piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
grecja buduje 206 km mur

Po to Vistula bo ładny, jakościowo dobry, i przyjemnie sie go nosi.

Można równie dobrze założyć waciak, i to i to okrycie wierzchnie :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: grecja buduje 206 km mur

Kwestia gustu. Mi tam nigdy niesmakowało :/

Ja uwazam, ze EraFUN
Jestem uzytkownikiem i zero problemow bylo.

tak tak a jest powiedzenie : ,, Srali muchy będzie wiosna -żeby trawka lepiej rosła '' <lol> Przecież by odrazu administrator usunął nie
??? nO chyba ze admina nie ma i go fo go porwało

Polecam firmę TERRAZYT. Ich okna i drzwi można spotkać na niemalże każdym kroku. Łatwy demontaż oraz montaż. Ceny są kilkukrotnie niższe od konkurencji.

Signature will be available soon. Please wait ;)

STANOWCZO ZA MALO JAK DLA MNIE

straszne stereotypy, normalnie średniowiecze co u niektórych panuje, ktoś powiedział że nazywam amstaffami kundlami dlatego że żadko spotyka się wzorce rasy hahahahah człowieku przeczytaj to jeszcze raz i pomyśl przez ciebie monitor ochlapałem. Miałem kilka psów, żaden tak przyjazny jak amstaff, odpowiednio wychowany i nie ma z nim żadnych problemów. Proponuje wyporzyczyc pare książek poczytać, i sie puknąć w czoło, internetu nie polecam bo różni ludzie tam piszą, aaa no i oczywiście nie polecam info od kolegów z pod klatki:D

Jestem abonentem Ery i od 2-3 lat nie wysłałem żadnego sms-a, a mimo to zostaje mi jeszcze miesięcznie ok. 30-40min rozmowy niewykożystanych, pisanie sms-a to strata czasu.

Ben Hur nie siej popeliny jak nie jeździłeś, mój passat z automatem spala jakieś 0,5l, a przy nerwowej jeździe biegówką spalisz więcej niż automat.
Oczywiście 0,5l więcej ON niż biegówka.

Wszystko zależy od stylu jazdy kierowcy i ciężkości nogi :) nigdy nie uwierzę, że biegówka spali więcej niż automat, jeszcze takiego auta nie wyprodukowali.

czy zaklad mechaniki pojazdowej w jarnutach jest dobrym zakladem mozna tam postawic auto do naprawy

Officzek i felix (jedna i ta sama osoba) weź daj sobie spokój. To jest forum a nie reklama jakaś

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

" ... że musiano zablokować tą część ul. Giełczyńskiej, która znajduje się najbliżej przy kamienicy. Co dalej ? "

Dalej zamkną drugi pas na ul. Giełczyńskiej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org