktos napisal,chlopak mogl sie zagapic,mogly nie zadzialac hamulce. wszystko moglo sie zdarzyc... nie macie co gdybac bo Was tam nie bylo i nie widzieliscie co sie tak naprawde stalo. jedyne co mozecie zrobic to wspolczuc rodzinie dziewczyn ale i samemu chlopakowi. watpie zeby szybko wsiadl za kolko a mysl,ze przez niego(albo i nie) zginely trzy osoby bedzie przesladowala go do konca zycia. Mam nadzieje ze to bedzie nauczka nie tylko dla niego ale i dla was. julcia77 i co z tego ile dziennie robisz kilometrow?! jedna krotka chwila i tragedia gotowa. nie zycze ci nic zlego,ale troszke pokory dziewczyno...za kogo Ty sie uwazasz?! to ze przejechalas iles tam kilometrow nie robi z ciebie kierowcy doskonalego... czlowiek jest tylko czlowiekiem...
|
|
Tak to prawda, od jutra w każdą sobotę będzie giełda na parkingu PKS.
|
|
od 6 :> do konca
|
|
hmmm troszkę puzno się obejrzałeś .. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
do końca świata czy jak wszystkie samochody sprzedadzą?
|
|
a ja mam rozsądna i poparta mocnymi argumentami wypowiedź... normalnie wnioski jakie wyciagnal e=mc2 wrecz rażą głupotą w porównaniu do tych Twoich... jak to łatwo rozwalić dupsko przed kompem i wyzywac anonimowego człowieka, w dodatku w sytuacji gdy nie ma się pojecia o zaistniałych zdarzeniach... Przykre, że tacy ludzie są wśród nas ;/ Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
http://www.e-grajewo.pl/wiadomosci,6683,.html
|
|
Zapraszam na Forum znajdziesz tam: muzyke same nowosci filmow,programy,Gsm,a takze Eboki,Erotyka od 18 lat.ZAPRASZAM:!! http://freewors.freetzi.com/
|
|
Zapraszam na Forum znajdziesz tam: muzyke same nowosci filmow,programy,Gsm,a takze Eboki,Erotyka od 18 lat.ZAPRASZAM:!! http://freewors.freetzi.com/
|
|
angellica dla mnie to mozesz tam siedziec az korzenie puścisz, skoro jestes tak ograniczona w myśleniu:)
|
|
|
|
angellica hahahaahah zaswiecilas hahahaahaah dobre !!!!
|
|
US na zwrot nadpłaconego podatku ma dokładnie 3 miesiące od złożenia deklaracji podatkowej (jeśli były korekty - od ostatniej). W przypadku przesyłania zeznania pocztą liczony jest termin od nadania pocztowego.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja już dawno otrzymałem zwrot... już nawet zdążyłem wydac... choć dosyć długo czekałem (ok. 1,5 miecha)
|
|
A ja słyszałem.Tylko że trzeba sobą coś prezentować a nie bary mleczne i narzekać. Rafic zapomniałeś o inflacji,kosztach wejścia do UE,kosztach misji zagranicznych,dotacji do szpitali itp. itd. Żenujące są te twoje wyliczenia.Do straży miejskiej:Walić fotoradarem ile tylko możecie,gówniarze nauczą się wolniej jeżdzić a jak nie to niech mandaty płacą,będzie na wasze płace.Jeżdżę tak jak się należy więc mi to wisi czy będzie 1 fotoradar czy 100. Wszyscy napinacze zap... w pocie czoła, bo się nie uczyli ,więc na forum pokażą jacy są ach i ech. Popieram Złego człowieka
|
|
Wójcie z Piątnicy Pana stanowisko w sprawie obwodnicy jest bardzo żenujące. Jak Panu miasto zabierało Piątnice pod swoje władanie toś Pan darł szaty. Jak Prezydent popiera puszczenie obwodnicy przez środek budowanych osiedli mieszkaniowych na terenie gminy Łomża to widzę ,że Pan go pierwszy popierasz. Jak Pan nie wie jak się taki człowiek nazywa to Panu powiem fałszywy obłudnik , człowiek bez twarzy. Miastu bardzo zależy na wariancie II bo leci po granicach miasta i automatycznie staje się jedną z ulic miasta które ma problemy już z ruchem pojazdów , na dodatek w tej wersji obwodnica przebiega tuz pod hotelem na FADOMIE co też nie jest bez wpływu na przebieg tej obwodnicy. Nie przeszkadza to natomiast nikomu ,że biegnie przez środek osiedli mieszkaniowych. Nie przeskadza ż a wręcz jest ukrytym skrzetnie faktem , że w przypadku wersji dwa obwodnica w krótkim czasie nie bedzie jedną z ulic miasta a napewno juz tak się stanie po powiększeniu Łomży. Wówczas obwodnica będzie w samym meiście a to już bardzo ciekawe. W wariancie I obwodnica nie powoduje żadnych utrudnień , ani nie biegnie przez zadne tereny zamieszkałe , i mimo upływu lat będzie to obwodnica. I tu jest właśnie problem który bardzo koliduje z interesami wielu osób. W tym kontekście polecam troche pomyślunku Panu Wójtowi z Piątnicy i przypomnienie sobie jak był popierany przez pozostałe gminy .
|
|
lomzyki sypia kawalami jak z rekawa, jak rysiek z kupisk lupiezem z glowki ;DD szacoon ;D
|
|
zwrot dostałem po trzech tygodniach, przelew na konto
|
|
Treść jest ukryta
|
|
z kazdej poczty wyslesz e-mail tylko musisz miec dokladny adres ja mam na WP i moje e-mail do stanow dochodza bez problemu
|
|
tu wiek nie gra roli, zapomnieliscie o NATALI slynna plywaczka i tez jechala nie ostroznie nie jest wazne kim sie jest i ile lat sie ma wazne jest to co sie ma w glowie. w tym wypadku nie wiadomo czyja to wina jak zwykle oskarzają tych co przezyli, pomyslcie jaki to szok dla rodzicow stracic dzieci, ale rowniez ten chlopiec z drugiego auta napewno tez jest w szoku perkoz napisał(a): >
|
|
są grupy żłobkowe w dwóch przedszkolach, dziecko musi mieć skończone 9 m-cy, nie pamiętam które to przedszkola ale jak nikt Ci nie napisze to podam je popołudniu.
|
|
Ja wysyłam z onetu. Dochodzą.
|
|
Święte słowa mówi AUTOR
|
|
może skorzystaj z Poczty Polskiej i nie zaśmiecaj forum bzdurnymi problemami
|
|
he he he
|
|
Na Bawełnie jest obok ZDZ. Jest to ul. Wojska Polskiego 161 bodajże
|
|
szukaj Livemecz.pl ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
http://live.sportowefakty.pl/launch_football_1472.html
|
|
Gratulacje dla chłopaków.może wkońcu sie odbijemy od dna.Czesław przyjdzie i rozwalimy wszystkich po kolei... ;P
|
|
czytam tak Wasze wypowiedzi i żal za serce ściska,że co niektórzy żarty sobie robią z ludzkiego dramatu. To jest tragedia dla rodziny jak i samej Marty. Zastanawia mnie jedno...troche to takie dziwne,że jeżeli ktoś popełnia samobójstwo i to w taki sposób rozbiera sie no chyba że ta osoba chce by ja odnaleziono... Co do tragedii Marty i jej rodziny to jestem ciekawa czy osoby które zadzwoniły jako pierwsze na policje,a według prasy sa to dwaj mężczyzni byli dokładnie przesłuchiwani. Może to oni zrobili jakaś krzywdę tej dziewczynie??? to jest dziwna historia....jest godz 21 na moście samotna nastolatka, nie daleko dwaj męzczyzni no i ta kamizelka hm.... ŻYCZE RODZINIE ABY BYLI DOBREJ MYSLI CHOCIAŻ TO NAPRAWDE JEST BARDZO TRUDNE MOZE W KOŃCU NADEJDZIE TEN OCZEKIWANY DZIEŃ I MARTA WRÓCI CAŁA I ZDROWA...
|
|
tak była i ponoć ładnie się zaczęło, z rana było ok. 40-50autek ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
w każdą sobotę od 6 z rana
|
|
10zl pff a co powiesz jak w Ełku placi sie 30zl:)
|
|
Ełk ma raczej w tej kwesti jakąś pozycję rynkową dlatego wyższa cena. A myślę ze może lepszym pomysłem byłby Nowogród w sobotę przy targowisku. Może burmistrz pomyśli nad tym?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |