Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mam pytanie: dlaczego podczas transmisji na polsacie |
www.forum.wiaderko.com-> dział Counter Strike 1.6 Non Steam albo Steam ( nie wiem w co grasz :)) -> i potem wchodzisz w "pododział" Serwery Counter Strike 1.6 Non Steam/ (Steam), adresy i opinie i masz mnówsto akutalnych tematów z reklamowanymi serwerami. Szukaj i wybierz sobie jakis serwer. pozdro Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mam pytanie: dlaczego podczas transmisji na polsacie |
Mój rocznik ma 3 klasy gim ale to był jedyny taki wybryk. Zwykle są 2. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
82.177.192.235:27038 hasło: hk jak widać po hasle założyliśmy nowy serwer, tym razem na dłużej...... up time: 24/7 Czasami, na życzenie graczy odpalamy mod hide&seek (h&s) czyli inaczej zabawe w chowanego ;)
|
|
Chyba dobra była impreza? ;-) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Zakładanie tematu nie było błędem. Ludzie przecież chcą podyskutować o tym co się stało. Chcą się dowiedzieć ,co tak naprawdę się wydarzyło. A wy od razu dowalacie każdego najmniejszego szczegółu. Pomyślcie ludzie, jak wy byście się czuli, jakby inni obrabiali dupę waszemu zaginionemu bliskiego. Przeszkadza wam temat, to się nie wypowiadajcie. Proste.
|
|
Na terenie szpitala hehe. A to ciekawe. Ale chyba nie po to żeby mieli bliżej po was jak coś wam nie wyjdzie:D Sorrki chłopaki, nie gniewajcie się, ale nie mogłam się powstrzymać jak to przeczytałam. Taki malutki żarcik. Powodzonka!!!
|
|
Swoją drogą to chętnie popatrzyłabym na was:)
|
|
I LO to nic innego jak szkoła z renomą... dużo osób po tej szkole idzie do dobrych uczelni itp.. co do gimnazjum... nie wiem jak tam jest, ale słyszałem... i szczerze mówiąc taka szkoła nie jest dla mnie :P
|
|
wez ze soba 20 zl:) to starczy na szybe i na browara:)
|
|
sporo teraz gimnazjalistow tak lata po ulicach, breakdance, parkour... zaraz przyjdzie cos nowego z Zachodu
|
|
ja tam wole mensturbacje
|
|
ja tam gram w silka
|
|
gówno mnie obchodzi w co grasz
|
|
ZANOSI SIE NA KOLEJNĄ PRZEGRANO ŁKS-U DO KOŃCA SPOTKANIA 7 MINUT PRZEGRYWAMY Z ODRO 0-1
|
|
PRZEGRANA ŁKS 0-1 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
W PG1 mundurki to w ogóle totalny niewypał :S za 40zł bluzka a identyczną kupiłem za 15zł :/ A te sweterki to już w ogóle nie ma o czym gadać 60zł po prostu żal w pełnym tego słowa znaczeniu (nawet do zmywania podług by się nie nadawały). Powinni je już dawno znieść bo faktycznie w nich wyglądamy skromniej... ale wyglądamy w nich (to porównanie będzie chyba najodpowiedniejsze) jak dzieci z ulicy :/ Po za tym jeśli nikt tego nie sprawdza mogli by je znieść bo potem tylko nam ocenę z zachowania obniżają heh. koziol0
|
|
wg. teorii jednego z naukowców, ludzie, którzy używają więcej nić dwa wykrzykniki, mają jakąś tam chorobe w mózgu... :D Pozatym dopuszczam wszelkie opinie na temat serwa, ale bez obrazy to co Ty napisałeś to jest niezły pokaz twojego idiotyzmu...
|
|
Witam.Polecam Pania Dr.Elzbiete Król w Białostockim DSK.Leczyła moja córeczke i jest super.Jesli trzeba mam numer tel komorkowy.
|
|
Ja jeżdziłem z Gruszfeldem jak jeszce u Kaminiaka śmigał ! i również polecam !!!! Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |