Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Panie prezydencie! prosimy o gesty z własnej kieszeni. |
Nowy most przejmie nazwe Stary Most, bo za nim wybuduja Nowy 3 most, to stary most sie rozsypie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Panie prezydencie! prosimy o gesty z własnej kieszeni. |
Treść jest ukryta
|
|
Zwykłe niszczenie paznokci, ale jak nuda i próżność doskwiera, to można zrobić. Konkrety, a nie pier******.
|
|
miałem tam stawiać ale się rozmyśliłem postawiałem do DAR - MAR Euro serwis, zrobili super i wyszło 300 zł taniej informowano mnie ma bieżąco o postępach w pracy i kosztach a na koniec bez żadnej łaski wystawili fakturę - polecam i pozdrawiam.
|
|
moge wam pomuc ulia: Staffa16 zaklad fryzjersko kosmetyczny oto moja propozycja! ZaPrAsZaM! rudy błazen z druhem
|
|
Koło Diavolo jest sklep z częściami,mają też tam mechanika który zna się na robocie. Kilka razy korzystałem z ich usług i nigdy nie miałem powodu do narzekania. Tam mechanik robi to co ustalone przed naprawą i nie wmawia głupot żeby klienta na koszty naciągnąć.
|
|
http://skatur.pl/
|
|
GANS spieprzaj. Z takich rzeczy nie można się śmiać!!!!!!!!!!! Nie dorosles zeby byc internautą. Lepiej spal kompa bo Ci we łbie nasrało.
|
|
polsat sport HD i HBO HD jak narazie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
amortyzator jest latwo samemu wymienic w astrze a kupic mozna przy szosie zambrowskiej obok lodowiska Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja również nie polecam tego "sklepu". Już 100 razy lepiej wolę skoczyć na Makową albo po prostu na allegro.pl które mnie jeszcze nigdy nie zawiodło:)
|
|
Autor: bek00 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 08-04-08 14:52 Kolejny zarzad idiotow ktorzy nie maja pojecia o pilce. I ciekawe koga teraz wezma i kto tu bedzie chcial przysc? chyba pana Heronima Lade z Perspektywy Wez ***** glupot nie ******* obecny zarzad z Panem Prezesem na czele chyba w najwiekszym stopniu probuja pomoc ŁKSowi.
|
|
gans to jest zwykły prostak, który nie zajmie się niczym pożytecznym tylko wypisuje głupie teksty! Lecz się człowkieku LECZ!
|
|
Ja bym jeszcze sprawdzila ontakt z innymi psami, obcymi ludzmi i malymi dziecmi.Przeciez mozesz nie wiedziec do konca jakiego psa bierzesz...To sie tyczy wszystkich doroslych psiakow, nie mowie ,ze tylko tej rasy.
|
|
Nie wiem jak w okolicy, ale nad Łomżycą od dwóch dni słychać głośno co jakiś czas przelatujące samoloty. Nie jestem fachowcem, ale to raczej nie pasażerskie ale wojskowe nisko przelatujące, pewnie ćwiczebne. Ktoś wie cokolwiek na ten temat?
|
|
dhl bez zastrzeżeń. zawsze pake mam na drugi dzien. ustalam jak mi wygodnie - odbior osobisty z kraski lub dowoz pod adres. Riposta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |