piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
mam nadzieje ze w styczniu nie bede przesladowany pod kosciolem

zacznij od siebie, co to za firma?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: mam nadzieje ze w styczniu nie bede przesladowany pod kosciolem

To nie jest jakaś farsa tylko pracuje już w tej firmie 11lat i myślałem , że coś się zmieni i zmieniło się na gorsze , myślałem że odpowiedzi będo poważne.Pracuje w firmie handlowej czyli sklep , a nazwy nie wiem czy napisać bo strach.Mieści na ul.Wojska Polskiego

To jest to , miałem rozmowę i okazało się ,że od 11 lat wszystko robie żle.Ale myślę ,że o to biega "stary pracownik za dużo wie. dużo chce i jest nie wygodny dla "szefa"Lepiej zatrudnić nowego dać "500zł" mało gada dużo robi,to miałem na myśli zaczynając ten temat.

godna polecenia sala w labiryncie wyśmienite jedzenie i super obsługa a zespół fonix zagrają wszystko co tylko będziesz chciała

a widzisz to na to nic nie poradzisz ja myślałem że po tylu latach to ma się lepsze i mocniejsze a przedewszystkim stabilne stanowisko a jednak są takie buraki pracodawcy co lubią tylko brać ale nic nie dac a najlepiej to żeby za darmo pracowali powiem ci gdzie się udaj do hurtowni mariola to jest pewny pracodawca i bardzo w porządku wobec pracowników

na forum nie mozna tak oficialnie , ale jak postawisz piwo to Ci powiem he he .Znam ciekawe przypadki

Wielkie dzięki za podpowiedz, ale to nie oto chodzi tylko jak z tym walczyć i jak temu zaradzić? Wcale się nie dziwie wszystkim co pracują na czarno i mają gdzieś takich "pracodawców",kiedy chcą to się zwolnią bez żadnej odpowiedzialności i na wsadzają IM od różnych.Jak tak nie mogę i myślałem że pracując dobrze do czegoś dojdę, a dostałem pstryczka w nos.TAKI żYCIE!Zastanawiam się co dalej z naszą POLSKA i z ludzmi którzy chcą pracować normalnie i normalnie żyć bezstresu i za godne pieniądze.

to glupia @#$%. teraz ludzie musza ryzykowac zycie, panstwo wydawac pieniadze zeby znalezc jej trupa.
mogla sie np. powiesic.

PiS to szambo!

pysio:
pracuje już w tej firmie 11lat

1. a kto Cię zmusza żeby tam pracować?
2. w tych czasach jak ktoś za długo pracuje w 1 miejscu to się cofa

co dalej z (...) z ludzmi którzy chcą pracować normalnie i normalnie żyć bezstresu i za godne pieniądze.

1. zmieniają pracę gdy im przestaje odpowiadać:
- w miejscu zamieszkania lub okolicy
- żegnają się z Polską
2. zakładają własną firmę:
- pokazują jaki być powienien pracowawca
- pokazuje że wcale nie jest gorszy od swych poprzednich

No niestety i takie rzeczy się dzieją... słyszałem o tym wypadku, ale nie wiedziałem nawet, że ta dziewczyna jest ode mnie z bloku... dopiero po jakimś czasie skojarzyłem, że to ona... no szkoda, szkoda...

Mam pytanie odnosnie darowizny nieruchomosci. Czy ktos moze w ostatnim czasie tego dokonal i moze poinformowac co nalezy zrobic. Jakie sa tego mniej wiecej koszty no i czy Urzad Skarbowy czepia sie i nalicza zwiazku z tym podatek?POZDRAWIAM

No właśnie - jesli ktos ma zamiar pisać głupoty to niech sie nie odzywa wcale!!! Bo nie potrzebuje czytac jakies ******* o wodzie i mydle tylko na powazne pytanie oczekuje powaznych odpowiedzi.

A Ojciec Rydzyk będzie chodził po kolędzie w przyszłym roku

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

A jak jest z Edena na Nowogrodzkiej.Podobno jest bardzo,bardzo droga ?

Jeżeli jest to darowizna pomiędzy bliskimi pierwszego stopnia (syn, córka, rodzice, dziadkowie) podatku nie należy naliczać ponieważ w tym wypadku został on zniesiony przepisami wprowadzonymi w zycie w 2007r Natomiat w US składa się odpowiedni dokument na którym wykazuje się podatek 0%. Najlepiej wziąc ze sobą sporządzony akt notarialny by udowodnić, iż jest to darowizna pomiędzy krewnymi pierwszego stopnia.

Podatek dochodowy jest podatkiem od wzbogacenia się i jako taki powinien być zdelegalizowany. W USA nie znaleziono żadnego przepisu w prawie, który mówiłby o konieczności jego płacenia, a każdy płaci!

Takos

uwaznie wybieraj

polecam pania ewe

hmm?

znowu?

Wiecie ja powiem tyle dajcie spokoj w takich tematach bo zal i wielka niemoc bieze czlowieka za serce
kiedys byla podobna sytuacja i na tym forum tez byl temat o moim znajomym który utracił zycie... i co ?
byla tam masa bezmyslnych komentarzy pogłosek itp itd ! To był tylko moj znajomy a co musieli czóc przyjaciele i rodzina czytajac takie rzeczy a znajac zupelnie inna prawde !
DAJCIE SPOKOJ SOBIE I INNYM I NAJLEPIEJ NIE PISZCIE TU !

Takos

Miejcie szacunek ze swojej "łaski", poproszę z dużej litery. Jak tak można?
To nie kabaret tylko życie.
Do kolegi(żanki) gans - "zaczol" - tak to się nie składa wyrazów. Stary(a), nie wstyd Ci spojrzeć w lustro?
Prawdopodobnie nie masz dzieci i dlatego tak się wyrażasz.

Wstyd mi za Ciebie gans.
Zazwyczaj zgadzałem się z Tobą - teraz już nie...

do cmdspock : Słyszałem ,że nie wszystkie samochody ''lubią'' gaz np. HONDA :)

"he no cóż chociaż dużo o niej się gada jest sławna może o to chodziło. Dzieci Neo PzD"

Wątpie,że o to chodzi. Jaka dziewczyna upozorowałaby coś takiego dla sławy. Nielogiczne i żenujące. Może ma naście lat a w tym wieku wiele głupot przychodzi do głowy ale bez przesady.

dobry film

polecam

Pętliczek.... Bueheheheehehhe... tak tylko można skomentowac to co napisałes :D

Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.

popieram twojo wypowiedz

Samson, nie przesadzaj. Nie mam nic do IILO, bo znam i znałem z tej szkoły wiele osób, i wiem, że jest tak jak piszesz.

Ale ... skończyłem ogólniak na Bernata i powiem Ci, że wszystko zależy od chęci. Mój rocznik, 2 roczniki wcześniejsze i obecny maturalny to były naprawdę świetne roczniki, nie wiem jak reszta, bo nie znam i się nie wypowiadam, ale uwierz, że atmosfera zarówno w szkole, na zajęciach i przerwach, jak i poza szkołą była świetna.

Wyścig szczurów, o którym piszesz był, ale do jakiegoś czasu. ILO zasłynęło za kadencji Pana Dyrektora Zdanowicza i ma swoją renomę i będzie ją miała, bo kontynuuje dobre tradycje, nie idzie na ilość, a na jakość. Nie mam zamiaru tu słodzić i wychwalać, jaka ta szkoła ah i oh, bo łatwo nie było, a niektórzy nauczyciele mają poprostu swoje twarde zasady i już, trzeba się było podporządkować i tyle. Dzięki temu zdaliśmy matury i w sumie miło wspominam tą szkołę.

Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.

Każdy będzie polecał swoje, ale jakby na to nie patrzył, gdzie źle zrobią samochód ląduje w naprawie na Senatorskiej i tyle. Nie raz poprawiali po Kubusiu czy Krasce, niestety taka prawda. Ekipa od lat ta sama i doświadczona, wiedzą, co robią. A wybór, jaką instalację założyć do danego auta nie odbywa się na zasadzie: co mam na magazynie to założymy, jak w niektórych firmach. Nie. Komputerek podłączony pod samochód, odczyt parametrów auta, sprawdzenie stanu i dopiero wybór konkretnej instalacji. Znam chłopaków z Senatorskiej nie od dziś i wiem, że nie odwalają fuszerki.

armagedon - post the best
Oj, wy tego nie wiecie - oni swoje pociechy znajdują w kapuście. Niesssssssssamowite.

Pani Chojnowska K.s Anny 218-52-12

Uuuuu, przeczytałem "skrzyżowanie pasów" hehehe.

"kulturalnie i grzecznie"- to wszedzie obowiazuje :)))))

Lekarz z racji swojego zawodu ma wpisane w cały repertuar zachowań pacjenta także to, ze pacjent moze być nerowy, rozżalony lub rozhisteryzowany- taki zawód.
To lekarz z tym zagadnieniem powinien sobie poradzić, bo zawód lekarza to nie tylko zaliczenie przedmiotów w Akademii Medycznej i dyplom ukonczenia.
Co do łomzyńskich lekarzy wszystko się zgadza :)))
Moje dziecko leżało ponad tydzień w szpitalu na obserwacji na oddziale u dr Bandzula :)))) bez efektu nic nie zaobserwowali :)))) pewnie dlatego, ze z dzieckiem siedziała moja zona, a lekarza widzieli tylko na obchodzie. Pierwsze 2 dni zrobili badania krwi, moczu kału, a potem wspomniana juz obserwacja ha ha ha prowadzona przez zonę . I jeszcze się bzdyczyli i jak miałem pytania , to oooooooo mądry sie im trafił. Zero dodatkowych badań , zero konsultacji. Stado niuków i leni.

von chrupka

@gans naprawdę widzę, że w Tobie jest zero szacunku... tak się składa, że ta dziewczyna mieszkała u mnie w bloku.. któregoś dnia widziałem jak jej mama wychodzi z klatki i uwierz mi, że naprawdę ludzi tak zdruzgotanych na codzień się nie widzi. Do tej pory niewiadomo czy ta dziewczynka zagineła, naprawde popełniła samobójstwo czy cokolwiek i własnie dlatego wszędzie pełno inf. o jej zaginięciu itp. i wiesz co? wcale mnie to nie dziwi. Masz naprawde nieźle posrane we łbie skoro porównujesz człowieka do swojego psa... nie podoba się temat? Nie pisz kurde czy to takie trudne do zrozumienia? Baa może ten twój cały nieszczęśliwy pies "can dance" ... takie komentarze to weź ty już sobie w ogóle daruj...

To i pewnie ubezpieczenie trzeba mieć, co?

Uważaj na to by nie przekroczyć lini przy rzutach piłką lekarską i nie rzucaj manekinem przy odkładaniu go na miejsce. sprawnościówka to dla facetó kaszka z mleczkiem:) . Dasz sobie radę .

Nie ma to jak benzynka.......

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Każdy pojazd podlegający rejestracji musi mieć ważne ubezpieczenie OC.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

To zawieź projekt do Warszawy i po sprawie.

cavalera zdradź kto miał być gwiazdą wieczoru

jak najbardziej polecam! świetne auto! szczególnie wersja eGT - 2.0 150KM :) rewelacja!

john specjalnie dla ciebie!

w herbie powinno sie znajdowc rondo na środku wielka biedronka dookoła 15 krzyzy ( bo tyle chyba jest juz kosciołów niewiem po co z resztą ) a ta biedronka w rączce trzyma nalewak od dystrybutora paliwowego co ty na to?

a moze zamiast kolejnego koscioła np. sale gimnastyczną dla dzieci albo basen??

Te Dni Otwarte będą później niż pisałam, dokładnego terminu jeszcze nie znam.
Ja powiem tyle, że to jest szkoła dla tych co lubią się uczyć, chcą zdobyć jakąś wiedzę.

http://forumwielkiekino.i365.pl/index.php
Wystarczy sie zarejestrować..."kilka" filmów masz:D

Czyzbys czul sie winny z powodu nie dawania napiwkow i wyobrazasz sobie, ze nagle wszystko sie zmienilo na "nie" ? :>

Ja tam nigdy nie narzekalem na obsluge, jedzenie sie nie zmienia.... a kurcze, przeciez ja zostawiam napiwki... :> Moze kiedys nie dam, to sprawdze, na pewno maja jakas oddzielna polke z nieswiezym jedzeniem dla dusigroszy.... :>
A ceny tez sie zrobily z kosmosu dopiero jak przestales napiwki dawac? ;) Dla mnie ceny sa jak najbardziej normalne, wiec niezbyt rozumiem Twoja rozpacz. Ile bys chcial zaplacic za pizze? 5zl? To co powiedziec na taka Telepizze, gdzie wedlug cennika pizza kosztuje 25 albo 30zl? A skoro duzo ludzi do nich przychodzi, to widocznie im sie podoba, masz pecha ;)
Czy Ty chlopie robisz czasem jakies zakupy? Jak nie, to sie rozejrzyj jak zywnosc poszla w gore i jaka to gore jedzenia sobie kupisz za te 12 czy 15zl, a tu jeszcze ktos Ci je musi przygotowac i podac do stolika... Chcesz jesc tanio, to gotuj w domu, w czym problem?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Mam trochę puszek po napojach, uzbierało się już tego trochę i muszę to gdzieś wywieźć, najlepiej dostać jeszcze trochę grosza. Gdzie teraz skupują alu i po ile??? Dzięki za odp.

Nie Byłą Impra tylko w szkole zbiłam :P [niechcący]

Takos

Odra hahaha widać jaki z ciebie kibic :/ Jeśli chodzi o mecz, byłem, widziałem, grali jak grali mieli z 3 bardzo dobre akcje, które mogły przynieść gole, ale niestety, wyszło jak wyszło!

3 LIGA WITA, albo NOWA 2 LIGA WITA!!! ;/;/;/

Rozpocząłeś temat praktycznie nieskończony no i większość z czytelników pewnie zna wszystkie kawały czy dowcipy cokolwiek ktoś napisze, więc a propo jak już jestem na tym forum :

Czym się różni blondynka od żarówki?
Blondynka ciągnie na kolanach, a żarówka napięcie.

Czym się różni zomowiec od gwoździa?
Niczym. Obaj mają płaskie łby.

Czym się różni samochód od papieru toaletowego?
Samochód używany można jeszcze sprzedać.

---A my się różnimy tym, że wielu z nas przeczyta to samo i każdy skomentuje to inaczej bądź czasami ktoś nie zrozumie jakiejś przenośni, więc piszmy wyraźnie.

Pozdro wszystkim.

dzięki za odpowiedzi :) Mark wiesz może ile tam sie płaci miesięcznie?

Slyszalam ze znaleziono zaginioną Marte? czy to jest prawda? moze ktos wie cos na ten temat.

W Zambrowie jest chyba 1.90m. Też uważam, że 1.80m to mało, chociaż mam 170 ;) Przy skakaniu łatwo o uderzenie w ziemie.

kazdy ponosi klęski ale nie mecz za meczem... II liga to panowie nie miejsce dla lksu.Gdyby jednak grał duzo lepiej , moje zdanie byloby odmienne. Ale jest jak jest i niema sie co klocic.

jw

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org